Keystone logo
UC Irvine - Merage School of Business

UC Irvine - Merage School of Business

UC Irvine - Merage School of Business

Introduksjon

Toppledere i bransjen gir kontinuerlig Merage School-innspill om hvordan de ser på at deres respektive bransjer endrer seg gjennom virkningen av teknologi. Våre transformerte læreplaner reflekterer nye forretningsbehov i den moderne verden, med fokus på handlingsdyktige ideer og bygger et nytt sett med kompetanse tilpasset den digitale tidsalderen. Erfaringsbasert beslutningstaking er integrert i læreplanen med datadrevet beslutningstaking i forkant. Erfaringsbaserte læringskomponenter fortsetter å gi utdanning i den virkelige verden, slik at team av studenter kan fordype seg i verdifulle prosjekter med bedrifter i området.

Merage School, som ligger i hjertet av Orange Countys "Tech Coast", er omgitt av et nettverk av banebrytende bedrifter i et utviklende økosystem av teknologifirmaer inkludert Amazon, Google og Western Digital, pluss digitalt kunnskapsrike firmaer inkludert Capital Group, Disney, Experian, Hyundai, Pacific Life og Taco Bell. Det er i dette miljøet Merage-skolen forbereder elevene på de forstyrrende teknologikreftene de vil møte som fremtidige bedriftsledere.

Strategisk plan

Agility er nøkkelen til overlevelse i vår raskt skiftende globale økonomi. Paul Merage School of Business utvikler og utstyrer ledere med kritiske forretnings- og lederegenskaper som trengs for å lykkes gjennom programmer som kontinuerlig tilpasses for å møte de stadig skiftende sosiale, teknologiske og økonomiske mulighetene og utfordringene i vår digitalt drevne verden. Vi tilbyr tre dynamiske MBA-programmer, en Master of Professional Accountancy, Master of Finance, Master of Innovation and Entrepreneurship, MS in Business Analytics, MS in Biotechnology Management, MS in Engineering Management, PhD, og lavere forretningsgrader som fokuserer på kreative og kritiske tenkeferdigheter, strategisk beslutningstaking, lederskap, innovasjon og samarbeid gjennom erfaringer i klassen og på stedet med virkelige forretningsproblemer. Mens Merage School er relativt ung (etablert i 1965), har den raskt vokst til konsekvent å rangere blant de 5 % beste av alle AACSB-akkrediterte programmer gjennom eksepsjonell studentrekruttering, fakultet i verdensklasse, et sterkt alumninettverk og nære relasjoner med begge individuelle bedriftsledere og globale selskaper. Vi kombinerer de akademiske styrkene, mangfoldet og de beste tradisjonene til University of California med den banebrytende, gründerånden til Orange County i hjertet av Sør-Californias teknologikyst.

Syn

Å være i forkant av utdanning og forskning blant verdens fremste handelshøyskoler.

Oppdrag

Utvikle globalt konkurransedyktige transformasjonsledere i et mangfoldig, samarbeidende, studentsentrert fellesskap der akademisk dyktighet og praktisk anvendelse går sammen.

Vår strategiske identitet

Vi er en handelshøyskole forpliktet til å betjene våre studenter, alumni, forretningspartnere og akademiske miljøer. Sammen deler vi en strategisk kjerneidentitet.

 • Hvem vi er: Vi er ambisiøse. Vi er intellektuelt sultne. Vi har et kall om å levere pedagogisk fortreffelighet som verdsetter mangfold, samarbeid, inkludering og respekt. Vi feirer både den akademiske tradisjonen til University of California og vår innovative ånd som en av de yngste campusene.
 • Hva vi gjør: Vi gir tankelederskap og trener fagfolk til å drive verdi for livet – for fremtiden til næringslivet og samfunnet, lokalt, nasjonalt og globalt.
 • Hvor vi gjør det: Vi er hjertet av næringslivet i Orange County, California; et levende økosystem med global rekkevidde. Som sådan er vi unikt posisjonert for å tiltrekke oss forskere, studenter og partnere, nasjonalt og internasjonalt.
 • Hvordan vi gjør det: Vi fremmer samarbeid på tvers av våre studenter, fakultetet, universitetet og samfunnet. Vi utmerker oss ved å gi tilgang til og vekst innenfor våre programmer, fakultet og ansatte. Vi innoverer operasjonelt for å sikre at vi forblir relevante og kostnadseffektive i en verden i rask endring.

Rangeringer

År etter år plasserer Merage School og dens programmer konsekvent blant topprangeringene nasjonalt og globalt. Over hele verden velger ambisiøse bedriftsledere Merage School, og innser at denne unike kombinasjonen av pensum, karriereutvikling, samarbeid og viktigst av alt – kultur – er nesten uten sidestykke i likeverdige institusjoner.

Senest rangerte vårt bachelorprogram som nummer 30 i nasjonen - det fjerde året på rad at Merage School er rangert blant de 50 beste programmene - alt dette for en hovedfag som ble etablert for mindre enn ti år siden. Bli en del av Merage Schools stigning til toppen og opplev et ungt universitet hvis navn får mer anerkjennelse og større prestisje hvert år. Ta en titt på våre nylige utmerkelser nedenfor. Vær her for det som kommer neste gang.

 • #8 MBA på heltid blant offentlige institusjoner
 • 117 % økning i lønn rapportert mellom jobber før og etter MBA
 • #1 verdensrangering for prosentandel av kvinnelige fakulteter
 • #8 MBA på heltid blant offentlige institusjoner (Financial Times, 2021)
 • #21 MBA på heltid i USA (Financial Times, 2021)
 • #8 Executive MBA blant USA-baserte skoler og #58 over hele verden (Financial Times, 2020)
 • #25 MBA på heltid i USA og #40 over hele verden (The Economist, 2021)
 • #26 Deltids MBA i USA (US News & World Report, 2021)
 • #8 Public University (US News & World Report, 2021 Best Colleges)
 • #1 i verden for prosentandel av kvinnelige fakulteter (Financial Times, 2021)
 • #17 Executive MBA i USA og #27 over hele verden (The Economist, 2020)
 • #30 Undergraduate Business-program i USA (US News & World Report, 2022)
 • Topp 25 master i regnskap ved skoler med 15 eller færre fulltids regnskapsfakultet (PAR Extra)
 • #16 - Masters regnskapsprogrammer (PAR Hovedutgave, 2019)
 • #3 i verden for prosentandel av kvinnelige studenter (Financial Times, 2021)

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

 • Irvine

  Irvine, CA 92697-3125, 92697, Irvine

  Programmer

  Spørsmål