Keystone logo
University of Lausanne UNIL - Executive MBA

University of Lausanne UNIL - Executive MBA

University of Lausanne UNIL - Executive MBA

Introduksjon

Siden 1911 har HEC Lausanne trent fremtidige ledere og bedriftsledere til å bli aktive aktører i verden av næringsliv og økonomi. HEC Lausanne forbereder også studenter som ønsker å forfølge en akademisk karriere.

HEC Lausanne anerkjennes som en av toppledelsen og økonomiskolene , og skiller seg gjennom sin førsteklasses utdanning og fremragende forskning. I hjertet av sitt oppdrag har denne synergien mellom undervisning og forskning sikret skolens suksess i over 100 år. HEC Lausanne bruker forskning for å trene kompetente og ansvarlige ledere og entreprenører, samt å gi råd til organisasjoner, bedrifter og beslutningstakere.

Stedet skolen og dets programmer opptar i internasjonale rangeringer og vitenskapelige tidsskriftpublikasjoner, vitner om kvaliteten på opplæringen og undersøkelsen, og akkrediteringene har det blitt tildelt av de prestisjefylte EQUIS- og AMBA-organisasjonene.

Den dynamiske HEC Lausanne har et sterkt internasjonalt rykte , og har til hensikt å fortsette utviklingen som en ledende offentlig institusjon innen integrert styring og økonomisk trening på europeisk og global nivå.

HEC Lausanne i korthet

. Excellence i undervisning som gir et solid grunnlag for fremtidige karrierer. Forskning på høyt nivå med 350 forskere
. Sterk internasjonal innflytelse: mer enn 130 internasjonale akademiske partnerskap og 400 utvekslingsstudenter hvert år
. Fast forankret i næringslivet gjennom sitt nettverk av 13000 alumni og nært tilknytning til selskaper, organisasjoner og offentlige myndigheter i Sveits og i utlandet
. Mer enn femten studentforeninger, som alle er veldig aktive på campus
. Et karriere senter som fungerer som kontaktpunkt mellom studenter og bedrifter
. En videreutdanningsplattform med Executive MBA og Executive Education

Steder

  • Lausanne

    Extranef Building - University of Lausanne

Programmer

Spørsmål