Keystone logo
University of Louisville - College of Business

University of Louisville - College of Business

University of Louisville - College of Business

Introduksjon

Om College of Business

College of Business ved University of Louisville forbedrer den intellektuelle og økonomiske vitaliteten til byen vår, regionen og den bredere forretningsverdenen gjennom våre akademiske programmer, forskning og samfunnsoppsøkende aktiviteter. Vi har stor tro på at livene forbedres gjennom entreprenørskap, innovasjon, kritisk og streng tenkning, forskjellige ideer og mennesker.

Vår tilnærming

Vi utdanner morgendagens ledere. Vi er et mangfoldig, inkluderende og støttende samfunn. Vi verdsetter risikotaking, nysgjerrighet og praktisk erfaring. Alle bundet sammen med en forpliktelse til dyktighet. LEAP er et akronym som representerer det som er unikt med College of Business. Disse skillepunktene definerer vår intensjon og veileder våre aktiviteter når vi springer fremover.

LEAP: Våre poeng av distinksjon

Ånden til entreprenørskapskurs gjennom alt vi gjør på College of Business ved University of Louisville. Det er viktig for vekst i samfunnet, jobbskaping og velstand. Vi er opptatt av studenter som er byggherrer, skapere og gjørere. Vi gir dem verktøyene til å ta den gründerånden og forandre verden. Denne forpliktelsen er kodifisert av LEAP - et akronym (Louisville Entrepreneurial Accelerating Principled) for høyskolens særegne egenskaper som definerer skolens intensjon og guider aktiviteter.

 • L (Louisville): University of Louisville College of Business er dypt og bevisst “av Louisville.” Vi bygger på byens styrker og vi bidrar til disse styrkene på målbevisste og gjensidige måter. Vi er opptatt av å gjøre hele Louisville og alle innbyggerne bedre, da byen samtidig definerer oss og begrunner våre strategier og programmer. Dette er ikke en provinsiell visjon; College of Business er en viktig del av det som gjør Louisville til en viktig global by.
 • E (Entreprenørskap): Vi har vist en styrke i å utvikle tanker med gründer som er fokusert på muligheter og på eksperten etter muligheter. Denne gründerorienteringen kommer til uttrykk i programmer som er fokusert spesielt på nyskaping og kaster alle programmene våre, og gir alle studentene våre optimistiske tankesett om anerkjennelse av muligheter og kreativ endring.
 • A (akselererende): Vi har en historie med stor suksess og en uendelig lidenskap for å skape tilgang for alle og få fart på liv i jakten på prinsipielle ambisjoner. Denne vektleggingen av å akselerere liv understreker den proaktive inkluderingen av alle - av alle liv, uavhengig av forskjeller, sett og usett - og omfavnelsen av forskjellige bakgrunner og perspektiver i en mangfoldig, pleiende og støttende organisasjon.
 • P (Prinsipielt): Vi er opptatt av å sikre høyskolens plass som en global leder i å produsere prinsipielle borgere og næringslivsledere som opptrer etisk og med integritet, og utformer bærekraftige, samfunnsansvarlige organisasjoner som endrer verden i samsvar med deres verdier og deres ambisjoner.

Oppdrag

College of Business ved University of Louisville tilbyr høygrads- og hovedfagsstudier av høy kvalitet som forbereder studentene våre på ansvarlige og givende karrierer. Vi forbedrer den intellektuelle og økonomiske vitaliteten til byen vår, regionen og det bredere næringslivet gjennom våre akademiske programmer, forskning og samfunnsoppsøkende aktiviteter. Vi bygger noe som varer.

Syn

University of Louisville College of Business vil i stor grad bli anerkjent som den ledende handelshøyskolen i denne regionen og en av de ledende metropolitiske handelshøyskolene i USA. For å oppnå disse vil vi:

 • Bygg videre på vårt nasjonale omdømme innen entreprenørskap ved å tilby programmer som fremmer et gründerperspektiv blant studentene våre og gir muligheter for studentene våre å demonstrere sine evner i et konkurransedyktig miljø.
 • Tilby studenter og studenter på bachelornivå et stort utvalg av internasjonale læringserfaringer og gi fakultetet muligheter til å undervise og forske i utlandet.
 • Gi studenter muligheter for funksjonelle fordypninger.
 • Utvikle en nyskapende meny med tilbud om gradsstudier.
 • Lag et støttende forskermiljø for fakultetet som er i samsvar med vårt universitets oppdrag om å være et fremste metropolitisk forskningsuniversitet.
 • Forbedre den økonomiske vitaliteten i regionen gjennom akademiske programmer og samfunnsoppsøkende aktiviteter.

