Keystone logo
Stockholm School of Economics Russia

Stockholm School of Economics Russia

Stockholm School of Economics Russia

Introduksjon

Stockholm School of Economics i Russland (SSE Russland) ble grunnlagt i 1997. Ideen bak lanseringen av SSE Russland var å bidra til utviklingen av bærekraftig virksomhet i Russland ved å fremme jakten på forsvarlig, langsiktig, rettferdig og sosialt ansvarlig forretningspraksis.

I dag er SSE Russland den eneste internasjonale handelshøyskolen som er akkreditert til å undervise på Russlands territorium og tilbyr et komplett europeisk Executive MBA -studieprogram for erfarne ledere, åpne programmer for ledere på forskjellige erfaringsnivåer og spesialtilpassede programmer for både russiske og internasjonale selskaper. Dette betyr en unik mulighet til å skaffe europeisk kvalitetsutdanning fra internasjonale fakulteter innenfor de russiske grensene, som er konkurransedyktig på både innenlandske og globale markeder.

Med et globalt nettverk av mer enn 500 utenlandske og russiske fakultetsmedlemmer, som spesialiserer seg på forskjellige vitenskaps- og forretningsområder, stoler vi på de best egnede og mest relevante ekspertene for hvert kurs. Lærerne vi engasjerer for programmene våre har erfaring fra den akademiske verden, og mange er erfarne forretningsledere eller rådgivende eksperter.

Hvert år blir SSE Russland mer og mer populært blant internasjonale studenter fra Vest -Europa og SNG: Kasakhstan, Hviterussland, Aserbajdsjan, Ukraina. Vi lærer dem å bli enige om en akseptabel felles løsning i enhver gitt situasjon, for å nå konsensus og deres forhåndsinnstilte mål.

Tett samarbeid med våre studenter og alumni-ledere og HR-spesialister i selskaper fra alle sektorer av økonomien, sikrer at vi tilbyr oppdaterte og kvalitetspedagogiske programmer designet for å nå dine mål og gjøre deg vellykket i den moderne verden.

Omtrent 1.300 alumner innen 2021 er vår pålitelige ressurs, bestående av personer som studerte ved Stockholm School of Economics i Russland hadde blitt et springbrett for videre vekst.

Oppdrag

Målet med Stockholm School of Economics Russia er å være et gjensidig berikende kulturmiljø for næringsopplæring som inspirerer folk til å lære, skaper muligheter til å vokse og utvikler potensielle bidrag til en langsiktig bærekraftig utvikling av samfunnet.

Syn

Visjonen om Stockholm School of Economics Russia er å være det foretrukne valget for alle som søker lederutdanning i en unik intellektuell sammenheng av kulturer som realiserer muligheter som ikke er oppdaget av andre, og dermed reproduserer en virksomhetsledelsesformasjon som konstruktivt utfordrer sin tid.

Verdier

Stockholm School of Economics Russia ønsker å være et fellesskap forenet av en følelse av gjensidig tillit, mens de streber etter fortreffelighet ved å respektere andre i en gjennomsiktig helhet.

Utdanningsoppdrag - GRATIS

SSEs overordnede utdanningsmål tar utgangspunkt i at en vellykket beslutningstaker i fremtiden vil nærme seg verden med nysgjerrighet og tillit og som, som filosofen, Ingemar Hedenius sa: "er fri og levende i forhold til det ukjente". Denne beslutningstaker kan godt bli utført bedre kognitivt av kunstig intelligens, roboter eller maskiner. Men menneskets kjernekompetanse er å være menneske, og SSEs utdanningsmål tar denne annonsen notam. En vellykket beslutningstaker i fremtiden vil maksimere potensialet for å være menneske. Derfor har SSE formulert sine overordnede utdanningsmål gjennom forkortelsen FREE. Det står for:

  • Fakta og vitenskapsbasert tankegang
  • Refleksjon og selvbevissthet
  • Empati og kulturell kompetanse
  • Entreprenørskap og ansvar som lederne har overfor sine lokalsamfunn

Steder

  • Saint Petersburg

    1/3 Malaya Konyushennaya st., Entrance on Shvedsky lane, Business Centre Sweden House, office B 11, 191186, Saint Petersburg

    Spørsmål