Keystone logo
Tongji University, School of Economics and Management

Tongji University, School of Economics and Management

Tongji University, School of Economics and Management

Introduksjon

Tongji University begynte programmer i økonomi og ledelse i 1956, og var en av de tidligste universitetene i Kina for å lansere slike programmer. The School of Economic Management ble grunnlagt i 1984, og fusjonert med Business School til å bli School of Economics and Management (heretter kalt SEM) i 1998. I dag dekker SEM hoveddisipliner innen økonomi og ledelse gjennom Institutt for ledelsesvitenskap og ingeniørfag, Institutt for byggeledelse og eiendomsmegling, Institutt for bedriftsøkonomi, Institutt for regnskap, Institutt for offentlig forvaltning og avdeling Av økonomi og finans. Tilsvarende forskningsinstitutter og laboratorier er også etablert i andre nivåer.

Etter over femti års utvikling har SEM gradvis etablert et oppdrag for innovasjon, dyrking og service med et mål om internasjonalisering og en sterk forskningsorientering.

SEM har for tiden 210 fakultetsmedlemmer, hvorav 60 er professorer, 74 er lektorer. For tiden er det mer enn 1500 registrerte studenter, over 4000 postgraduates (inkludert akademiske postgraduates og postgraduates av profesjonelle grader, som MBA, Master of Public Administration, Master of Engineering Management, EMBA) og doktorgradskandidater. Etter ca 30 års utvikling har SEM kultivert tusenvis av profesjonelle ledelse talenter, som nå spiller viktige roller i utviklingen av nasjonal økonomi.

Vitenskapelig forskning, både faglig og anvendt, er hovedfokus for skolens utvikling. SEM kombinerer undervisning og vitenskapelig forskning med fokus på de reelle behovene for disiplinbygging og økonomisk utvikling. SEM gjennomfører aktivt forskningsprogrammer på nasjonalt nivå, arbeider med berørte departementer, provisjoner og bedrifter. I mellomtiden har internasjonale samarbeidsprogrammer blitt utviklet med mange utenlandske vitenskapelige forskningsinstitusjoner, høyskoler og universiteter i USA, Tyskland, Sveits, etc. Det overordnede vitenskapelige forskningsnivået er blant de øverste i handelshøyskoler i Kina.

Internasjonalt samarbeid og utveksling er en av SEMs betydelige egenskaper og fordeler. SEM har samarbeidet i grunnskole og utdannet programmer med ESCP Europe Business School og ESSEC Business School, et MBA dobbelt-grad program med Manchester Business School, et EMBA dobbeltgrad program med University of Mannheim, MBA og Finances programmer med Case Western Reserve University, Og SIMBA-programmet med ENPC School of International Management. I dag har SEM etablert samarbeidspartnerskap med over 70 kjente handelshøyskoler og universiteter i 26 land når det gjelder fagutveksling, vitenskapelig forskning og studentutveksling.

SEM har hatt mange prestasjoner i sin internasjonale vekst og disiplinære utvikling. I dag er SEM et offisielt medlem av AACSB, EFMD, AMBA og PRME. Det har blitt tildelt AMBA Accreditation, EQUIS Accreditation og AACSB Accreditation. I 2014 ble SEM rangert den syvende blant toppskoler i Fastlands-Kina i Eduniversal Worldwide Business School Ranking, og det har også blitt ærefullt den mest innflytelsesrike merkevaren av MBA-programmet av Forbes, Kina. I 2016 ble SEMs Master in Management globalt rangert som den 50. av Financial Times. I fremtiden vil Tongji-SEM fortsette sin innsats for å utvikle en internasjonalt anerkjent School of Economics and Management.

Steder

  • Shanghai

    Tongji Building A, Siping Road 1500, 200092, Shanghai

    Spørsmål