Keystone logo
UBIS MBA i globalt lederskap
UBIS

MBA i globalt lederskap

Geneva, Sveits

18 Months

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 29 400

Fjernundervisning

Introduksjon

USA-akkreditert Mba i globalt lederskap – UBIS og National American University

UBIS har inngått et samarbeid med National American University (NAU) for å tilby kandidater muligheten til å oppnå en internasjonalt anerkjent MBA på nivå 1 fra UBIS og USAs fullt akkreditert MBA-grad fra National American University. NAU er et USA-basert universitet akkreditert av Higher Learning Commission og anerkjent globalt for kvalitet og standarder innen høyere utdanning. Vårt UBIS/NAU-partnerskapspor lar deg fullføre kurs med hver institusjon og motta en MBA fra både UBIS og NAU.

Differensier deg selv, din CV og din profesjonelle merkevare med en dobbel MBA i globalt lederskap. Dette unike programmet gir deg muligheten til å oppnå en MBA med fokus på globalt lederskap med en læreplan som integrerer global strategisk ledelse og ledelse på tvers av spekteret av statlig og privat virksomhet, og støtte fra det høyeste nivået av USAs akkreditering.

Ta kontakt med vårt MBA-rådgivningsteam nå, så kan de hjelpe deg med å tilpasse MBA-programmet ditt Pathway for å passe dine tid, kostnader og akademiske mål.

Akkreditering

192453_192406_IACBE_logo_tag_2color_RGB.png

Om skolen

Spørsmål