Keystone logo
Swiss School of Management Dubai MBA i finans
Swiss School of Management Dubai

MBA i finans

Dubai, De forente arabiske emirater

1 Years

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 13 900 *

På universitetsområdet

* fulltidsavgift

Introduksjon

På Swiss School of Management vil du lære blant et virkelig internasjonalt studentorgan når studentene våre kommer fra hele verden. Vi er stolte av dette mangfoldet fordi det legger til læringsopplevelsen din. Arbeidsgivere verdsetter spesielt en student som er tilpasset en mangfoldig arbeidsplass. Med vårt MBA-program vil studentene studere ledelse, virksomhet, entreprenørskap og ledelsesfilosofier som kan brukes på hvilken som helst lederrolle i forskjellige bransjer. Handelshøyskolen vår gir også elevene praktisk erfaring med å lede grupper og diskusjoner i klasserommet.

Programmet inneholder internasjonale forelesninger, bedriftsbesøk, besøkende foredragsholdere, selvvurderingsøvelser og CV / praksisrådgivning. Målet vårt er å begynne å utvide studentenettverk fra det øyeblikket de ankommer.

MBA i finans

Dette kurset gir en introduksjon til forståelse og styring av investeringsporteføljer. Kurset vil også utsette studenten for forskjellen mellom offentlig investering og Private Equity, primære verdsettelsesmetoder som for tiden brukes på Wall Street: sammenlignbare selskapsanalyser, presedens transaksjonsanalyse, diskontert kontantstrømanalyse og utnytter buyout-analyse.

Hva kan du gjøre med en MBA-grad?

Mange MBA-programmer tilbyr utdannelse i generell ledelse sammen med en mer spesialisert læreplan. Vi i SSM vurderer studenter og hjelper dem å forfølge en spesialisering som utnytter deres iboende talenter. Mens MBA er dyrt, krever en stor følelsesmessig investering og kan distrahere deg fra ditt daglige arbeid, er det bare MBA som kan gi en rekke relevante fordeler i en relativt kort tidsramme, i et omfattende rammeverk og med en varig legitimasjon. Det er bare en MBA som er relevant for alle bransjer og sektorer, det vil være verdifullt uavhengig av karrieren som velges etter endt utdanning.

Fordi du vil avansere i karrieren din.

Selv om det kan være mulig å klatre i gradene gjennom årene, lærer en MBA deg å se på problemer og muligheter helhetlig. Det gir også analytiske rammer, for eksempel risikovurderinger, nytte-analyser og strategiske planer, som du kan bruke på ethvert problem eller mulighet du får, slik at du kan øke verdien og fremme karrieren din. I tillegg er det noen karrierer som krever en MBA for å komme videre. Eksempler inkluderer områder innen finans og bank og rådgivning.

Fordi du vil endre karriere.

Hvis du er interessert i å bytte karriere, bytte bransje eller gjøre deg til en omsettelig ansatt innen en rekke felt, kan en MBA-grad hjelpe deg med å gjøre alle tre. MBA fremhever ditt ønske om å lære, vilje til å jobbe hardt, og dedikasjon til et bestemt mål. I tillegg vil MBA-opplevelsen endre språket du bruker i samtale med forretningsfolk og bekrefte at du er klar for en høyere stilling eller fullstendig endring. Mens du er registrert i et MBA-program, vil du ha muligheten til å lære generell forretnings- og ledelseskompetanse som kan brukes i nesten hvilken som helst bransje.

Fordi du vil påta deg en lederrolle.

Ikke alle bedriftsledere eller ledere har en MBA. Det kan imidlertid være lettere å anta eller bli vurdert for lederroller hvis du har en MBA-utdannelse bak deg. Den gode nyheten er at du kan utvikle disse lederegenskapene selv om de ikke var noe du ble født med. Mens du er registrert i et MBA-program, vil du studere ledelses-, forretnings- og ledelsesfilosofier som kan brukes på nesten hvilken som helst lederrolle. Handelshøyskolen kan også gi deg praktisk erfaring med å lede studiegrupper, klasseromsdiskusjoner og skoleorganisasjoner

Fordi du virkelig er interessert i å studere virksomhet.

En av de beste grunnene til å få en MBA er fordi du virkelig er interessert i å studere forskjellige komponenter i virksomheten. Hvis du liker temaet og føler at du kan øke din kunnskap og kompetanse, er det sannsynligvis et verdig mål å forfølge en MBA for den enkle skylden for å få en utdannelse.

Vårt løfte til deg:

Vi lover at vårt MBA University Degree-program definitivt vil endre livet ditt. Du vil ikke være den samme personen. Du vil se på verden og omgivelsene dine med andre øyne. På jobben vil folk legge merke til at du er annerledes. Du vil finne deg selv på en vei med suksess, tilfredshet og velstandsskaping.

Om skolen

Spørsmål