Keystone logo
Tomorrow University of Applied Sciences

Tomorrow University of Applied Sciences

Tomorrow University of Applied Sciences

Introduksjon

Velkommen til det globale universitetet for effektive karrierer. Ved Tomorrow University er vår oppgave å styrke elevene med ferdighetene, nettverket og mentorskapet som trengs for å bygge en målrettet karriere og lede overgangen mot en bærekraftig fremtid.

Skreddersy din transformasjonsreise til ditt unike oppdrag, tenk utover grenser, reimaging fremtiden og ta tak i komplekse samfunns- og miljøutfordringer.

Overgangen til en bærekraftig fremtid starter med deg

Våre programmer innen bærekraft, forretningsinnovasjon, AI & bærekraftige teknologier, lederskap og entreprenørskap hjelper deg å oppdage dine styrker, tilpasse utdanningen din til verdiene dine og ha en meningsfull innvirkning på verden.

Vår påvirkningsfokuserte læreplan utstyrer deg med kunnskapen, ferdighetene og nettverket som kreves for å møte virkelige utfordringer og lede virksomheter mot en bærekraftig fremtid.

Ved Tomorrow University vil du bli med i et mangfoldig og støttende nettverk av likesinnede elever, mentorer og bransjeeksperter dedikert til å drive positiv endring.

Fleksibel og personlig læring skreddersydd til ditt oppdrag

Læringsmodellen vår er i tråd med dine personlige mål, med fokus på praktisk ferdighetsutvikling gjennom utfordringsbasert læring fra verdensledende eksperter. Denne tilnærmingen fremmer personlig vekst og forbereder deg til å transformere både deg selv og den globale økonomien.

Vi utnytter den nyeste læringsvitenskapen og -teknologien for å skape fleksible, tilgjengelige og forespørselsbaserte læringsopplevelser, og utstyrer deg med formål, evner og fellesskap. Asynkrone, små leksjoner gjør det enkelt å balansere arbeid og studier, med over 80 % av elevene våre som jobber på heltid mens de studerer.

Som globale ledere innen pedagogisk innovasjon tilbyr vi et fullstendig eksternt læringsmiljø ved å bruke neste generasjons teknologi for å muliggjøre sosial læring på tvers av landegrensene. Vår virtuelle plattform er tilgjengelig på alle mobile enheter, inkludert Apple Vision Pro, og er forbedret med personlige arrangementer og byknutepunkter over hele verden, noe som fremmer meningsfulle forbindelser med jevnaldrende, fakultetet og industripartnere.

Hvorfor lære med ToU?

Personlig tilpasset & Formålsdrevet læring

Skreddersy læreplanen din til dine behov og ambisjoner mens du får praktiske ferdigheter gjennom virkelige prosjekter. I stedet for tradisjonelle eksamener kan du takle globale utfordringer med våre bransjepartnere, og få tilgang til valgfag og ekstrafag som stemmer overens med formålet og målene dine.

Global Community

Bli en del av et mangfoldig, globalt nettverk av jevnaldrende, bransjementorer og akademikere som er dedikert til å gjøre en forskjell. Utveksle ideer, del erfaringer og samarbeid med enkeltpersoner som er ivrige etter å støtte reisen din og hjelpe deg med å gjøre en meningsfull innvirkning.

Ingen eksamener, utfordringsbasert læring

Delta i praktiske prosjekter som lærer deg hvordan du bruker forskning på tvers av felt, og utvikler løsninger på komplekse problemer gjennom praktiske, virkelige erfaringer.

Fjernt, men aldri alene

Nyt et fullt integrert nettbasert læringsmiljø der du aldri studerer isolert. Engasjer med medstudenter, samarbeid om prosjekter og ta kontakt gjennom virtuelle og personlige arrangementer. Fra dag én bygger du nettverket du trenger for å nå målene dine.

Bransjerelevans

Arbeid med ledende selskaper og bransjeeksperter om strategiske prosjekter, lær hvordan du kan utnytte kunnskapen din og bruke ferdighetene dine på utfordringer i den virkelige verden.

