Keystone logo
Thammasat Business School

Thammasat Business School

Thammasat Business School

Introduksjon

Om oss

Thammasat Business School ligger i hjertet av Bangkok Metropolis, kjent som 'The City of Angels'. Bangkok er et forretnings- og investeringsnav i Sørøst-Asia. Byen tilbyr en perfekt blanding av thailandsk tradisjon, kultur og moderne livsstil i en alder av teknologi. Besøkende fra hele verden er tiltrukket av den fargerike livsstilen til Bangkok-beboere sammen med byens historiske arv. Videre er kunnskapsnettene fra hele verden koblet sammen via sofistikerte informasjonsnettverk i dette sentrum av Thailands høyere utdanning. Folk fra alle turer av livet kommer til Bangkok for å utforske og lære noe nytt.

Det opprinnelige formålet med fakultetet for handel og regnskap var å tilby bachelorprogrammer i ulike funksjonelle forretningsområder på thai. En del av arven er at Thammasat University er et offentlig universitet der den administrative strukturen, politikk, prosedyrer og budsjettering er mer som sivil tjeneste enn en 21st-årig internasjonal høyere utdanningsinstitusjon.

Lære i energisk atmosfære

Thammasat Business School tilbyr akademiske programmer på både Tha Prachan og Rangsit-campusene. Disse programmene gjennomføres i en atmosfære som stimulerer aktiv læring. På Tha Prachan campus er studentene nær næringslivet siden denne campus ligger i hjertet av Bangkok. Det er omgitt av små og store bedrifter. Rangsit campus ligger i en nordlig forstad til Bangkok. Campuset er godt forbundet med sentrale Bangkok med praktisk transport. Rangsit campus er en stor sammensatt omgitt av naturen. Inne i campus er det sovesaler, idrettsanlegg og ulike akademiske fasiliteter som også ligger nær Asian Institute of Technology (AIT) og Thailand Science Park. Sammen dannet disse tre organisasjonene en høy kvalitet utdanningskluster med utmerket pedagogisk atmosfære.

SYN

"Leader in innovative education in business and accounting"

OPPDRAG

Å utvikle lederkompetanse og Thammasat Spirit for ledere, ledere og entreprenører.

VERDIER

Thammasat University begynte som Folkets Universitet med sterk forpliktelse til demokrati. Dette er arven Thammasat Business School (TBS) aksjer. Skolen legger vekt på god regjering, samfunnsansvar og etisk oppførsel. TBS forplikter seg til innovative programmer som er verdiskapende, bærekraftige, og med positive forretningsmessige og sosiale konsekvenser. Nyutdannede fra TBS er anerkjent for sin uavhengighet, kreativitet og forpliktelse til ansvarlig ledelse.

77056_Skjermbilde2018-05-27kl.23.22.37.png

EFMD EQUIS OG AACSB ACCREDITED

EQUIS ser etter en balanse mellom høy faglig kvalitet og faglig relevans fra nært samspill med bedriftsverdenen. Et sterkt grensesnitt med næringslivet er derfor like stort et krav som et sterkt forskningspotensial. EQUIS legger særlig vekt på å skape et effektivt læringsmiljø som favoriserer utviklingen av studentenes leder- og entreprenørskap, og fremmer sin følelse av globalt ansvar. Det ser også etter innovasjon i alle henseender, inkludert programdesign og pedagogikk. Institusjoner som er godkjent av EQUIS, må demonstrere ikke bare høy generell kvalitet i alle dimensjoner av deres aktiviteter, men også en høy grad av internasjonalisering. Med bedrifter som rekrutterer over hele verden, med studenter som velger å få sin utdanning utenfor sitt hjemland, og med skoler som bygger allianser over grenser og kontinenter, er det et raskt voksende behov for at de kan identifisere de institusjonene i andre land som leverer høy kvalitet utdanning i internasjonal ledelse.

AACSB International-Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) forbinder lærere, studenter og bedrifter for å oppnå et felles mål: å skape neste generasjon av store ledere.

Synkronisert med de høyeste standarder for fortreffelighet siden 1916, gir AACSB kvalitetssikring, forretningsopplæringsunderretning og profesjonell utviklingstjenester til over 1600 medlemsorganisasjoner og mer enn 800 akkrediterte handelshøyskoler over hele verden.

Når pedagogiske, profesjonelle og bedriftsorganisasjoner blir medlemmer av AACSB Business Education Alliance, er de en del av en bevegelse for å forbedre kvaliteten på forretningsutdanning rundt om i verden. AACSB forbinder, aksjer og inspirerer til innovasjon og kvalitet gjennom medlemsnettverket, samt næringslivet. Den kollektive styrken til organisasjonen er basert på ulike perspektiver, et globalt tankesett, og en forpliktelse til å gjøre en forskjell.

Steder

  • Bangkok

    Thammasat Business School, THAMMASAT UNIVERSITY 2 Prachan Road, Pranakorn, 10200, Bangkok

  • Rangsit

    Thammasat Business School THAMMASAT UNIVERSITY (Rangsit Campus) 99 Moo 18 Paholyothin Road, Klong Luang, 12121, Rangsit

    Spørsmål