Keystone logo
Southern States University

Southern States University

Southern States University

Introduksjon

Southern States University (SSU) er blitt en leder i Executive Business utdanning ved å gi sine studenter med den kompetansen som trengs for å administrere en liten bedrift eller rykke inn i lederstillinger i et stort selskap. Enten du er interessert i virksomheten av teknologi, helse, regjeringen, detaljhandel eller ideelle organisasjoner, vil SSU lære deg den kompetansen som trengs for å oppnå suksess i dagens konkurranseutsatte marked.

SSU har studiesteder i noen av de vakreste stedene i USA - fra verdensklasse South Coast Plaza til strendene i Stillehavet med sine fantastiske solnedganger. Vår campus i Newport Beach-området i Orange County (den "OC") ligger i nærheten av Prime restauranter, shopping og underholdning destinasjoner i Sør-California. Disneyland, Universal Studios, Hollywood og andre store attraksjoner er bare en kort biltur unna.

I 2010 mottok Southern States Universitetet nasjonal akkreditering fra Akkreditering Council for Independent Høyskoler og skoler (acics). Vår akkreditering tillater SSU å tilby alle studieprogrammene (BBA & MBA) og Intensiv engelsk Program ved alle SSU steder - Fashion Valley, Newport Beach og La Jolla.

Southern States University er også lisensiert til å drive av California Bureau for Private Postsecondary Education (BPPE).

Steder

  • 1601 Dove Street, Suite 105 Newport Beach

  • 3252 Holiday Court, Suite 111 La Jolla

  • 123 Camino de la Reina Suite 100 East San Diego

Programmer

Spørsmål