Keystone logo
University of Lincoln Master of Business Administration (MBA)
University of Lincoln

Master of Business Administration (MBA)

Lincoln, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

1 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

På universitetsområdet

* Hjem / EU-studenter, heltidsprogram. £ 16,600 internasjonale studenter. Hjem / EU £ 10,560 (inkludert reduksjon av alumni-stipend). Internasjonalt £ 14,600 (Inkludert International Alumni / Global Postgraduate Scholarship £ 2,000 reduksjon).

Introduksjon

Lincoln International Business School MBA-program er basert på kjerneverdiene for bærekraft og ansvarlig ledelse. Programmet vårt tar sikte på å gi kunnskap, perspektiv og kritisk forståelse som ledere og fagpersoner kan trenge for å lykkes i en verden i rask endring.

Programmet er designet for å passe ledere og fagpersoner fra hele virksomheten, regjeringen og det sivile samfunn, og kan appellere til de som ikke bare ønsker å oppnå suksess for seg selv og sine organisasjoner, men også har en lidenskap for å gjøre verden til et bedre sted . Læreplanen adresserer utfordringer i den virkelige verden, som overgangen til en karbonøkonomi og teknologiske endringer som Industry 4.0, og gir et kreativt miljø for å generere ny kunnskap og praktiske løsninger.

Studentene kan dra nytte av forskningsaktive akademikere som er i stand til å berike programmet med den siste tankegangen rundt aktuelle problemstillinger og utfordringer organisatoriske beslutningstakere står overfor.

Prioritering av undervisning ansikt til ansikt

Ved University of Lincoln streber vi etter å sikre at studentenes erfaring er engasjerende, støttende og akademisk utfordrende. Gjennom koronaviruspandemien har vi tilpasset oss myndighetenes veiledning for å holde våre studenter, ansatte og samfunnet trygge. Alle gjenværende juridiske restriksjoner for Covid-19 i England ble opphevet i februar 2022 under regjeringens plan for å leve med Covid-19, og vi har omfavnet en trygg tilbakevending til personlig undervisning på campus. Der det er hensiktsmessig, forbedres ansikt-til-ansikt undervisning ved bruk av digitale verktøy og teknologi og kan suppleres med nettbaserte muligheter der disse støtter læringsutbytte.

Vi er fullt forberedt på å tilpasse planene våre dersom endringer i myndighetenes veiledning gjør dette nødvendig, og vi vil bestrebe oss på å holde nåværende og potensielle studenter informert. For mer informasjon om hvordan vi jobber for å holde samfunnet vårt trygt.

"Denne informasjonen var korrekt på tidspunktet for publisering (juli 2023)"

Opptak

Læreplan

Om skolen

Spørsmål