Keystone logo
UCD Michael Smurfit Graduate Business School

UCD Michael Smurfit Graduate Business School

UCD Michael Smurfit Graduate Business School

Introduksjon

UCD Michael Smurfit Graduate Business School er Irlands ledende handelshøyskole og forskningssenter. Vi tilbyr et bredt spekter av forskerutdanningsprogrammer som utruster studentene til å bli fremtidens forretningsledere.

Vår suksess skyldes en urokkelig forpliktelse til fortreffelighet. Vi er en av mindre enn 90 skoler over hele verden som har tredobbelt akkreditering fra akkrediterende organer i USA, Europa og Storbritannia.

Hvem vi er

UCD Smurfit Schools suksess tilskrives en urokkelig forpliktelse til fortreffelighet. Vi er rangert globalt og har den prestisjetunge tredobbelte akkreditering fra amerikanske, europeiske og britiske akkrediteringsorganer.

En av hjørnesteinene i vårt rykte som en av verdens ledende handelshøyskoler er kvaliteten og kompetansen til vårt fakultet. På UCD Smurfit School rekrutterer vi ledende akademikere fra hele verden, og skaper mangfoldige og stimulerende undervisnings- og forskningsmiljø. Vi har den beste blandingen av studenter, lærere og profesjonelt personale for å inspirere fantasien din og stimulere kreativiteten din på best mulig måte.

Hvorfor Smurfit?

UCD Michael Smurfit Graduate Business School er et dynamisk utdannings- og forskningsmiljø med verdensberømte akademikere, ansatte og studenter fra hele verden som bidrar til Irlands livlige handelshovedstad i Dublin. Fra å påvirke internasjonal næringspolitikk til å skape innovative algoritmer for å gjøre bankhverdagen tryggere, er vårt fakultet og forskere i forkant av forretningsinnovasjon.

En av nøkkelfaktorene du bør vurdere når du forsker på en handelshøyskole, er kvalitet. Kvalitet fremgår av UCD Smurfit School gjennom områder som akkrediteringer, internasjonale rangeringer, ansattes utdannelse, fakultet, forskning, alumner og studentmassen. Vi rekrutterer studenter av høyeste kvalitet fra hele verden som utgjør kjernen i samfunnet vårt og underbygger den spennende pedagogiske reisen ved UCD Smurfit School.

Globalt rangert

Våre programmer er konsekvent rangert i verdens topp 100 av Financial Times og The Economist Intelligence Unit. Disse rangeringene er en målestokk mot verdens elite handelshøyskoler og bidrar til et fremragende internasjonalt rykte blant akademikere, arbeidsgivere og bedriftsledere.

Trippel akkreditert

Vi er den eneste handelshøyskolen i Irland, og en av en elitegruppe av skoler over hele verden, som har den tredoble kronen av akkreditering fra tre sentre for næringsliv og akademisk fortreffelighet - AACSB (USA), AMBA (UK) og EQUIS (Europa). Mindre enn 1% av handelshøyskolene over hele verden er tredobbelt akkreditert. Våre akkrediteringer er et kvalitetssignal fra internasjonale uavhengige jevnaldrende og er en garanti for at studentene vil motta en internasjonalt anerkjent grad av topp kvalitet.

Akademisk fortreffelighet

En av hjørnesteinene i vårt rykte er kvaliteten og ekspertisen til vårt 100-sterke fakultet, bestående av ledende undervisningsspesialister innen fag som spenner over kjernefagene virksomhet og ledelse, rekruttert fra hele verden. Deres innflytelsesrike stemmer og ekspertise er etterspurt, og fakultetet vårt bidrar regelmessig til nasjonale og internasjonale medier. De er internasjonale ledere med 20% av fakultetet vårt publisert i FT50-tidsskrifter og 10% publiserte 3x eller mer i FT50-tidsskrifter. I tillegg, mens 30% av fakultetet vårt er kvinner, er de ansvarlige for 65% av alle publikasjoner.

Vårt folk

Med en mangfoldig gruppe på over 1100 studenter fra over 70 land, tilbyr vi studentene våre muligheten til å jobbe med og lære av de beste og klareste fra hele verden. Våre dedikerte medarbeidere gir støtte og veiledning til studenter som sikrer at deres pedagogiske reise er rik og oppfyllende.

Global Alumni Network

Engasjementsinnsats har resultert i et av verdens fremste handelshøyskolealumnisamfunn med over 98.000 fagpersoner over hele verden, i over 40 internasjonale kapitler, som er aktivt involvert i våre studenter og programmer. Mange av våre alumner er forretningsledere, ikke bare i samfunnet, men over hele kloden i verdens beste selskaper. Våre alumner drar nytte av en rekke ressurser og støtte fra vårt dedikerte alumni-team og har muligheten til å bygge sitt globale nettverk med andre alumner og det bredere næringslivet.