Fleksibel læring for yrkesaktive

Balanser enkelt arbeid, studier og andre livsforpliktelser. Med kun én direkte obligatorisk økt per uke, studer på din egen tid og i et tempo som passer deg.

Økonomisk tilgjengelig

Fleksible undervisningsmodeller og betalingsplaner (inkludert månedlige avdrag), uten skjulte avgifter.

Karrieremuligheter

Vær godt forberedt på dagens og fremtidens roller, posisjoner deg selv for effektfulle og tilfredsstillende karrierefremskritt.

akkreditering

Berlin grunnlagt, globalt anerkjent.

Vi er et offisielt statsanerkjent tysk universitet, som kombinerer kvalitet, innovasjon og fleksibilitet for å sikre at du får en pedagogisk opplevelse i verdensklasse. Vårt Impact MBA-program er akkreditert gjennom Accreditation, Certification, and Quality Assurance Institute (ACQUIN), en anerkjent non-profit organisasjonsforening som omfatter over 150 høyere utdanningsinstitusjoner i Europa, som anerkjenner de strenge kvalitetsstandardene som er pålagt av Tysklands offisielle akkrediteringsråd.

Revolusjonerende læringsprogrammer

Vår lidenskap ligger i å revolusjonere utdanning for å gjøre en global innvirkning. Vi er beæret over å være medlemmer av Leaders for Climate Action og er stolte av å bli anerkjent som "Top Innovative EdTech Institution in Europe and Globally" for vår kontinuerlige innsats innen innovasjon og fortreffelighet innen utdanningsfeltet.

Alle våre MBA-programmer kan nå studeres med Apple Vision Pro!

Opplev en virkelig oppslukende MBA-opplevelse.

Studentuttalelser

Opptak

Ved Tomorrow University erkjenner vi at effektfullt lederskap går utover standardiserte testresultater – ingen GRE/GMAT nødvendig. Kvalifikasjonskriteriene for programmene våre fokuserer på din akademiske bakgrunn, yrkeserfaring og personlige formål.

Vi verdsetter formålet ditt og effekten du har som mål å skape, og vurderer hvordan det stemmer overens med samfunnet vårt.

Applikasjonsstøtte:

Vårt dedikerte opptaksteam er her for å støtte deg gjennom hele søknadsprosessen. Fra din første henvendelse til den endelige innsendingen sikrer vi en sømløs og guidet opplevelse.

  • Innledende forespørsel: Få personlig råd og svar på spørsmålene dine.
  • Søknadsveiledning: Få trinn-for-steg-hjelp med å utarbeide søknaden din.
  • Løpende støtte: Dra nytte av kontinuerlig støtte for å løse eventuelle bekymringer eller utfordringer.

Bli med oss på Tomorrow University, hvor reisen din til effektfullt lederskap begynner med et fellesskap som verdsetter formålet og potensialet ditt.

Stipend og finansiering

Tomorrow University er forpliktet til å gjøre utdanning tilgjengelig og rimelig. Vi tilbyr ulike alternativer for økonomisk støtte for å lette reisen din.

Stipend: Ulike stipend er tilgjengelige for å støtte studenter basert på fortjeneste, behov og effektpotensial.

Inntektsandelsavtale (ISA): En ISA lar deg studere nå og betale en prosentandel av inntekten din når du begynner å jobbe, noe som gjør utdanning økonomisk overkommelig.

Offentlig finansiering: Utforsk mulighetene for offentlig finansiering for å dekke utdanningskostnadene dine.

Utmerkelser og akkrediteringer

Tomorrow University er en tysk statsanerkjent, dedikert til å levere en pedagogisk opplevelse i verdensklasse som blander kvalitet, innovasjon og fleksibilitet. Våre programmer er akkreditert av Tysklands offisielle akkrediteringsråd.

Vi er stolte over å bli anerkjent som en toppinnovativ EdTech-institusjon i Europa og globalt. Som medlemmer av Leaders for Climate Action er vi forpliktet til å gjøre en global innvirkning med fokus på bærekraftige utviklingsmål.


Spørsmål