Keystone logo
University of Strathclyde Business School - Swiss Centre

University of Strathclyde Business School - Swiss Centre

University of Strathclyde Business School - Swiss Centre

Introduksjon

The Strathclyde MBA i Sveits

Siden 1996 har universitetet i Strathclyde tilbudt Strathclyde MBA som en Executive MBA på sitt Study Center i Sveits.

Tredje akkreditert av AACSB , AMBA og EQUIS , vårt internasjonalt anerkjente MBA-program står for videreutdanning i virksomheten på høyeste nivå. Med vårt fokus på strategisk bedriftsledelse har vi konsekvent rangert blant de ti beste MBAene over hele verden innen corporate strategy de siste årene.

EMBA, som er fleksibelt utformet som deltidsprogram i løpet av 2 år, kan delta helt i Zürich, eller deler av programmet kan gjennomføres på våre 7 andre studieplasser i Asia, Gulf-regionen og Europa, og på hovedkampus i Glasgow. Akkurat som din personlige tidsplan tillater.

Vi gleder oss til å følge deg på din pedagogiske reise!

Triple Crown Akkreditering

EQUIS Akkreditering

EQUIS er det ledende internasjonale systemet for kvalitetsvurdering, forbedring og akkreditering av høyere utdanningsinstitusjoner i ledelse og bedriftsøkonomi. Det er den nyeste av de tre største akkrediteringsorganene og har det minste medlemskapet. Det ble dannet for å løse det europeiske problemet med ulike nasjonale akkrediteringssystemer, men er på vei utenfor Europa.

AMBA Akkreditering

Opprinnelsen i Storbritannia er Association of MBAs den eneste av de tre hovedorganisasjonene for å akkreditere MBA-kurs i stedet for vertsinstitusjonene.

AACSB Akkreditering

Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business er USAs mest kjente akkrediteringsorgan. Til tross for et meget amerikansk medlemskap (få handelshøyskoler utenfor USA har denne prisen), forblir det Kitemark for enhver forretningsskole med ambisjoner i verdensklasse. Kun 5 skoler som opererer i Sveits er akkreditert, IMD, Univ. av St. Gallen, Univ. av Zürich og Strathclyde Business School.

114984_Strathclyde.jpeg

Uttalelser

"Som en Strathclyde MBA-student ved Swiss Center, likte jeg foreleserne med sin kompetanse og ulike bakgrunner. Jeg ble introdusert til nye ideer og konsepter, samt praktisk fagkunnskap om virksomheten.

Jeg opplevde studentlegemet som svært variert etnisk, sosialt, faglig og kulturelt. Dette ga meg innsikt om meg selv og om andre, det gjorde verden min større og mer global.

Jeg elsket fleksibiliteten i programmet og støtten til den sveitsiske senteradministrasjonen - da jeg kjører min egen virksomhet, var fleksibel en stor fordel. "

Violeta Naydenova

Medstifter ved Poushe AG - Poushe Strudels

"Strathclyde MBA var det perfekte tillegget til min vitenskapelige bakgrunn og styrket karrieren min for å lede et globalt aktivt farmasøytisk selskap."

Dr. Peter Kaufmann

administrerende direktør

Selectchemie AG

"Strathclyde Executive MBA var intens, kompakt, praktisk orientert og av høy verdi for meg når vi så på strategiske utfordringer fra et globalt perspektiv."

Urs Brütsch

Administrerende direktør Flugplatz Dübendorf AG

114983_shutterstock_1024092049.jpg

Steder

  • Zürich

    Prime Center 1 South, 8060, Zürich

    Programmer

    Spørsmål