Karrierepåvirkning

Våre kandidater er i høy etterspørsel med i gjennomsnitt 84% av våre MSc-studenter ansatt innen 6 måneder etter uteksaminering (kilde: First Destination Report) og 86% av våre heltid MBA-kandidater var ansatt innen 3 måneder etter eksamen. (Kilde: FT Global MBA Ranking 2020). Nyutdannede fra MBA-programmet så lønnene sine øke med 68% i gjennomsnitt innen tre år etter fullført MBA (Kilde: FT Global MBA Ranking 2020).

Vår vakre campus

UCD Smurfit School ligger ved siden av kystlandsbyen Blackrock, mindre enn 10 km sør for Dublin sentrum. Vår unike og vakre campus tilbyr førsteklasses fasiliteter for våre studenter å studere, slappe av og sosialisere i omgivelsene til en praktfull periode eiendom.

Programutvalg

Som Irlands ledende handelshøyskole og forskningssenter, tilbyr vi en globalt rangert MBA, et bredt spekter av spesialiserte bedriftsmestere, et ledende PhD-program og en rekke internasjonalt anerkjente Executive Development-programmer. Vi evaluerer hele tiden programmene våre for å møte behovene til en verden i rask endring.

Undervisning og læring

Vi bestreber oss på å gi studentene en helhetlig utdannelse, innpode dem et ønske om å lære og skape, å stille spørsmål og resonnere, å innovere og å bidra til samfunnet på alle nivåer. Vi dyrker informerte, smidige, kritiske og etiske tenkere og gjørere og skaper muligheter for å lære fra ulike perspektiver i ulike omgivelser, gjennom et rikt utvalg av programmer, undervisning og forskning. Ved å gjøre det muliggjør vi transformasjonslæringer for studentene våre.

Globalt fokus og internasjonal mangfold

UCD Smurfit School, som er medlem av Global Network of Advanced Management (GNAM) -nettverket med 30 handelshøyskoler, inkludert Yale, INSEAD og LSE, tilbyr studentene et unikt globalt perspektiv. Omtrent 50% av studentene våre er internasjonale, og representerer over 70 land over hele verden, og gir en kjærkommen og viktig interkulturell dimensjon til livet og læringen ved UCD Smurfit School.

Dublin, Irland

Irland er en globalt orientert, åpen økonomi. Vår engelsktalende, vennlige og velutdannede befolkning har tiltrukket seg globale selskaper innen IKT, sosiale medier, legemidler og finans, inkludert selskaper som Google, Facebook, Intel, Apple og Microsoft, som samarbeider med oss og ansetter våre kandidater. Vi er stolte av å ha et av de beste utdanningssystemene i verden og et internasjonalt kjent rykte for akademisk kvalitet.

148202_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg

Vår misjon og visjon

UCDs visjon er høyt engasjert lokalt, nasjonalt og internasjonalt, og er kjent over hele verden som Irlands Global University; når det gjelder vårt omfattende utvalg av fagområder, innen rekkevidde og innvirkning av vår forskning og innovasjon, i vår helhetlige pedagogiske erfaring, i mangfoldet i samfunnet vårt og i vårt engasjement med alle sektorer i samfunnet og med alle regioner i verden.

Vår misjon: Utdann, støtte og inspirere

  • Å støtte utviklingen av det irske og internasjonale samfunnet ved å utdanne fremtidige forretningsledere til de høyeste internasjonale standardene.
  • Å inspirere og tilrettelegge studentene for å oppnå sitt fulle potensiale og maksimere deres positive bidrag til næringslivet og samfunnet, både i Irland og globalt.
  • For å hjelpe virksomheten bedre med å tjene samfunnet globalt gjennom tilveiebringelse av nyskapende og effektiv forskning.

Vår visjon - en fremtid på det globale scenen

  • Å være en global leder innen forretningsutdanning og forskning, konsekvent levere de høyeste internasjonale kvalitetsstandardene og bli anerkjent som en av verdens 50 beste handelshøyskoler.
  • Å utmerke seg og innovere med en særegen internasjonal fordel innen de globalt relevante områdene som digital virksomhet og fremtiden for finansielle tjenester.
  • Å kontinuerlig omdefinere hvordan virksomheten læres og læres å inspirere neste generasjon ledere i verden og for verden.

Rangeringer og akkrediteringer

UCD Smurfit School er den eneste handelshøyskolen i Irland og en av en elitegruppe med skoler over hele verden som har den 'tredoble kronen' av akkreditering fra de tre sentrene for forretnings- og akademisk dyktighet, EQU IS, AACSB og AMBA. I løpet av de siste femten årene har programmene våre blitt konsekvent rangert av den prestisjetunge globale topp 1. Financial Times og Economist Rankings.

Våre rangeringer og akkreditering er bevis på kvalitet og refererer oss til de beste handelshøyskolene i verden.

Steder

Steder
  • Carysfort Avenue, , Blackrock

Programmer

Spørsmål