Keystone logo
Tio Business School Siviløkonom
Tio Business School

Siviløkonom

1 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På universitetsområdet

* Besøk nettstedet vårt for å få en fullstendig oversikt over skolepenger og pakkeavgifter (for studenter utenfor EU).

Spørsmål og svar-økter

Introduksjon

Meld deg på våre (online) åpne dager og arrangementer her.

Næringslivet roper etter dyktige fagfolk som deg selv. Dette bredt baserte studiet vil hjelpe deg med å utvikle de riktige ferdighetene i løpet av ett studieår: du vil styrke din analytiske tenkning, samtidig som du setter dyptgående akademisk kunnskap ut i livet.

Fokus på fagfeltet
Tios Master of Business Administration har et sterkt fokus på praksis i den virkelige verden. Gjennom casestudier fra fagfeltet, oppgaver og bedriftsbesøk vil du få bevissthet om dagens utvikling og kontinuerlig strebe etter å koble teori og praksis. Du vil også ta del i inspirerende mesterklasser fra anerkjente foredragsholdere og bli undervist av toppforelesere fra feltet. Fordi de vet nøyaktig hva som skjer i bransjen i dag, kan disse foreleserne gi deg utmerket veiledning.

Siviløkonom
Tio tilbyr en praksisorientert Master of Business Administration på heltid. Studiet varer i tolv måneder og kan gjennomføres i et småskala miljø på alle våre Tio-campus. Du vil dra nytte av fordelene ved Tios personlige og utmerkede utdanning og gi karrieren din et løft med et verdifullt diplom.

Hvorfor velger studentene Master of Business Administration?

  • Du har mastergraden din om bare ett år. MBA-programmet er et tolv måneders masterprogram som er tilgjengelig på alle Tio-campusene.
  • MBA-programmet forbedrer dine kritiske tenkning og analyseferdigheter. Du kan oversette dine analyser til konkrete anbefalinger, planer og innovative verktøy på strategisk nivå. Ved å gjøre det tar du hensyn til ulike perspektiver og utviklinger i organisasjonen.
  • Dette masterstudiet fører til flere jobbmuligheter og høyere startnivå og startlønn. Et masterprogram er med andre ord en investering i din karriere.
  • Med denne MBA gir Tio deg muligheten til å melde deg på et masterprogram i et småskala miljø. Du kan nyte de mange fordelene ved Tios personlige og høykvalitetsutdanning samtidig som du gir karrieren din et løft med en verdifull grad.
  • Som en ambisiøs student kan du velge din egen læreplan og strukturen på MBA-programmet ditt. Du kan velge en av tre spesialiseringer (internasjonal ledelse, gjestfrihet eller kommersiell ledelse) og velge ditt eget eksamenstema.

Opptak

Læreplan

Program undervisningsavgift

Ideelle studenter

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål