Keystone logo
The Lisbon MBA

The Lisbon MBA

The Lisbon MBA

Introduksjon

Lisboa

Dekan er velkommen beskjed

Det er med stor stolthet og entusiasme at vi ønsker deg velkommen til The Lisbon MBA.

Lisboa MBA er et joint venture mellom Católica-Lisboa og Nova SBE - to ledende handelshøyskoler i Europa.

Dette partnerskapet omfatter en toårig Executive Part-time MBA og en International Full-time MBA, i samarbeid med MITs prestisjefylte Sloan School of Management.

I henhold til 2017 Financial Times Top 100 Global MBA Ranking, er Lisboa MBA International Full Time det 20. beste MBA-programmet i Europa. Vi er også omtalt som 1. MBA i Europa i International Course Experience, en av våre hovedprioriteter.

Lisboa MBA Executive ble ansett som den 52. beste Executive MBA i Europa, ifølge 2016 Financial Times European Business Schools Ranking.

Lisboa MBA gir en plattform hvor talentfulle, ambisiøse og høyflygende studenter fra hele verden kan møte og engasjere seg i aktiv læring, samspill med topp hakkfakultet.

Hvorfor bør du vurdere Lisboa MBA-plattformen som ditt valg for en MBA:

  • Begge programmene har en prestisjetunge fakultetskompetanse, utdannet på verdens beste skoler, dypt involvert i høykvalitetsforskning og i tråd med de siste utviklingen i ledelsesteori og praksis.
  • Begge programmene er de høyest rangerte portugisiske MBAene i Financial Times MBA Rankings;
  • Begge programmene skildrer en nyskapende læreplan, stimulerer streng analyse, bruk av emosjonelle intelligensferdigheter, sosialt ansvarlig atferd og praktisk opplæring. En læreplan som er en bro mellom akademia og bedriftens verden, mellom teori og praksis, mellom fortjeneste og mennesker, mellom venstre og høyre hjerter i hjernen og mellom verdens geografier.
  • Vi sørger for sterke bånd med bedriftsverdenen, med store selskaper som er nært involvert i styring og sponsing av et nettverk av internships og tilkoblinger.
  • Begge programmene tilbys i det koselige og likevel kosmopolitiske miljøet til den vakre og behagelige Lisboa. Her kan studentene blande arbeid og nytelse som på svært få steder i verden.

Daniel Traça - Dean Nova SBE og Francisco Veloso - Dean Católica-Lisboavirksomhet

Lisboa MBA Fordelen

Hvis du vurderer å gjøre en MBA i Portugal, har du sannsynligvis adressert hovedskolene i landet, og du har innsett at Católica og Nova ikke lenger tilbyr separate MBA-programmer.

La oss dele hvordan det hele startet ... Prosjektet startet i 2006 da MIT Sloan School of Management besøkte Portugal med sikte på å etablere et partnerskap og lansere en internasjonal MBA. Lisboa MBA ble født i 2007 som et joint venture mellom Católica-Lisboa og Nova SBE, de to topp b-skolene i Portugal. Begge har inngått en innsats for å konkurrere i det globale markedet, og starter med å tilby et deltidsprogram på samme år. Senere, i januar 2009, mottok The Lisbon MBA International, med partnerskapet av MIT Sloan, sin første klasse.

Her er hva du kan få fra The Lisbon MBA:

Hvor talent og marked møtes

Lisboa MBA vil forvandle deg, profesjonelt og personlig. Når du forfølger The Lisbon MBA vil du være en del av et dynamisk samfunn som tror på å få en positiv innvirkning i verden via gjennomtenkt ledelse og innovative ideer. Våre MBA-programmer er utviklet for dyktige fagfolk som ønsker å ta det neste trinnet i karriere, og vi vil hjelpe deg med å oppnå karriereambisjoner fordi vi er forpliktet til å lykkes.

Du vil bli med et elit MBA-program

Vårt joint venture mellom de to ledende handelshøgskolene i Portugal - Nova SBE og Católica-Lisboa - er internasjonalt anerkjent og vi er en del av en elitegruppe av handelshøyskoler - mindre enn 1% i verden - som har Triple Accreditation (AACSB) , EQUIS og AMBA).

Lisboa MBA Internasjonal heltidsprogram ble ansett som en av de beste MBA-programmene i Europa ved 2016 Financial Times Top 100 Global MBA-rangeringer - 20. europeiske beste - og 1. verdensklasse i kategorien "Internasjonal kursopplevelse".

