Keystone logo
TU Wien Academy for Continuing Education

TU Wien Academy for Continuing Education

TU Wien Academy for Continuing Education

Introduksjon

Siden 2005 har Academy for Continuing Education (ACE, tidligere Continuing Education Center) vært den sentrale kontakten for videreutdanning ved TU Wien. I en verden som stadig blir formet av teknologi, støtter vi våre deltakere (TU -kandidater så vel som spesialister og ledere) i å nå sine individuelle mål og forme vår fremtid. Gjennom kunnskapen til våre anerkjente forelesere, bygger vi broen mellom forskning og næringsliv og kombinerer vitenskapelig kunnskap med praktisk anvendelighet. På denne måten forbedrer vi dine individuelle ferdigheter og øker dine profesjonelle og private perspektiver bærekraftig.

Teamet vårt ser frem til å møte deg og støtte deg med spennende, ny innsikt og vår mangeårige erfaring innen etterutdanning.

Kvalitetssikring i videreutdanning

Integrert i kvalitetsstyringssystemet til TU Wien, har Academy for Continuing Education videre implementert et eget kvalitetssikringssystem for sine universitetskurs. Dette tar hensyn til særtrekkene ved forskerutdanning og sikrer at kvalitetsmålene i undervisning og service blir oppfylt.

Anerkjente kvalitetsforseglinger fullfører den høye kvaliteten på forskerkursene ved TU Wien og gjør bevisstheten om kvalitetssikring utad synlig. Objektive eksterne sertifiseringer eller akkrediteringer muliggjør internasjonal sammenligning med andre programmer og er viktige orienterings- og beslutningskriterier for potensielle kandidater når de velger etterutdanningskurser av høy kvalitet.

For tiden er utvalgte programmer ved Academy for Continuing Education akkreditert av følgende institusjoner:

  • FIBAA ("Foundation for International Business Administration Accreditation")
  • ASIIN ("Akkreditierungsagentur für Studiengänge der Ingenieurwissenschaften, der Informatik, der Naturwissenschaften und der Mathematik eV)
  • RICS ("Royal Institution of Chartered Surveyors") og
  • CEPI ("European Council of Real Estate Professions")
  • QUESTE-SI ("Kvalitetssystem for vitenskap og teknologiuniversiteter for bærekraftig industri")

2446_akkreditierungen_1.jpg

Steder

  • Vienna

    TU Wien Academy for Continuing Education Operngasse 11/017, 1040 , Vienna

Spørsmål