Keystone logo
UBI Business School Master of Business Administration (MBA)
UBI Business School

Master of Business Administration (MBA)

1 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

20 Sep 2024

Oct 2024

EUR 28 500 / per year *

Blandet

* € 19 950 for EØS-borgere og € 28 500 for ikke-EØS-borgere

Introduksjon

MBA-programmet

UBI Master of Business Administration (MBA) forbedrer nyutdannedes ledelseskunnskap og lederegenskaper for å håndtere de stadig mer komplekse utfordringene som vil bli funnet i morgendagens svært digitale, sammenkoblede og globale forretningsmiljø.

UBIs MBA-kandidater er kvalitetsledere med et fremtidsrettet syn, en dyp bevissthet om hvordan organisasjoner skaper verdier, og hvordan deres forretningsbeslutninger helhetlig påvirker miljøet deres. Våre alumner er forberedt på å implementere innovative strategier, med et tydelig internasjonalt fokus takket være deres dype forståelse av den digitale økonomien og sterke verdier for gode medborgerskap både på personlig og bedriftsnivå.

I 2023 er UBI Business School en topp 30 handelshøyskole over hele verden for sitt felles EMBA-program har oppnådd en prestisjefylt 5-stjerners totalvurdering (Excellent) i det akademisk anerkjente QS-rangeringssystemet, med ytterligere 5 stjerner for fremragende tjent i tre viktige kategorier : Ansettbarhet, undervisning og nettbasert læring.

UBI-forskjellen

Ledende MBA-program med fokus på ledelse av teknologi

 • Programmet tar for seg utfordringene internasjonalisering, digital økonomi og godt personlig og bedriftsborgerskap, med fokus på ledelse av teknologi
 • Mulighet til å delta i UBIs Venture Creation Lab. Gjennom veiledning fra gründere og arbeid med simulatorer lærer studentene å utvikle de riktige ferdighetssettene og ledergruppene for å skape innovative teknologibaserte selskaper

HyFlex læringsøkosystem/-miljø som fremmer fleksibilitet og praktiske erfaringer

 • Utdyper studentens engasjement ved å redusere forstyrrelser i deres profesjonelle og personlige liv
 • Maksimerer kvaliteten på læringen ved å utnytte bruken av teknologi, og overvinne begrensningene ved full undervisning på campus
 • Reflekter nåværende og fremtidige hybride arbeidsrealiteter i mange profesjonelle domener

Omfattende nettverk av etablerte bedrifter som deltar i programmet

 • Dypt engasjement med lokale og regionale organisasjoner, utvide deltakernes faglige nettverk
 • Verdifulle praksisplasser og jobbmuligheter

Global forretningserfaring

 • Svært varierte fakultets- og studentprofiler med >25 nasjonaliteter representert i programmet
 • Internasjonal forretningsreise til London School of Economics eller Singapore/Shanghai
 • Et sterkt nettverk av europeiske og asiatiske selskaper
 • Verdensmarkedsworkshops og møter med utøvere

Personlig fokus for å støtte flere karrierebaner

 • Små klassestørrelser på 30-35 elever for alle leveringsmåter
 • Valg av Integrative Management-prosjekt designet for å støtte neste fase av karriereveksten din
 • En-til-en coaching for å støtte individuell vekst og utvikling
 • Utvalg av karrieretjenester-verksteder inkludert i programmet
 • Vektlegging av samfunnsbygging, kollegalæring og horisontalt arbeid som ligner på bedrifter

Fakultet og nettressurser i verdensklasse

 • Kombinasjon av erfarne utøvere på seniornivå med over 15 års yrkeserfaring i ledende internasjonale selskaper og akademikere fra verdenskjente universiteter (f.eks. LSE, IE Business School, Warwick, Bristol, etc)
 • Kasusstudier og simulatorer fra Harvard

Internasjonal forretningserfaring ved LSE i Storbritannia eller Babson College i USA.

Internasjonal forretningserfaring

Som et globalt MBA-program samarbeider UBI med toppinstitusjoner som London School of Economics og Babson college for å levere en ukelang internasjonal forretningsopplevelse for alle deltakere.

The International Business Experience er et uvurderlig element i MBA-programmet som kompletterer studentene som lærer gjennom workshops gitt av disse prestisjetunge akademiske institusjonene og førstehåndseksponering av den indre virksomheten til internasjonale selskaper takket være UBI Business School bedriftspartnere. Dette elementet i programmet er inkludert i MBA-skolepengene (unntatt flyreiser og overnatting).

Utover denne unike opplevelsen, tilbyr UBI også studenter muligheter til å delta på valgfrie forretningsreiser til Singapore eller Shanghai.

Den eneste MBA-graden i samarbeid med et britisk universitet i Belgia

Siden 2012 har UBI Business School levert akademiske programmer i samarbeid med Middlesex University London, et britisk universitet med en utpreget arv av fortreffelighet og innovasjon innen høyere utdanning. Det er et av de 100 beste unge universitetene i verden (Times Higher Education) og de 10 beste transnasjonale universitetene (Times Higher Education) i verden.

Middlesex-visjonen er å være internasjonalt fremragende innen undervisning og forskning. Universitetet har et rykte for britisk undervisning og forskning av høyeste kvalitet som gjør en reell forskjell i folks liv og en praktisk, innovativ tilnærming til å tilby forretningsløsninger.

Dette er et program utviklet, levert og vurdert av en partnerinstitusjon, og kvalitetssikret av Middlesex University. Studenter mottar en Middlesex-pris ved vellykket gjennomføring.

Grader tildelt ved eksamen

Med vellykket gjennomføring av postgraduate-programmet, vil nyutdannede oppnå en britisk grad fra Middlesex University London: Master of Business Administration (MBA).

Opptak

Rangeringer

Program undervisningsavgift

Stipend og finansiering

Ideelle studenter

Studentuttalelser

Om skolen

Spørsmål