Keystone logo
University of Baltimore, Merrick School of Business Fleksibel mba
University of Baltimore, Merrick School of Business

Fleksibel mba

0 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

En fleksibel MBA som lar deg lage din fremtid.

The University of Baltimore har en lang historie av å ha business programmer som lar travle forretningsfolk også forfølge sine pedagogiske mål, levde sine daglige liv.

Melde deg inn i UB MBA-programmet lar deg velge:

 • hvor fort du ønsker å fullføre graden;
 • hvordan du ønsker å ta klasser (tradisjonelle klasserom, online eller begge);
 • hvor mange klasser per økt eller semester du ønsker å ta;
 • spesialiseringen eller du kan bygge en tilpasset en som passer dine karrieremål.

Hva er Fleksibel MBA?

En fleksibel MBA fordeler å arbeide profesjonelt. UB MBA-programmet er utformet slik at du kan krysse både ditt personlige liv med din akademiske liv.

Mange MBA-programmer er i full gang og kohort basert, noe som ikke alltid er lett for en arbeider profesjonelt. UB MBA-programmet er fleksibelt. Studentene kan velge å vie all sin tid til å tjene sine grad ved å gå full tid - eller de kan velge å arbeide og ta klasser, deltid.

Hva gjør en UB MBA-'flexible '?

Alle UB MBA klasser blir undervist i kveld (starter på 18:00) så det gjør det enkelt for deg å komme til klassen på campus hvis du foretrekker en ansikt-til-ansikt kurset.

UB MBA gir 50 prosent av våre kurs på nettet (alle nødvendige sentrale programkravene er online). Våre nettbaserte kurs blir undervist på en asynkron format, så selv om du er i en annen tidssone du kan fullføre oppdrag eller ta eksamener.

Du kan bestemme om du vil ta kurs deltid eller heltid - det er helt opp til deg. Du trenger ikke å varsle noen. Velg en spesialisering eller tilpasse valgfag for å forbedre din karriere, og hjelpe deg å nå dine personlige mål.

Vi har noe vi liker å kalle "Fleksibel kjernen" krav til de studentene som har en tendens til å lene seg til corporate-siden eller har en gründer tankesett. Disse fleksible sentrale kurs kan skreddersys for å passe dine karrieremål.

Flere av kursene tilbys i 7-ukers "bite-sized" formater. Disse typer kurs faktisk forbedre elevenes læring, spesielt på nettet, og tillate deg å få den kunnskapen du trenger for å gå til neste nivå i programmet.

Hva er fordelene? Du er i kontroll av dagen og har fleksibilitet til å bestemme hva slags læringsmiljø som fungerer for deg.

Du vil ha en full-time fakultetet som vet hvordan de skal undervise fagfolk, og gi praktisk erfaring i forretningsscenarier. I tillegg leier vi forretningsfolk til å undervise kurs og bringe sin kompetanse i spesialiserte kurs.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Masters of Business Administration
  • Suva, Fiji
 • Master of Business Administration (M.B.A.)
  • Chicago, USA
 • Babson Heltid MBA
  • Wellesley, USA