Keystone logo
Transcontinental Institution Of Higher Education

Transcontinental Institution Of Higher Education

Transcontinental Institution Of Higher Education

Introduksjon

HVEM ER VI?

Denne institusjonen ble bygd av en gruppe globale lærere med erfaringer over hele verden. Etter å ha sett de konstante endringene som står overfor næringslivet og årsaken til tradisjonell utdanning, bestemte vi oss for å handle. Denne institusjonen ble designet og ledet av lidenskapelige lærere med erfaringer fra toppuniversiteter over hele verden som Stanford og Pace University i USA, University of Liverpool og London School of Business and Finance i Storbritannia, Universitetet for internasjonal handel og økonomi og Beijing University i Kina, Grenoble Graduate School of Business i Frankrike, U21 Global University i Singapore, University of Professional Studies i Ghana, Chulalongkorn University i Thailand og mange flere toppinstitusjoner innen respektive region.


Individuell holistisk utvikling

TRANSCONTINENTAL INSTITUTE AV HØYERE UTDANNELSE

Vi integrerer din pedagogiske reise med en individuell utviklingsplan . Dette starter fra den opprinnelige registreringen av eleven i vår institusjon og utvikler seg kontinuerlig gjennom hver modul. Noen av de bevisste utviklingen inkluderer emosjonell intelligens, selvtillit og innovasjonsevne. Før du starter en modul, integrerer professorene dine personlige utviklingsbehov i læringsprosessen før du går inn i første klasse. Du starter aldri som en ukjent person som er en del av en liste over studenter. Vårt integrerte system av individuell helhetlig utvikling akselererer fremdriften i utviklingen når du utvikler seg gjennom hver modul.

VS.

ANDRE UNIVERSITETER

Integrert utvikling av studenter er ikke til stede i de fleste universiteter, mye mindre helhetlig utvikling. Professorer starter hver modul som ser studentene som en "blank skifer" , uvitende om unike utviklingsbehov eller mål for hver student. Din utvikling starter vanligvis fra "0" med hvert semester.


Artikler og publikasjoner

Utvikle de riktige ferdighetene effektivt
Hvordan kan du overskride potensialet ditt?
Tre måter å oppnå arbeidstakerlojalitet og holde dine beste utøvere fra å forlate

Steder

  • Mosta

    Transcontinental Institution of Higher Education 145, ‘Hodon Ward’, Triq il-Waqqafa, il-Mosta, MST4492 Malta, , Mosta

Programmer

Spørsmål