Keystone logo
Swiss School of Management, Rome Italy Master of Business Administration - Internasjonalt akkreditert MBA -program
Swiss School of Management, Rome Italy

Master of Business Administration - Internasjonalt akkreditert MBA -program

Rome, Italia

1 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 15 300 / per year *

Blandet, Fjernundervisning, På universitetsområdet

* € 15300 MBA på heltid i Roma

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Enkelt sagt har en sveitsisk utdanning verdi.

Vår amerikanske og EU -akkrediterte MBA -grad gir deg mer enn en ny linje på CV -en din. Det gir deg en profesjonell inngangsport til karrieren du ønsker, hvor som helst i verden.

Vår MBA -erfaring tar deg med inn i saker som betyr noe, og det får deg til å nå deg selv for å utvikle og forbedre dine styrker, ferdigheter og selvtillit. I alle tilfeller, klasser, hendelser og aktiviteter vil du bli bedt om ikke bare å studere ledelse, men også å demonstrere det.

Hver dag på SSM begynner med ett spørsmål: "Hva vil du gjøre?", For det er den mest sanne måten å forberede deg på det større spørsmålet som betyr mest, enten det er her eller i karrieren din, utenfor campus vår: "Hvilken forskjell vil du lage i verden ".

Læring i praksis

Elevene burde vite, det er spesielle øyeblikk som trekker alt vi har lært i fokus. Når teori, praksis, erfaring og talent kommer inn i ett skarpt punkt - en avgjørelse som former et definitivt handlingsforløp. Spørsmålet er altså ikke lenger "hva som kan gjøres", men "hva skal jeg gjøre".

Det er den sveitsiske måten å gjøre forretninger på. Sveits rykte for sin fortreffelighet skyldes en høyt kvalifisert arbeidsstyrke som utfører høyt kvalifisert arbeid. Kilden til dette ryktet er det Sveits er kjent for-utdanning av høy kvalitet i hele Europa.

Rangerte blant de beste MBA -programmene over hele verden

Swiss School of Management MBA -grad tildeles i samarbeid med INSEEC Business School, som er en av de 20 beste handelshøyskolene i Europa, og hvis MBA -grad er rangert blant de beste programmene over hele verden og akkreditert av Association of MBAs. Videre er SSM MBA-graden fullstendig akkreditert av IACBE og CHEA-Council for Higher Education i USA. Vår MBA -grad er også akkreditert av Department of Veterans Affairs. SSM er en kvalitetssertifisert skole av EduQua, den sveitsiske kvalitetssertifiseringsetiketten (akkreditert av den sveitsiske føderale regjeringen) for institusjoner for høyere og kontinuerlig utdanning.

Typer MBA -er som tilbys

Swiss School of Management tilbyr ulike MBA -programmer:

 • Et heltids MBA-program i Roma (1 år)
 • Executive MBA (EMBA) program i Roma (1 år)
 • Et dobbelt MBA -program i Roma og i Paris/London (1-2 år)
 • Capital MBA-program i Roma, Paris og London (2-årig)

Vår tilnærming fokuserer på fire områder

Global og ledelsesmessig intelligens

Møt utfordringen med å operere i en global verden. Bland med internasjonale kandidater og opplev hva det vil si å jobbe skulder på skulder med mennesker fra forskjellige land, kulturer og synspunkter.

Læring i praksis

Lær hvordan du tar beslutninger i møte med motstridende data, kompleks politikk og intens press.

En virkelig Dual MBA -opplevelse, gjør deg unik!

Dual MBA -programmet kan fullføres innen 18 eller 24 måneder. Programmet starter i september eller i januar, i Roma, ved Swiss School of Management, hvor du vil gå gjennom alle kjernekurs og spesialisere deg i global ledelse og ledelse. Etter ett år på SSM i Roma, flytter du til INSEEC Paris eller London for ytterligere seks måneders skole. Når du er ferdig med ditt akademiske spor, vil INSEEC organisere intervjuer for deg, for å gå til en betalt praksisplass enten i Paris eller London.

På slutten av reisen din vil du oppgradere med en internasjonal akkreditert dual-MBA-grad og seks måneders arbeidserfaring. Praksisplassen er ikke obligatorisk for å oppnå Dual MBA -graden. Roma er mer enn en fascinerende europeisk hovedstad; det er et spektakulært leksikon om levende historie.

