Keystone logo
© Ajman University
The University of Manchester Middle East Centre

The University of Manchester Middle East Centre

The University of Manchester Middle East Centre

Introduksjon

Den University of Manchester Middle East Center Åpnet i Dubai Knowledge Park i 2006 og har støttet over 2000 deltid MBA studenter. Det er det største og raskest voksende senteret i universitetets internasjonale nettverk.

Business School of The University of Manchester er en av verdens topprangerte handelshøyskoler og The University of Manchester Middle East Center I Dubai er det største og raskest voksende styresenteret i universitetets internasjonale nettverk, og har gitt støtte til mer enn 2000 globale deltid MBA studenter over hele regionen.

Bedriftsskolen har også et regionalt samfunn på rundt 2500 alumni og arbeider aktivt for å skape profesjonelle nettverksmuligheter for å bidra til å berikke det bredere næringslivet.

I Midtøsten tilbyr University of Manchester sin verdensklasse deltid MBA for erfarne arbeidsfagfolk, i tillegg til en rekke MSc og Executive Education programmer, og forskning og konsulenttjenester ledet av universitetets fakultet.

Universitetet jobber i en rekke samarbeid med faglige organer som CIMA, ACCA, IMA og PMI, samt britiske organisasjoner, inkludert UKTI, British Business Group og British Centers for Business. I tillegg har University of Manchester smidd en rekke samarbeidspartnere med offentlige og private organisasjoner gjennom strategisk Talent Partnership-programmet.

I tillegg til sine akademiske programmer, er University of Manchester vert for masterclasses som dekker en rekke forretningsmessige temaer, som en del av sin 'Guest Speaker Series', ledet av toppfakultet, gratis og åpent for publikum.

Business School of University of Manchester har startet regionens første forskning i kreativitet og innovasjon i GCC, for å markere Midtøsten senterets tiårsjubileum i 2016.

Økonomisk vekstområde

Dubai og regionen fortsetter å være et område med økonomisk vekst, med solid forretningsinfrastruktur, et sunt og utviklende forretningsmiljø, kompetanseutvikling som støttes av regjeringen, og bedrifter som står overfor utfordringene for å opprettholde økonomisk vekst gjennom en periode Av økonomisk forandring.

robert-bock-87041

Dynamisk og livlig by

Dubai deler mange likheter med Manchester; Begge er dynamiske og pulserende byer som har forvandlet seg til å få stor innvirkning på verden. Manchester var i hjertet av den første industrielle revolusjonen og er fremdeles i dag et senter for forskning, innovasjon og læring; Og Dubai ligger i forkant av den nye bølgen av det 21. århundre, kunnskapsbaserte økonomier.

Executive pedagogiske fasiliteter

Midt-Østersenteret, basert i blokk 2B på kunnskapsnavet, Dubai Knowledge Park, tilbyr studie-, biblioteks- og klasseromfasiliteter for studenter og besøksfakultet fra University of Manchester, og har også kontorlokaler for University of Manchester-regionale team, som Koordinerer og støtter alle studentaktiviteter, blant annet høyt interaktive og intensive workshops gjennomført ved å besøke fakultet fra Universitetet. En nylig utvidelse i senteret har også økt rekkevidden av fasiliteter som er tilgjengelige for studenter.

Våre nyutdannede og alumni

Vi er glade for å ha MBA-kandidater fra Midtøsten-regionen. Siden vår første batch uteksaminert i 2009 har de lansert The University of Manchester Alumni Association-Midtøsten.

29. FEB: Informasjonssamling for lederutdanning

Denne nettsesjonen vil fremheve de kommende Executive Education-kursene i Manchester UK, vi vil forklare hvordan du registrerer deg for kursene.

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkreditertAMBA-akkreditertAACSB-akkreditert

Steder

  • Dubai

    The University of Manchester Middle East Centre Office F116 , Block 2B, Dubai Knowledge Park, PO Box 502907, , Dubai

    Spørsmål