Du vil bli lagt merke til og være en del av familien vår

I Lisboa MBA vil du ikke være "en annen tannhjul i maskinen" - vårt unike boutique MBA-konsept er designet for å gjøre din MBA-opplevelse nedsenkende og personlig.

Klasser i Lisboa MBA er dimensjonert for å maksimere læringsopplevelsen din, og skape et intimt klasseromsmiljø der studentene kan samhandle med de beste fakultetene og bygge en dyp forbindelse med andre klassekamerater, MBA-ansatte og gjestene vi tar fra bedriftens Verden til våre klasser og arrangementer.

Vi gir deg praktisk og relevant kunnskap

Lisboa MBA-programmene er bygget opp i partnerskap av de to toppskolene i Portugal - Católica-Lisboa og Nova SBE - og i samarbeid med MIT Sloan School of Management - som samler en prestisjefylt fakultetskompetanse, utdannet på verdens beste skoler , Med sterk virkelighet i forretningsverden, og tilbyr en nyskapende, komplett og transformativ utdanning som vil forberede deg til suksess.

Du vil kunne øve det du lærer med virkelige forretningsprosjekter, fordi vi tror at vår praktiske tilnærming er den beste måten å skaffe seg nye faglige ferdigheter og fortsatt være knyttet til næringslivet. Du vil også bli utsatt for flere internasjonale perspektiver, ulike bransjer og personlig gjenkjenne fremdriften i din transformasjon, oppbygging av din kunnskap, analytisk kompetanse og kritisk resonnement i løpet av programmet.

Vi gjør din ledelsesutvikling nyskapende og personlig

Vi tror at ledere skal ha en dyp forståelse for seg selv, og vi arbeider kontinuerlig med de mest innovative, kreative og inspirerende metodene for å hjelpe deg med å utvikle lederskapskunnskapene som vil gjøre deg lykkes nå og i fremtiden. Fokus og personalisering er nøkkelen, så vi vil jobbe tett sammen med deg for å hjelpe deg med å utvikle din karriereutviklingsplan, øke selvbevisstheten, forstå potensialet ditt og hvordan du oppnår det.

Vi lette nettverket ditt

Vi sikrer at Lisboa MBA har sterke bånd til bedriftsverdenen, og disse tilkoblingene går ut over den strukturerte nærværen av selskaper direkte involvert i MBA-programmene. Vi leverer flere eksklusive lederskapsmøter med eksterne gjester, fremmer regelmessige arrangementer med entreprenører og ledere fra ulike bransjer, og skaper nettverksmuligheter for alle Lisboa MBA-fellesskapet - studenter, alumner, fakultet og ansatte.

De menneskene du møter under din MBA på The Lisbon MBA vil ha stor innflytelse i livet ditt, og vi investerer i å velge våre studenter fra ulike faglige, akademiske og internasjonale bakgrunner, folk som vil utfordre deg og aktivere verdifulle peer-to-peer-opplevelser.

Fra kollegene i klassen din, Fulltid International og Executive-studenter, sprer vårt alumni-nettverk over hele verden og jobber i et mangfoldig utvalg av bransjer, til fakultetet og bedriftsrelasjoner, og vi vil gi deg et nettverk av forretningsforbindelser som vil hjelpe Du går videre i ditt profesjonelle liv.

Vi ønsker deg velkommen til en flott by, for å nyte og bli inspirert av

Lisboa er vertsbyen for begge våre programmer - hvis du vet det, vet du hvor innbydende det er, og hvis du ikke gjør det, utfordrer vi deg til å besøke oss!

Fra den dynamiske rytmen til det moderne sentrum til den inspirerende vibrasjonen av våre historiske landemerker, er Lisboa en by full av energi og spennende muligheter, som kombinerer tradisjoner fra Europa, Amerika, Afrika og Asia. Og med mer enn 200 soldager per år og minutter fra vakre strender og en av de beste surfpunktene i verden, er det ikke noe annet sted i Europa som Lisboa! Faktisk har The Lisbon MBA oppnådd førsteplass for plassering, kvalitet og kostnad for innkvartering i den siste Financial Times alternative MBA-undersøkelsen.Uansett hvor målene dine kan ta deg, er Lisboa det perfekte miljøet for å begynne å gjøre fremtiden din skje!

Steder

  • Lisbon

    Campus de Carcavelos Rua da Holanda, n.1 2775-405 Carcavelos, Portugal, , Lisbon

Spørsmål