Keystone logo
© The Emirates Academy of Hospitality Management
The Emirates Academy of Hospitality Management

The Emirates Academy of Hospitality Management

The Emirates Academy of Hospitality Management

Introduksjon

Misjon og visjon

Syn

Å være verdensledende i å legge til rette for læring på universitetsnivå, stipend og anvendt forskning innen turisme og gjestfrihetsledelse.

Oppdrag

Å levere nyskapende, industrirelevant utdanning og forskning i verdensklasse i et moderne, flerkulturelt miljø for å utstyre neste generasjon bedriftsledere for gjestfrihet med kompetanse for å lykkes i en dynamisk verden.

Institusjonelle mål og mål

EAHMs mål er å fremme akademisk dyktighet i en profesjonell sammenheng. Institusjonens mål er å: 1. Programmer som er søknadsorienterte og som produserer gjestfrihets- og reise- og reiselivsutdannede som kan anvende teorier i praksis; 2. Forskning av anvendt karakter som er relevant for de industrielle, kommersielle og samfunnsmessige behovene til gjestfrihets- og reiselivssektorene; 3. Intellektuell og omfattende utvikling av gjestfrihets- og reiselivsstudenter i et omsorgsfullt miljø; 4. Dedikerte partnerskap med gjestfrihets-, reise- og turismebransjen, industrien og andre utdanningsleverandører; 5. Utvikle elevene til effektive og reflekterte livslange elever.

I hjertet av gjestfrihet

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) spesialiserer seg på å gi bedriftsledergrader med gjestfrihetsfokus og har som mål å bli verdens ledende gjestfrihetslederskole.

Med internasjonalt anerkjente studieprogrammer, høyt respekterte fakultetsmedlemmer hentet fra hele verden, toppmoderne infrastruktur, moderne fasiliteter, sterke partnerskap innen gjestfrihetsbransjen og EAHMs nærhet til noen av de beste hotellene i verden, er EAHM virkelig er på The Heart of Hospitality.

Nøkkelord

 • Topp 10 gjestfrihetsskole
 • Første hotellskole i Midtøsten
 • Flerkulturell studentmasse
 • 53 % kvinner og 47 % menn
 • Trippel gjenkjent
 • 100+ partnere i gjestfrihetsindustrien

Tre akkrediteringsorganer

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) er anerkjent av myndighetene for høyere utdanning i UAE, Storbritannia og Australia.

Utdanningsdepartementet (MOE) i UAE

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) lokalisert i Dubai, De forente arabiske emirater, har oppnådd akkreditering gjennom Kommisjonen for akademisk akkreditering av utdanningsdepartementet for følgende grader: Bachelor of Business Administration in International Hospitality Management; Associate of Business Administration i International Hospitality Management; Master of Business Administration i International Hospitality Management.

Institutt for gjestfrihet

Storbritannia-baserte IOH er et globalt profesjonelt institutt som fremmer høye standarder innen gjestfrihetsbransjen. Alle akademiske programmer utført ved EAHM er akkreditert av IOH i henhold til gjestfrihetsrammeverket.

The International Centre of Excellence in Tourism and Hospitality Education

Australian-basert internasjonalt akkrediteringsorgan, THE-ICE har vurdert læreplanutviklingen og gjennomgangsprosessen; undervisning og læring tilnærming; bemanningsressurser og fasiliteter til EAHM og fastslått at den har oppfylt internasjonale standarder for fortreffelighet. Ved å være et akkreditert medlem ble EAHM med i rekken av en eksklusiv gruppe institusjoner som inkluderer offentlige universiteter, private hotellskoler og yrkesskoler fra mer enn 10 land.

Global anerkjennelse

The Emirates Academy of Hospitality Management er anerkjent av en rekke globale organer som gir forsikring om kvaliteten og standarden på utdanningen våre studenter mottar.

Association to Advance Collegiate Schools of Business

The Emirates Academy of Hospitality Management er medlem av Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). AACSB er en non-profit global forening som tar sikte på å dele kunnskap og beste praksis for å videreføre forretningsutdanning. EAHM-studenter kan være trygge på at utdanningen mottatt møter verdensledende metoder og praksis satt av dette globale organet.

Kinesisk servicesenter for vitenskapelig utveksling

Det kinesiske utdanningsdepartementet har via Chinese Service Center for Scholarly Exchange lagt EAHM til den offisielle listen over internasjonale utdanningsleverandører. Dette anerkjenner EAHM som en troverdig institusjon for kinesiske og internasjonale studenter.

Council of International Schools

EAHM er medlem av Council of International Schools (CIS). CIS er et globalt fellesskap av skoler, høyskoler og universiteter i 116 land. Som en ideell organisasjon har CIS som mål å bidra til å gi utdanning av høy kvalitet med fokus på internasjonale og interkulturelle perspektiver.

Hosco

Hosco gir medlemskap til gjestfrihet og kulinariske institusjoner rundt om i verden som har som mål å knytte skoler og universiteter til industrien. EAHM-studenter drar nytte av dette omfattende nettverket for praksis- og karrieremuligheter.

Campus funksjoner

  Steder

  • Dubai

   Dubai, De forente arabiske emirater

  Spørsmål