Keystone logo
Universiti Malaysia Sarawak Bedriftens master i business administration (CMBA) program av kurs
Universiti Malaysia Sarawak

Bedriftens master i business administration (CMBA) program av kurs

0 Months

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På universitetsområdet

* RM30, 080,00 for internasjonale kandidater.

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Den CMBA gir mulighet for enkeltpersoner til å fremme sin karriere i bedriftsledelse, samt for utøvere å skjerpe deres business management ferdigheter og kunnskap.

Programmet har tiltrukket seg en høyt motivert fellesskap av studenter fra ulike faglige bakgrunn og arbeidserfaring. Vi bringer sammen erfarne, engasjerte og kvalifiserte forelesere for å sikre en innovativ, program-orientert og tverrfaglig program. Den CMBA er enestående fordi den har beholdt de beste funksjonene til den tradisjonelle MBA kombinert med moderne funksjoner som kreves av dagens bedriftsledere.

PROGRAM DETALJER

Den CMBA er et masterprogram ved kurs arbeid over en minimum varighet på 18 måneder, som er en tilsvarende studie av et minimum av fem semestre. Programmet er strukturert i tre moduler, hver definere en bestemt funksjonelt område av studien. Modulene er delt inn i Core, Valgfag og forskning.

The Core Module gir grunnlaget for en generell virksomhet utdanning og en generell oversikt over forretningsdrift. Studentene er pålagt å ta totalt åtte obligatoriske kurs for å sikre studentene har et felles kunnskapsnivå i de grunnleggende av virksomheten.

Den valgfri modul oppfordrer studenter til å utforske ideer og for å ytterligere undersøke ledelsesmessige problemstillinger. Studentene er pålagt å ta totalt fem kurs og får lov til å velge noen fem kurs fra denne komponenten for å matche sine interesser eller karriere behov.

Forsknings Module er den siste komponenten i den CMBA programmet, som består av Corporate Business Project. Det krever at elevene demonstrere en kritisk tilnærming til mangement problemer og å relatere konkrete problemstillinger for å utvide studentenes ledelse perspektiver.

INNTAKSKRAV

For opptak til programmet, må en kandidat oppfylle følgende kriterier:

  • En bachelorgrad med minimum CGPA på 2,50 eller; - En bachelorgrad eller tilsvarende, men CGPA mindre enn 2,50 kan tas opp med forbehold om minimum fem års arbeidserfaring i det aktuelle feltet eller, - Andre tilsvarende kvalifikasjoner som er godkjent av Senatet - For internasjonale studenter, er en IELTS score på 6,0 kreves i tillegg til kravene over inngangs.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Master i bedriftsøkonomi
    • Cardiff, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Master of Business Administration
    • Saint John, Canada
  • Aros Mini MBA
    • Copenhagen, Danmark