Keystone logo
Shanghai University of Finance & Economics - College of Business

Shanghai University of Finance & Economics - College of Business

Shanghai University of Finance & Economics - College of Business

Introduksjon

Virksomheten utdanning historie Shanghai University of Finance og økonomi (SUFE) kan spores tilbake til 1917 da en handel program ble etablert ved Nanjing Higher Normal School. YANG Xingfo, den velkjente sosial aktivist og patriotiske demokratisk personlighet, var programdirektør. I 1921 ble programmet flyttet østover til Shanghai og ble Shanghai University of Commerce. Dette universitetet var den første handels universitet i Kina utdanning historie. Guo Bingwen, den anerkjente pedagog, var den første kansler. MA Bly, den berømte økonomen, ble den første studiedirektøren.

Som Kinas første institusjon for høyere utdanning i bedriftsøkonomi, foreslo SUFE siden det ble etablert "for å trene og utvikle disse talentene som har veiledning og organisatoriske evner og kan ta ledelsen i industri og handel." Hvis man følger denne tradisjonen og ånd, har SUFE er flere generasjoner av gode lærere vært å forplikte seg til virksomheten forskning, utforske sannheten og bidra til samfunnet med sin forskning og utdanning prestasjoner ved å danne et tett samarbeid med samfunnet.

Etter flere generasjoner av virksomhet lærere 'utrettelige innsats, har SUFE blitt en tverrfaglig universitet med fokus på anvendt økonomi og ledelse vitenskap og opprettholder en samordnet utvikling av finans, økonomi, ledelse, jus og vitenskap. I 1981 ble SUFE den første finans universitetet tildelt rett til å gi doktorgrader. I 1992 var SUFE blant de første skolene å etablere mobilstasjoner. I 1996 sluttet SUFE av "Prosjekt 211", et program for å bygge 100 sentrale universiteter. I 2000 og 2007, SUFE fikk "outstanding" lavere undervisning taksere fra Kunnskapsdepartementet. Universitetet innrullert i de nasjonale høyt nivå universitetsprogram (985-prosjektet) i 2007.

Universitetet har i dag 3 nasjonalt viktige disipliner - regnskap, finans og økonomifagets historie, en nasjonal nøkkel pleie disiplin - økonomi, 4 viktige disipliner av Finansdepartementet og 6 Shanghai viktige disipliner. Universitets husene 3 nasjonale baser som er den treningsbase av nasjonale økonomi talenter, det nasjonale kulturelle kvaliteten utdanning base for studenter, og nøkkelen forskning base for humaniora og samfunnsvitenskap i Kunnskapsdepartementet - Institutt for regnskap og finans. SUFE nå har 4 doktorgradsutdanning av første nivå disipliner som er teoretisk økonomi, anvendt økonomi, administrasjon og ledelse vitenskap og engineering, 3 mobile stasjoner for postdoktor på teoretiske økonomi, anvendt økonomi og administrasjon henholdsvis 44 doktorgrads studieprogrammene på andre nivå disipliner, 6 Master grad programmer av første nivå disipliner, 74 master-grad programmer av andre nivå disipliner, og 36 studieprogrammer.

Ifølge universitetets utvikling orientering om "å være en tverrfaglig forskningsuniversitet med særtfinansfunksjoner", det overordnede målet om "å bygge en førsteklasses sosialistiske universitet under modernisert, internasjonalisert og informationized utviklingsmiljø", åpen-dør konsept, og de internasjonale virksomhet utdanning trender, SUFE gjenopptatt College of business i begynnelsen av 2011 for å integrere disiplinene styrke og fordeler, bygge flaggskipet prosjektet av virksomheten utdanning, forbedre virksomheten utdanning innhold og kvalitet, og forplikte seg til høyt nivå og innovative bedriftsledere 'dyrking for Kina og verden. Vi tror, ​​i nær fremtid, College of Business, Shanghai University of Finance og økonomi vil være en bemerkelsesverdig kraft til å bidra for Kinas vekst og integrering i verdensøkonomien.

Vision of The College of Business

Som en av de mest avanserte institusjonene for business studier i Kina og unik beliggenhet i Shanghai, søker et senter for landets handel og transport samt et økonomisk knutepunkt i Øst-Asia, College of Business, Shanghai University of Finance og økonomi for fullt benytte seg av sin overlegne posisjon, for å tjene som en bedrift laboratorium og å bidra til samfunnet med sin forskning og utdanning prestasjoner ved å danne et tett samarbeid med samfunnet og utfyller hverandre.

Mission of The College of Business

The College of Business, Shanghai University of Finance og økonomi, er begått, med en global visjon, å utvikle virksomheten talent, gjennomføre innovative virksomheten forskning, guiding bedriftsledere, og fremme business sivilisasjon.

Steder

  • Shanghai

    369 North Zhongshan 1 Road, Shanghai, 200083 People's Republic of China , 200083, Shanghai

    Spørsmål