Keystone logo
Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

DBA-måned! 30 % rabatt på våre online DBA-programmer!

Ikke vent! Grip muligheten for 30 % rabatt på skolepenger på SSBM Geneva online DBA-programmene!

Introduksjon

Om SSBM

134569_Artboard1-100.jpg

SSBM er en global, innovativ og unik skole med elever fra hele verden. Våre programmer ble utviklet med over 30 industripartnere. Vi garanterer sveitsisk kvalitetsutdanning og fortreffelighet.

180847_acbsp_full_logo_stacked.jpg

SSBM Geneva er ACBSP-akkreditert og EduQua-sertifisert. ACBSP (Accreditation Council for Business Schools and Programs) er et ledende spesialisert akkrediteringsorgan for handelsutdanning og anses å være en av de beste akkrediteringene for handelshøyskoler.

EduQua er sveitsisk kvalitetsmerke for videreutdanningsinstitusjoner (EduQua) (på tysk: Schweizerisches Qualitätszertifikat für Weiterbildungsinstitutionen "EduQua"), er det sveitsiske nasjonale kvalitetssikringsorganet og det første sveitsiske kvalitetsmerket rettet mot voksenopplæring. EduQua er et akkrediteringsorgan anerkjent og støttet av den sveitsiske konfødererte regjeringen; det er den første kvalitetssertifiseringen for offentlige og private utdanningsinstitusjoner i Sveits. EduQua er den fremste akkrediteringsordningen for kvalitetssikringsorgan for videreutdanning. Den sveitsiske konferansen for kantonale utdanningsministere (EDK) støtter eduQua som en offisielt anerkjent kvalitetssikringsordning.

EduQua kvalitetsmerke kan kun mottas gjennom et anerkjent inspeksjonsorgan av Swiss Accreditation Bureau SAS (Schweizerischen Akkreditierungsstelle SAS) under det sveitsiske statssekretariatet for økonomiske anliggender SECO som er en del av det føderale departementet for økonomiske anliggender, utdanning og forskning.

134561_eduqua_logo_notxt_mit_Schutzraum_cmyk.jpg

Vår visjon

Vår VISJON er å være en unik, innovativ og internasjonal forretnings- og ledelsesskole som tilbyr førsteklasses forskning, praksis og utdanning.

Vårt oppdrag

Vi er forpliktet til kontinuerlig å tilby pedagogisk fortreffelighet og vår ekspertise innen forretningsutdanning gjennom vår innovative banebrytende teknologi og vår høykvalitets læringsopplevelse støttet av relevant forskning. Vi oppmuntrer til mangfold og global tilkobling mellom våre studenter, fakultetet og forretningspartnere, samtidig som vi legger stor vekt på fordelene som vår virksomhet kan gi for samfunnet så vel som miljøet.

En relevant utdanning

SSBM vil hjelpe deg å tilegne deg vaner med refleksjon og kritisk tenkning som er avgjørende for å forstå dagens samfunn. I erkjennelse av det faktum at individuell suksess er sammenvevd med den større verden, oppfordrer vi studenter til å engasjere seg i å forbedre sin kritiske tenkning.

Hvorfor velge SSBM?

 • SSBM er en virkelig innovativ og ledende forretnings- og ledelsesskole som tar sikte på å ta utdanning til et nytt nivå!
 • Vi tar sikte på å gi en overlegen læringsopplevelse som vil ha en direkte innvirkning på din faglige utvikling.
 • Med våre unike programmer vil du styrke din strategiske visjon, effektivitet og lederskap for å administrere dagens organisasjoner.

134557_Promo5.png

Våre programmer

Våre programmer ble utviklet i samarbeid med over 30 internasjonale selskaper!

Vi tror at kunnskap kommer av å ha sterke bånd med industriledere. Det er derfor vi har inngått samarbeid med noen av de ledende internasjonale selskapene for å designe programmer som er tilpasset virksomhetens realiteter.

134549_DSC_0272-Small.jpg

Vårt fakultet

Fakultetet vårt er verdenskjent og har i gjennomsnitt jobbet i over 15 år i ulike internasjonale selskaper. Dette faktum hjelper oss i vårt mål om å gi en overlegen læringsopplevelse som vil ha en direkte innvirkning på din faglige utvikling.

Basert i Genève, Sveits

Swiss School of Business and Management sitter midt i hjertet av virksomheten i den pulserende byen Genève, Sveits. Ligger langs bredden av Genfersjøen ved foten av Alpene, glitrer Genève som en av Europas vakreste byer.

Genève er en global by, et finanssenter og et verdensomspennende senter for diplomati på grunn av tilstedeværelsen av en rekke internasjonale organisasjoner, inkludert hovedkvarteret til mange selskaper og internasjonale byråer.

Forretningspartnere_

SSBMs fakultet og samarbeidspartnere har levert rådgivning, undervisning og prosjektbaserte tjenester til over 70 internasjonale og nasjonale selskaper.

Vi mener at akademisk kunnskap må stå i tett sammenheng med bransjen, som er drivkraften for bedre kunnskap i dagens raskt skiftende miljø.

134567_20-1-10_SSBM_1200x628px_facebook-4.jpg

Campus funksjoner

  Steder

  Steder
  • Rue de Chantepoulet 10, 1201, Geneva

  • Savska cesta 106, 10000, Zagreb

  Spørsmål