Keystone logo
Southern States University

Southern States University

Southern States University

Introduksjon

Southern States University (SSU) er blitt en leder i Executive Business utdanning ved å gi sine studenter med den kompetansen som trengs for å administrere en liten bedrift eller rykke inn i lederstillinger i et stort selskap. Enten du er interessert i virksomheten av teknologi, helse, regjeringen, detaljhandel eller ideelle organisasjoner, vil SSU lære deg den kompetansen som trengs for å oppnå suksess i dagens konkurranseutsatte marked.

SSU har studiesteder i noen av de vakreste stedene i USA - fra verdensklasse South Coast Plaza til strendene i Stillehavet med sine fantastiske solnedganger. Vår campus i Newport Beach-området i Orange County (den "OC") ligger i nærheten av Prime restauranter, shopping og underholdning destinasjoner i Sør-California. Disneyland, Universal Studios, Hollywood og andre store attraksjoner er bare en kort biltur unna.

I 2010 mottok Southern States Universitetet nasjonal akkreditering fra Akkreditering Council for Independent Høyskoler og skoler (acics). Vår akkreditering tillater SSU å tilby alle studieprogrammene (BBA & MBA) og Intensiv engelsk Program ved alle SSU steder - Fashion Valley, Newport Beach og La Jolla.

Southern States University er også lisensiert til å drive av California Bureau for Private Postsecondary Education (BPPE).

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

 • Newport Beach

  1601 Dove Street, Suite 105 Newport Beach

  • San Diego

   3252 Holiday Court, Suite 111 La Jolla

   • San Diego

    123 Camino de la Reina Suite 100 East San Diego

    Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål