Keystone logo
Universidad Nebrija

Universidad Nebrija

Universidad Nebrija

Introduksjon

Siden opprettelsen har Nebrija University opprettholdt de differensierende verdiene til sin utdanningsmodell, basert på kvalitetsundervisning og på forskning som kunnskapsskaping, med omfattende opplæring i ferdighetene, kompetansene og evnene til alle studentene. Dette er sentrale prinsipper for å oppnå utvikling av individuelle talenter og de beste mulighetene for faglig integrering.

Vår filosofi er å lære ved å gjøre, noe som blir en unik universitetsopplevelse. Det er en viktig opplevelse i transformasjonen av studenten mot global kunnskap, for å spille hovedrollen og lede endringene han/hun er fordypet i. «Nebrija»-studenten fokuserer på konstruksjon av kunnskap for livets viktige utfordringer.

Det er også en fast forpliktelse mellom universitetet og bedrifter for utvikling av opplæring i faglige ferdigheter, som garanterer kvalitetspraksis for studenten, for å oppnå hans/hennes ambisjon om å vokse i livet og intellektuelt i universitetsfasen.

Styret ved Nebrija University og de akademiske rådene, som består av relevante personligheter, knytter deres kunnskap og prestisje til studie- og forskningsprogrammene. Studenter ved Nebrija University vet hvordan de fullt ut skal artikulere sine kunnskaper og ferdigheter i det nasjonale og internasjonale samfunnet der de skal utføre sine faglige ferdigheter.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " title=" <span translate= "no">Universidad Nebrija " src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/ element/13/135772_135755_FOTOBERZOSAANOCHECIENDO40x21.jpg" alt="Universidad Nebrija" data-json=" {"author":"alt="Universidad Nebrija","author_url":"https://www.nebrija.com/en/","source":""} " />

Hva skiller Nebrija University?

 • Ansettbarhet og orientering mot yrket, med praksis i bedrifter og institusjoner for 100 % av studentene.
 • Faglig fortreffelighet med personlig tilpasset undervisning i små grupper, nærhet mellom lærere og studenter, og møte med relevante personer fra den akademiske og profesjonelle verden.
 • Internasjonalisering med tospråklighet av internasjonale studenter i Madrid og med programmer i utlandet, en av de essensielle erfaringene før du fullfører studiene.
 • Pedagogisk innovasjon med rom for kunnskap og sysselsetting for å være kreative, initiativrike og samhandle på universitetet med alle sektorer, slik som bil, scenekunst, internasjonale relasjoner, kommunikasjon, etc.

Hvem var Antonio de Nebrija

Elio Antonio Nebrija ble født i Lebrija (Sevilla) - derav hans pseudonym - i 1441. Han studerte humaniora ved Universitetet i Salamanca og fortsatte sine filologiske studier i Bologna, hvor han samhandlet med italiensk humanisme. Undervisningen hans begynte ved Universitetet i Salamanca, som han viet en stor del av livet sitt til. Tilkalt av kardinal Cisneros dro han til universitetet i Alcalá for å delta i utgivelsen av Polyglot Bible, et prosjekt han forlot på grunn av forskjeller med gruppen av oversettere. De siste årene av livet hans ble brukt til å undervise ved universitetet i Alcalá, hvor han døde i 1522.

Den berømte humanisten kjempet hele livet for å gjenopprette den kultiverte latinen som ble snakket av Cicero og Quintilian, og som gikk tapt til fordel for vulgær tale. For dette baserte han den på den naturlige metoden, som startet med god kjennskap til det romanske språket – folkets språk – som det beste middelet for å unngå å miste den kultiverte latinen.

Blant verkene hans peker følgende ut: Introductiones latinae (1481), Lexicon latino-castellanum et castellano-latinum (1492), Gramática castellana (1492) og Reglas de orthographia en la lengua castellana (1517). Av dem alle er den viktigste, for ettervirkningen den har hatt i latinamerikansk filologi, den på kastiliansk grammatikk, som er den første kodifiseringen av et moderne språk, og hvis prolog er dedikert til dronning Isabel den katolske.

Internt kvalitetssikringssystem

Det interne kvalitetssikringssystemet er settet med dokumenterte prosesser som er nødvendige for å administrere og kontrollere riktig utvikling av den daglige aktiviteten til Antonio de Nebrija University. Gjennom IQAS blir behovene analysert, prosessene definert og en oppfølging ivaretatt, alt samtidig som det sikres kontinuerlig forbedring.

Dette gjør det interne kvalitetssikringssystemet til et levende dokument, som må revideres og tilpasses etter hvert som organisasjonen eller dens virksomhet endres.

Det er et unikt system som omfatter alle sentrene og skolene det er sammensatt av, samt deres tilsvarende prosesser. Den ble utarbeidet av Teknisk enhet for kvalitet (TUQ), under universitetsrektoratet, i samarbeid med alle avdelinger, både akademiske og administrative, som den er strukturert fra. For dette har TUQ tatt hensyn til retningslinjene fremmet av ANECA gjennom AUDIT-programmet, som har som mål å veilede universiteter i utformingen av interne kvalitetssikringssystemer.

<img class="inserted-image image-element img-responsive" title="alt="Universidad Nebrija" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit /element/13/135771_135754_DSC07192.jpg" alt="Universidad Nebrija" data-json=" {"author":"alt="Universidad Nebrija","author_url":"https://www.nebrija.com/en/","source":""} " />

Priser / rangeringer

Forpliktelsen til Nebrija University til akademisk fortreffelighet, opplæring i ledende selskaper, innovasjon i tverrfaglige programmer og internasjonal utdanning, plasserer Nebrija University i topplasseringene i de viktigste universitetsrangeringene.

Nebrija University er et trygt valg, og dataene bekrefter det.

Rangeringene anerkjenner at Nebrija University har høye universitetsprestasjoner, en konsekvens av våre differensierende elementer:

 • Akademisk fortreffelighet
 • Ansettbarhet
 • Internasjonal orientering

Rangeringer

 • U-Ranking 2018 av BBVA Foundation og Economic Research Institute (IVIE).
 • QS Stars International Ranking - QS World University Rankings 2019.
 • University Transparency Ranking 2018 av Commitment and Transparency Foundation.
 • Anerkjennelse av sekretariatet for høyere utdanning, vitenskap, teknologi og innovasjon i Ecuador (SENESCYT).
 • Global Ranking CEO Magazine - MBA-program ved Nebrija Business School.
 • Global TOP 100 beste mestere innen entreprenørskap.
 • Anerkjennelse av utdanningsdepartementet i Folkerepublikken Kina.
 • Madri+d Foundation - DOCENTIA – NEBRIJA Modell.
 • Rangering av 250 mastergradsprogrammer av El Mundo - To grader fra Nebrija University skiller seg ut i klassifiseringen.
 • CYD-rangering - fra Fundación de Conocimiento y Desarrollo (Knowledge and Development Foundation).

<img class="inserted-image image-element img-responsive" title="alt="Universidad Nebrija" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit /element/13/135778_135758_IMG_6922.jpg" alt="Universidad Nebrija" data-json=" {"author":"alt="Universidad Nebrija","author_url":"https://www.nebrija.com/en/","source":""} " />

Steder

 • Madrid

  Calle de Santa Cruz de Marcenado,27, 28015, Madrid

 • Berzosa

  Calle del Hostal, 28248 Hoyo de Manzanares, Madrid, Spain, 42351, Berzosa

  • Madrid

   Calle de Santa Cruz de Marcenado, 27, 28015, Madrid

   Spørsmål