Keystone logo
Spark Training and Development

Spark Training and Development

Spark Training and Development

Introduksjon

Hvem vi er

Spark Egypt for opplæring og utvikling

Opplæring er ikke bare et kurs tatt eller en del informasjon gitt, men en flytende elv av utvikling og forbedring tar sikte på å vane tankene dine, mate din fremtid og slukke forbedringsdørst. Folk er forskjellige og varierer i smak og mentalitet. Spark bryr seg imidlertid om å tjene og tilfredsstille sin kunde i henhold til hans / hennes fremtidige treningskrav, gjennom sitt velutdannede personale. Nå.

Vårt mål er å utvikle bedrifter og bedrifter og gi full forsiktighet til kunden og hans fremtidige treningsbehov. Leter etter å etablere en ny epoke i ledelsen, gir Spark For Training and Development, Cambridge International College Affiliate, sin kunnskap, ferdigheter og erfaring til Midtøsten Business World.

Vår juridiske sterke form (Joint Stock Company spesialisert på opplæring og utdanningstjenester) gjør at Spark kan betjene anerkjente kandidater og organisasjoner i den arabiske verden siden 2000.

Gnist har blitt tildelt den eksklusive filialen fra School of Business ved Cambridge Int College, Storbritannia siden 2003, og har bidratt og støttet tusenvis av medlemmer, studenter og praktikanter over den arabiske verden, den afrikanske verden spesielt Nigeria de siste 15 årene.

Vår visjon

Vår visjon er å gjennomføre bærekraftig opplæring og menneskelige utviklingsprogrammer som forbedrer og øker menneskers ferdigheter, evner, utholdenhet, selvtillit og selvtillit, og i tillegg oppnår fremgang i alle livsaspekter.

Vår misjon

SPARK gir stor oppmerksomhet om bildet det etterlater etter at et kurs er over. SPARKs oppdrag er mer enn bare å tilby kurs, som bare varer en gang. Likevel bryr vi oss mye om å ha fortsatt relasjon til å ha et langsiktig forhold til våre kunder. SPARK er satt til å bli rangert som en av de øverste treningsorganisasjonene, og vet at dette ikke er en lett oppgave, men vi bryr oss om å opprettholde å være på topp som vi er nå. Derfor er våre ansatte ikke bare alle doktorgradsbesøkere, men selv reiser årlig til forskjellige land for å oppdatere sin kunnskap ved å delta på kurs og kjenne de nyeste verktøyene slik at de kan bruke det i virkelighetsstil når de foreleser. SPARKs hovedoppgave er å tilfredsstille hver klient ved å få han / henne til å motta den beste kvaliteten de fortjener, og dette gjør virkelig SPARK unik og annerledes blant andre. Vi verdsetter og bryr oss mye om kunder fordi vi bryr oss mye om SPARKs opprettholde å være på toppen som det pleide å være og vil alltid forbli. Vi sier hva vi egentlig gjør fordi vi er avhengige av handlinger i stedet for å si eneste ord. SPARKs oppdrag er å øke og maksimere både lokale og generelle sektorer og også masseprodusenten, Saudi-virksomheten ved:

1) Utvikle lederveier.
2) Oppgradere og utvide Top Executive Management filosofier og språkferdigheter.
3) Utvidelse av maksimal kunnskap innen ledelsesnivå, som skal spesifiseres som følger:

 • Utvide og utvide mest kunnskap om toppledelsen, som vil oppgradere hans / hennes tenkningsnivå til å endre for det aller beste av instituttet hans.
 • Å lette og hjelpe beslutningstakere i noen saudiske institutter i å vite nøyaktig hvordan man skal håndtere ulike problemer og løse det
 • Oppdaterer toppledere med de siste problemene som omhandler ledelsesdiskusjoner som deler lignende problemer på markedet
 • Oppdater opplæringsnivået for toppledelse stillinger i vårt samfunn for bedre fining jobber for diplomer, mastere og doktorgrad

Unike utestående mål

Når man arbeider med forskjellige klienter, konsentrerer SPARK mer på å møte følgende punkter:

 • Komplett ansvar for å jobbe innenfor de samme utdanningssystemene som er satt for hvert institutt på opplæringsavdelingen
 • Presenter de beste verktøyene og toppledelsesmetodene og unngå standardveier
 • Tilpass hver pakke presentert til en bestemt organisasjon slik at den passer og oppfyller deres eksakte krav for å tilfredsstille dem mest
 • Helt engasjement for hver klient på alle nivåer i å presentere et treningsprogram som er for bedre langsiktig fremtid
 • Vi bryr oss om den maksimale tilfredsheten til kundene ved å tilby det vi, SPARK, akkurat lover å gjøre
 • Vårt oppdrag er videre at bare å gi kundene tjenester, men det går dypere til en vellykket praksis ved å sørge for at hvert tilfelle skal manipuleres riktig for å få det beste resultatet
 • Ledelse konsultasjon og opplæring er vårt viktigste oppdrag

Hvorfor gnist?

1) SPARK utarbeider registreringsdokumenter og sender dem til Cambridge International College.

2) SPARK arrangerer og betaler for kostnaden for forsendelser til Cambridge International College ved UPS eller DHL.

3) SPARK arrangerer tilsyn med studier av spesialister innen næringsliv, administrasjon og andre fag.

4) SPARK setter opp en profesjonell studieplan for hvert innskrevet medlem for hans / hennes Cambridge International College-program.

5) SPARK kan arrangere enkelte individuelle eller gruppeundervisningskurser når det er nødvendig, for å forklare mer om emner, og å bistå i strategier for å gjennomføre eksamener.

6) SPARK er den eksklusive tilsynsføreren for alle Cambridge International College-programmer i Egypt.

7) SPARK er det eksklusive autoriserte testssenteret for Cambridge International College-programmer i Egypt.

8) SPARK arrangerer og koordinerer tidspunkt og dato for hver Cambridge International College-eksamen med Cambridge International College i henhold til medlemmets krav.

9) SPARK tilbyr den eksklusive tjenesten til det arabiske språkoversettelsessystemet for Cambridge International College-eksamener, og for studiematerieller.

10) SPARK arrangerer sending av eksamenssvar til Cambridge International College ved DHL eller UPS, for vurdering og merking.

12) SPARK melder medlemmer av resultatet sitt så snart de er utgitt av Cambridge International College.

13) SPARK leverer transkripsjoner til medlemmer til eksamenene der de har lykkes, når de er mottatt fra Cambridge International College, eller råd og tilbakestille dokumentasjon når en tilbakestilling kreves.

14) SPARK leverer priser utstedt av Cambridge International College, etter at medlemmet har fullført alle Cambridge International College krav.

15) SPARK har ansvaret for å tilby ytterligere stemplingstjenester av teamet gjennom de britiske myndighetene dersom det er påkrevet av det tilmeldte medlemmet. Medlemmet skal betale kostnadene som er relevante for denne tjenesten.

16) SPARK arrangerer alle avdragsgebyr Avgifter skal betales via bankkontiene direkte til Cambridge International College i Jersey, Storbritannia.

17) SPARK inviterer alle sine medlemmer til å delta i en årlig uteksamensseremoni.

18) SPARK er en høyt profesjonell og svært erfaren institusjon, og gir den høyeste servicenivå og omsorg, og SPARK er Cambridge International Colleges eksklusive partner for Egypt.

Steder

 • Giza

  80 Mossadak St.، Ad Doqi, Giza, Giza Governorate, , Giza

  Programmer

  Institusjonen tilbyr også:

  Spørsmål