College of Business Rankings

University of Louisville er stolt over å bli anerkjent som en av de beste MBA-programmene i verden. Vårt fokus på entreprenørskap og gratis virksomhet skaper en av de beste høgskolene for virksomheter for studenter og fakultet utstyrt som ønsker å bygge noe som varer.

Beste mestere 2019 verdensomspennende rangeringer

 • 45 MBA på heltid
 • 56 Profesjonell MBA
 • 63 Entreprenørskap MBA
 • 32 Master of Accountancy (MAC)
 • 37 Executive MBA.

Samfunnsengasjement

Et blomstrende Louisville-samfunn ligger i hjertet av College of Business-oppdraget. Og det er ikke en enveiskjørt gate. Vi har programmer, forretningskonkurranser og ressurser for medlemmene i samfunnet - inkludert elever på videregående skole - å dra nytte av, men vi sender også studenter ut for å lære av og dra nytte av samfunnet.

Universitetet og byen er partnere. Sammen kan vi løse problemene samfunnet vårt står overfor. Gjennom utdannelse fra videregående skole, vårt Thrivals-høyttalerprogram, Project Build, og mye mer, tar vi sikte på å transformere området. Lær mer om mulighetene som er tilgjengelige for din skole, virksomhet, familie eller organisasjon.

Visumkrav

Hvis du for tiden er F1/J1 -student i USA

Vennligst få et overføringsanbefalingsskjema fra det internasjonale senteret. Send en kopi av din nåværende I-20 eller DS2019, visumside og I-94-kort til International Center-UofL. Skjema I-20 eller DS2019 fra UofL kan ikke utstedes før anbefalingsskjemaet; I-20, visumside og I-94 kortkopier er mottatt. Du må også overføres elektronisk i SEVIS av din nåværende skole.

Opptak til UofL er for et bestemt studienivå på en bestemt skole. Opptak til ett studienivå i et gitt emne betyr ikke at opptak til et høyere nivå, eller til et annet emne, vil følge. Opptak som en ikke -grad, spesiell eller betinget student innebærer ikke at kandidatur til en grad vil resultere senere; Heller ikke studier i før-profesjonelle eller lavere klasser sikrer opptak til et profesjonelt eller utdannet program. Vellykket gjennomføring av Intensive English as a Second Language (IESL) -programmet garanterer ikke opptak til et akademisk program med mindre en slik skriftlig forpliktelse er gitt deg.

Merk: UofL tar vanligvis ikke opp internasjonale søkere som ikke-studenter eller spesialister.

Når du har oppfylt alle kravene til Office of Admissions og International Center, vil UofL utstede kvalifikasjonsbeviset (skjema I-20 for Student F1 Visa eller DS 2019 for Exchange Visitor J1). Dette sertifikatet er nødvendig for å få et amerikansk visum. Skjemaet vil bekrefte at du er kvalifisert for opptak, bestemt av dine akademiske kvalifikasjoner, engelskkunnskaper og bekreftelse på økonomisk støtte. Den anslåtte kostnaden for ett studieårs studie vil også bli inkludert. Du må betale SEVIS -avgiften før du avtaler visumintervju. Sertifikatet, sammen med gyldig pass, bevis på tilstrekkelig økonomisk støtte til studiene og kvittering som viser betaling av SEVIS -avgiften, bør sendes til det amerikanske konsulatet eller ambassaden i hjemlandet ditt på tidspunktet for visumintervjuet. Spørsmål angående I-20 eller DS 2019 kan sendes på e-post til International Center

Din beslutning om å studere i USA vil kreve gjennomtenkt planlegging. Vi anbefaler at du kontakter det lokale amerikanske konsulatet/ ambassaden for råd og referansemateriell om amerikanske høyskoler og universiteter.

Stipend og finansiering

BeløpSøknadsfrist
College of Business Endowed Scholarships5,000 USDFebruary 15, 2021
Young Professionals Association of Louisville0 USDFebruary 15, 2021

Rangeringer

College of Business Rankings

University of Louisville er stolt over å bli anerkjent som en av de beste MBA-programmene i verden. Vårt fokus på entreprenørskap og gratis virksomhet skaper en av de beste høgskolene for virksomheter for studenter og fakultet utstyrt som ønsker å bygge noe som varer.

Beste mestere 2019 verdensomspennende rangeringer

 • 45 MBA på heltid
 • 56 Profesjonell MBA
 • 63 Entreprenørskap MBA
 • 32 Master of Accountancy (MAC)
 • 37 Executive MBA.

Akkrediteringer

AACSB-akkreditert

Steder

Steder
 • 110 W Brandeis Ave Louisville, KY 40208, , Louisville

Spørsmål