Keystone logo
Southern Oregon University Master of Business Administration (MBA)
Southern Oregon University

Master of Business Administration (MBA)

Ashland, USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Tilbys som en MBA Graduate Degree (Evening Programs) - Søknad her

Konsentrasjonsområder innen økonomi, regnskap, informasjonsanalyse og beslutningstaking, forretningsanalyse, markedsføring, menneskelige ressurser, ideell ledelse og kunstledelse.

En Master of Business Administration er en allment anerkjent grad svært ettertraktet av de som ønsker å få en fordel i næringslivet. MBA er åpent for personer fra et bredt spekter av akademiske disipliner som tidligere har fullført en bachelorgrad. Master of Business Administration legger vekt på de kritiske temaene ledelse, teamarbeid, etikk og effektiv kommunikasjon. Disse emnene er innebygd i programmet, og studentenes ferdigheter styrkes gjennom kritisk analyse og intensivt teamarbeid for å utvide ferdighetene som er nødvendige for å bli mer effektive ledere.

Programmet vårt gir studentene et bredt kunnskapsgrunnlag i de viktigste funksjonene og praksisene til en bedrift. Programmet utvikler videre ledelseskompetanse og kjernekompetanse innen åtte alternativområder: Økonomi, regnskap, informasjonsanalyse og beslutningstaking, forretningsanalyse, markedsføring, menneskelige ressurser, ideell ledelse og kunstledelse (for mer informasjon om en MBA i kunstledelse.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Full-Time MBA
    • Washington, USA
  • MBA på heltid
    • Coventry, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Master of Business Administration (MBA)
    • Beppu, Japan