Dual MBA -programmet lar deg spesialisere deg på to forskjellige felt, og tjener mer enn 60 studiepoeng. Mens du er i Roma, vil du spesialisere deg på global ledelse og ledelse. For Paris og London kan du velge fra listen nedenfor:

Capital MBA, skiller seg ut fra mengden!

Capital MBA tri-city-opplevelsen, levert av INSEEC og Swiss School of Management i Roma, tar deg med på en global reise over 18 måneder mellom hovedbyene Roma, Paris og London. Den siste komponenten er en obligatorisk seks måneders praksisplass. Studentene vil få muligheten til å intervjue for en betalt (ja, betalt) praksisplass som tilbys av en av våre 10 000 partnere over hele verden.

Din toårige reise med Capital MBA starter i september eller februar, enten i Roma eller i Paris. Hvert halvår flytter du til en annen by. På forespørsel kan du starte mellom de offisielle inntakene.

Oppdag SSM -forskjellen

Gjennom MBA -programmet vil studentene studere ledelse, næringsliv, entreprenørskap og ledelsesfilosofier som kan brukes på enhver lederrolle på tvers av varierte bransjer. Handelshøyskolen vår gir også studentene praktisk erfaring med å lede grupper og diskusjoner i klasserommet.

Vår internasjonale akkrediterte MBA inkluderer forelesninger , bedriftsbesøk , gjesteforelesere , selvvurderingsøvelser og rådgivning om CV/internship. Målet vårt er å starte veksten av studenters nettverk fra de kommer.

Studenter vil også oppdage at beliggenheten vår i sentrum lar dem dra nytte av alt Roma har å tilby. Klassene er innen gangavstand fra alt, inkludert Piazza Navona, Pantheon, Spansketrappen og Vatikanet.

En flott handelshøyskole bør jobbe hardt for å forbedre dine karrieremuligheter. På SSM er det akkurat det vi gjør for hver og en av våre studenter.

Roma -fordelen

Roma er mer enn en fascinerende europeisk hovedstad; det er et spektakulært leksikon om levende historie. Det er blitt sagt at alle veier fører til Roma, og i Roma fører hver vei til evigheten. Å bo og studere i Roma gir en sjelden mulighet til å oppleve en kultur som bidro til å forme den moderne verden. Kom og studer ved Swiss School of Management og gå på de samme gamle brosteinene der Julius Cæsar og Konstantin den store en gang gjorde det.

Paris -fordelen

I Paris er luften tykk med muligheter. Studenter som bor og studerer i Paris drar nytte av mulighetene gjennom studier ved utdanningsinstitusjoner av høy kvalitet og lever livet i noen av Paris kule og trendy nabolag. Studenter som studerer i utlandet i Paris drar også nytte av Paris 'overflod av kulturelle hotspots, ikoner og hendelser. Mange studenter forplikter seg til og med til avanserte språkprogrammer og kvalitetspraksis i noen av Paris mange kraftige bransjer. Til syvende og sist gir Paris studier i utlandet programmer studentene en ekspansivt flott mulighet akademisk, personlig og profesjonelt.

London -fordelen

London er uten tvil en av de mest dynamiske byene i verden. Studenter som bor og studerer i London blir utsatt for et internasjonalt miljø, og dette lar dem åpne seg for variasjonen denne verden har å tilby mens de bor i en vakker by, basert på mange topp multinasjonale selskaper. London er også stolt over sin kulturarv, er kjent for sine forskjellige viktige severdigheter og er også hjemmet til kongefamilien. Mange studenter forplikter seg til og med til avanserte språkprogrammer og kvalitetspraksis i noen av Londons mange kraftige bransjer. Til syvende og sist gir London -studier i utlandet programmer en ekspansivt fantastisk mulighet akademisk, personlig og profesjonelt.

Opptak

Læreplan

Akkrediteringer

Karrieremuligheter

Studentuttalelser

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Master of Business Administration (MBA) - Online
  • Online
 • MBA en Dirección y Administración de Empresas Digitales
  • Madrid, Spania
 • MBA HR-ledelse og talent management
  • Germany Online, Tyskland