Keystone logo
© SSBM Geneva
Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

DBA-måned! 30 % rabatt på våre online DBA-programmer!

Ikke vent! Grip muligheten for 30 % rabatt på skolepenger på SSBM Geneva online DBA-programmene!

Introduksjon

Om SSBM

SSBM er en global , nyskapende og unik skole med studenter fra hele verden. Programmene våre ble designet med over 30 bransjepartnere . Vi garanterer sveitsisk kvalitetsopplæring og dyktighet.

180847_acbsp_full_logo_stacked.jpg

SSBM Geneva er ACBSP-akkreditert og EduQua-sertifisert. ACBSP (Accreditation Council for Business Schools and Programs) er et ledende spesialisert akkrediteringsorgan for handelsutdanning og anses å være en av de beste akkrediteringene for handelshøyskoler.

EduQua er sveitsisk kvalitetsmerke for videreutdanningsinstitusjoner (EduQua) (på tysk: Schweizerisches Qualitätszertifikat für Weiterbildungsinstitutionen "EduQua"), er det sveitsiske nasjonale kvalitetssikringsorganet og det første sveitsiske kvalitetsmerket rettet mot voksenopplæring. EduQua er et akkrediteringsorgan anerkjent og støttet av den sveitsiske konfødererte regjeringen; det er den første kvalitetssertifiseringen for offentlige og private utdanningsinstitusjoner i Sveits. EduQua er den fremste akkrediteringsordningen for kvalitetssikringsorgan for videreutdanning. Den sveitsiske konferansen for kantonale utdanningsministere (EDK) støtter eduQua som en offisielt anerkjent kvalitetssikringsordning.

EduQua kvalitetsmerke kan bare mottas gjennom et anerkjent inspeksjonsorgan av Swiss Accreditation Bureau SAS (Schweizerischen Akkreditierungsstelle SAS) under det sveitsiske statssekretariatet for økonomiske saker SECO, som er en del av Federal Department of Economic Affairs, Education and Research.

134561_eduqua_logo_notxt_mit_Schutzraum_cmyk.jpg

Vår visjon

Vår VISJON er å være en unik, innovativ og internasjonal forretnings- og ledelsesskole som tilbyr førsteklasses forskning, praksis og utdanning.

Vårt oppdrag

Vi er forpliktet til kontinuerlig å gi pedagogisk fortreffelighet og vår ekspertise innen forretningsutdanning gjennom vår innovative banebrytende teknologi og vår høykvalitets læringserfaring støttet av relevant forskning. Vi oppmuntrer til mangfold og global tilkobling mellom våre studenter, fakultetet og forretningspartnere, samtidig som vi legger stor vekt på fordelene som virksomheten vår kan tilføre samfunnet så vel som miljøet.

En relevant utdanning

SSBM vil hjelpe deg å tilegne deg refleksjonsvaner og kritisk tenkning som er avgjørende for å forstå dagens samfunn. Når vi erkjenner at individuell suksess er sammenvevd i den større verden, oppfordrer vi studenter til å delta i å forbedre kritisk tenkning.

Hvorfor velge SSBM?

 • SSBM er en virkelig innovativ og ledende virksomhets- og ledelsesskole som tar sikte på å ta utdanning til et nytt nivå!
 • Vi tar sikte på å gi en overlegen læringsopplevelse som vil ha direkte innvirkning på din faglige utvikling.
 • Med våre unike programmer vil du styrke din strategiske visjon, effektivitet og lederskap for å styre dagens organisasjoner.

134557_Promo5.png

Våre programmer

Våre programmer ble designet i samarbeid med over 30 internasjonale selskaper !

Vi tror at kunnskap kommer fra å ha sterke bånd med industriledere. Derfor har vi inngått et samarbeid med noen av de ledende internasjonale selskapene for å designe programmer som er tilpasset forretningsvirkeligheten.

134549_DSC_0272-Small.jpg

Vårt fakultet

Fakultetet vårt er verdenskjent og i gjennomsnitt har de fleste jobbet i over 15 år i forskjellige internasjonale selskaper. Dette faktum hjelper oss i vårt mål å tilby en overlegen læringsopplevelse som vil ha direkte innvirkning på din faglige utvikling .

Basert i Genève, Sveits

Swiss School of Business and Management ligger midt i hjertet av virksomheten i den livlige byen Genève, Sveits. Ligger langs bredden av Genfersjøen ved foten av Alpene, glitrer Genève som en av Europas vakreste byer.

Genève er en global by, et finanssenter og et verdensomspennende sentrum for diplomati på grunn av tilstedeværelse av en rekke internasjonale organisasjoner, inkludert hovedkvarter for mange selskaper og internasjonale byråer.

Business Partn ers

SSBMs fakultet og samarbeidspartnere har levert rådgivning, undervisning og prosjektbasert tjeneste til over 70 internasjonale og nasjonale selskaper.

Vi mener at faglig kunnskap må være i en tett forbindelse med bransjen, som er drivkraften for bedre kunnskap i dagens raskt skiftende miljø.

134567_20-1-10_SSBM_1200x628px_facebook-4.jpg

Statistikk

 • Internasjonale studenter:

  100%

 • 0
 • Forholdet mellom student og fakultet:

  18 til 1

Campus funksjoner

  Studentuttalelser

  Steder

  • Geneva

   Rue de Chantepoulet 10, 1201, Geneva

  • Zagreb

   Savska cesta 106, 10000, Zagreb

   • Petit-Lancy

    Avenue des Morgines,12, 1213, Petit-Lancy

    Spørsmål