Keystone logo
Stanton University

Stanton University

Stanton University

Introduksjon

Universitetet

Stanton University (SU) ble grunnlagt i 1996 som en akademisk institusjon for høyere utdanning som fokuserer de tilnærmingene til høyere utdanning som fører til student suksess. For å møte studentens behov er universitetet organisert i et pedagogisk leveringssystem basert på den demokratiske prosessen der studenten er hovedansvarlig. I arbeidet med akademisk kvalitet har universitetet en forpliktelse til å øke og styrke kvaliteten på undervisningen i klasserommet ved å prøve varierte læringsmodeller, nøye evaluering og tilbakemelding.

Stanton University er en privat, ideell, utdanningsinstitusjon for offentlig nytte som tilbyr tjenester som støtter studenters innsats for å lykkes akademisk, yrkesmessig og personlig. For å oppfylle sitt oppdrag, forsøker universitetet å gi toppkvalitet i utdanning ved å ansette velforberedte og erfarne fakultet og ansatte; ved å opprettholde et oppdatert anlegg som fremmer opplæringsvekst i et hyggelig og trygt miljø med moderne klasseromsutstyr og biblioteksmuligheter; og ved å tilby gode faglige rådgivningstjenester for å hjelpe studentene med å fullføre sine studium.

Campus-fellesskapet

Stanton University hoved campus ligger i hjertet av Orange County, California, i byen Garden Grove, som har en mangfoldig multietnisk og multikulturell befolkning. Universitetet ligger minutter fra Disneyland, Disney's California Adventure, Knott's Berry Farm, profesjonell baseball og ishockey, og utallige underholdning, kunstneriske, teatralske og rekreasjonsmuligheter. Nærhet til Santa Ana Freeway, Hwy 5; San Diego Fwy, Hwy 405; Garden Grove Freeway, Hwy 22; Costa Mesa Fwy, Hwy 57, og Orange Fwy, Hwy 55 betyr klar tilgjengelighet til de fleste av Orange og Los Angeles fylker.

I tillegg til hovedcampuset på 9618 Garden Grove Blvd., Suite 201, Garden Grove, CA 92844. Universitetet tilbyr også klasser på universitetets satellittlokaler (ekstra klasserom / læringssteder) på 3700 Wilshire Boulevard, Suite # 100 , Los Angeles, CA 90010.

Vår visjon

Stanton University vil være en ledende post-videregående utdanningsinstitusjon i California, som gir profesjonell opplæringstrening og et fokusert, omsorgsfullt og stimulerende miljø der alle studentene vil gjenkjenne og oppnå sitt fulle potensiale mens de forbereder seg for å gjøre sitt beste bidrag til samfunnet.

Vårt oppdrag

Stanton University oppdrag er å gi studentene en rimelig og høy kvalitet utdanning i et kulturelt mangfoldig miljø for å hjelpe dem med å utvikle kunnskap og ferdigheter som vil forbedre deres potensial for suksess i deres nåværende og fremtidige karriere.

Utdanningsfilosofi

Kvaliteten på utdanningserfaring ved Stanton University er fremmet av de nært menneskelige og intellektuelle forhold mellom studenter og fakultet, og ved åpen utveksling av ideer. Universitetet er forpliktet til en student-sentrert tilnærming til læring som fremmer utviklingen av hele personen. Vi utfordrer våre studenter til å forfølge livsledelse og service ved å gi dem læreplaner som er relevante, individualiserte og støttende for å opprettholde en livslang kjærlighetslære og en personlig givende karriere.

Mål

 • Støtte utviklingen og gjennomføringen av programvurderingsplaner som definerer, måler og evaluerer studentenes læringsmål og utfall.
 • Gi relevante fasiliteter og utstyr.
 • Gi enestående fakultet medlemmer dedikert til undervisning, til stipend og kreative forsøk, og til tjeneste for universitetet og dets samfunn.
 • Fremme selvdisiplin og motivasjon slik at studentene kan nyte suksess i sin profesjonelle karriere.
 • Oppmuntre og støtte livslang læring og samfunnsengasjement som et grunnleggende element i profesjonell suksess.
 • Tilbyr studenter overkommelige og kvalitetsundervisningsprogrammer som gir omfattende generell opplæring, samt spesialisert karriereforberedelse for en stadig mer allsidig global økonomi.
 • Gi elevene rask, høflig og respektfull service

Campus funksjoner

Stanton UniversityHovedcampus ligger i byen Garden Grove, i den nordlige delen av Orange County, California, som har en mangfoldig multietnisk og multikulturell befolkning. Universitetet ligger minutter fra Disneyland, Knott's Berry Farm og sportsarenaer. Nærhet til Santa Ana Freeway, Hwy 5; the San Diego Fwy, Hwy 405; Garden Grove Freeway, Hwy 22; Costa Mesa Fwy, Hwy 57, og Orange Fwy, Hwy 55 betyr lett tilgjengelighet til de fleste fylker i Orange og Los Angeles.

I tillegg til hovedcampus som ligger på 9618 Garden Grove Blvd., Suite 201, Garden Grove, CA 92844. Universitetet tilbyr også klasser ved universitetets satellittklasseromsfasiliteter (hjelpeklasserom/læringssteder) som ligger på 3700 Wilshire Boulevard, Suite #100, Los Angeles, CA 90010.

  Steder

  • Garden Grove

   Garden Grove Boulevard,9618, 92844, Garden Grove

  Spørsmål