Keystone logo

Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

A logo

Introduksjon

Satsingen på regional utvikling gjort av Universitetet Vale do Rio Doce (Univale) gjenspeiles i sin virksomhet. Daglig jobber Univale å møte samfunnets behov, bekrefter sin identitet Community College. Det er slik hun kvalifiserer som en partner av det lokale produktiv sektor for å fremme sosial, økonomisk og miljømessig bærekraft.

Siden starten i 1967, da det ble likevel Univale Minas embryo Institute of Technology (MIT), Percival Farquhar Foundation (FPF) er til stede i bygningen historie institusjonen for høyere utdanning (HEI). Den Univale reflekterer oppnåelse av ønsket drøm for en lang pionerene som, med øyne på fremtiden, var i stand til å gi en konsolidert universitet i den regionale scenario.

Undervisning, forskning og Extension er grunnlaget for Univale som alltid fokusert på opplæring av fagarbeidere for arbeidsmarkedet. Tilbyr en faglig struktur i tråd med denne målsettingen, opprettholder Univale mer enn 27 studieprogrammer, og tilbyr Faglig oppgradere vid forstand.

Den Univale har fortsatt to masterprogrammer. The Master i biologi, som ble lansert i 2005, har som sitt område av konsentrasjon immunopathology av infeksjons- og parasittsykdommer. Men Master of Spatial forvaltningsplanen reflekterer avant-garde visjon om Univale gjennom en banebrytende tverrfaglig tilnærming og unike i landet, som ble lansert i 2008.

Alltid oppmerksomme på regionale behov, er en oppmuntrende Univale Universitetet i idrett og kulturutdanning, alltid fokusert på regionale aspekter å fremme vekst. Med prosjekter og samfunnet handlingsprogrammer og tjenester, det Univale bidrar til bygging av en vei som fører til transformasjon av virkeligheten.

Steder

  • Rua Juiz de Paz José Lemos, 279 - Bairro Vila Bretas - CEP: 35030-260, , Governador Valadares

Spørsmål