Keystone logo
Swiss UMEF (University of Applied Sciences Institute)

Swiss UMEF (University of Applied Sciences Institute)

Swiss UMEF (University of Applied Sciences Institute)

Introduksjon

SWISS UMEF ble grunnlagt i Genève 26. april 1984 av professor Marc-François Maret, tidligere kjent som Institut Supérieur de Gestion et Communication (ISGC), med mål om å utvikle ledere med avanserte lederegenskaper i et komplekst arbeidsmiljø.

SWISS UMEF ble grunnlagt, i samsvar med sveitsisk lov, som en høyere privat utdanningsinstitusjon i Genève og er institusjonelt akkreditert av Swiss Accreditation Council, i samsvar med Higher Education Act (HEdA).

SWISS UMEF er stolt over å ha vært den første private føderalt akkrediterte institusjonen som University of Applied Sciences Institute i kantonen Genève.

SWISS UMEF konsentrerer tilbudet sitt innen ledelse og i internasjonale relasjoner inkludert bachelor, master og etterutdanning. SWISS UMEF har så langt tatt imot over to tusen studenter av forskjellige nasjonaliteter som hadde privilegiet av å lære med høyt kvalifiserte fakulteter som innehar banebrytende teori og næringslivet på sine respektive felt.

SWISS UMEF er kompatibel med Bologna European Credit Transfer System (ECTS) og European Space for Higher Education-normene, har en programakkreditering: International Accreditation Council on Business Education (IACBE), og er sertifisert av EduQua. Blant disse er IACBE anerkjent av Council for Higher Education Accreditation (CHEA), den største akkrediteringsorganisasjonen i USA som spesialiserer seg på høyere utdanningskvalitet. UMEF er i sluttfasen av å søke om akkreditering fra Accreditation Council for Business School Programs (ACBSP).

SWISS UMEF er i den historiske kontinuiteten til Europas enestående universitetsbakgrunn med sin campus som ligger i et 1400-tallsslott (slott) i Genève, og tilbyr på sitt to hektar store anlegg et ekstremt hyggelig og vakkert miljø som lar studentene studere i ideelle omgivelser.

SWISS UMEF har en rekke partnerskap med offentlige og private universiteter som den organiserer akademisk utveksling med som forskning, seminarer og utveksling av professorer og studenter.

Vår visjon:

Visjonen til SWISS UMEF er å opprettholde sin posisjon som førstevalget for dyktighet innen sitt felt.

Oppdrag:

For å oppfylle dette oppdraget har vi som mål å gjøre følgende:

  • Gi høyere utdanning i et miljø som fokuserer på alle dimensjoner av anvendt læring – kunnskap, forståelse, ferdigheter, atferd, verdier og holdninger.
  • Skape og spre kunnskap om viktige problemstillinger gjennom publisert forskning, innovative læringserfaringer og engasjement med komponentene vi betjener.
  • Tjen samfunnet gjennom en uavhengig utveksling av ideer og praksis.

Steder

  • Geneva

    185-187 Route d’Aïre, 1219, Geneva

Spørsmål