Keystone logo
Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Introduksjon

Du er klar for å skape og innovere, for å grave dypt ned i data og trender, for å bruke databehandlingskunnskaper for å løse analytiske problemer og for å planlegge det neste store. Vi tror på å gi deg muligheter til å finjustere ferdighetssettet ditt som trengs på det globale markedet.

 • Eneste amerikanske team i 2018 Network of International Business Schools Worldwide Case Competition.
 • Læreplan for Human Resource Management godkjent av Society for Human Resource Management.
 • 6 ganger statlige Missouri Collegiate Cyber Defense Competition-mester i hele landet.
 • Forretningsfakultetet leder mer enn 30 utenlandsstudier utenlands.
 • Moteorienterte reiser til de verdensberømte motemarkedene i New York som en del av læreplanen.
120748_2017-Cybersecurity-DempsterExterior-MP-0406-001_full003.jpg

Gjør drømmejobben din før du får drømmejobben

Erfaringslæring, aktiv læring, læring ved å gjøre. På Sørøst tror vi at utdannelsen din blir forbedret ved å oppleve det fagfolk i din disiplin vet og forventes å gjøre. Derfor har du muligheter til å starte din egen virksomhet, designe og bygge sikre programvareløsninger, lage interaktive AI -spill eller administrere en faktisk finansiell portefølje. Du kan velge å konkurrere i konkurranser av høyeste kvalitet, samarbeide med lærere og medstudenter om et forskningsprosjekt, designe en markedsføringskommunikasjonskampanje eller delta i en global tenketank.

Lanserer ekstraordinære karrierer

 • 92% av våre Business & Computing kandidater er ansatt eller på grunnskolen ett år etter eksamen.
 • Mer enn 20 000 Harrison College of Business & Computing alumni -forbindelser venter globalt.
 • Mer enn 88% av våre studenter sier at kursene ga dem de ferdighetene/kunnskapene som kreves innen sitt felt.
 • Nesten 550 bedriftspartnerskap som tilbyr jobber og praksisplasser.
 • AACSB -akkreditering eies av bare 5% av institusjonene som tilbyr forretningsgrader over hele verden.
120749_2013-CL-General-1028-014_full002.jpg

Lære av erfarent og innovativt fakultet

Teorien er en viktig del av læringen, men det som gjør fakultetet vårt så stort, er at de har implementert teorien: i sine egne virksomheter, i selskaper, i ideelle organisasjoner, i den virkelige verden. Og de er klare til å dele sine forsøk og feil og suksesser med deg. De holder seg relevante på sine felt ved å søke partnerskap i bransjen og lære beste praksis. Bli veiledet av fakultetet i Southeast Innovation Challenge, Start-Up Pitch Competition eller et kunstig intelligens-hackathon. I tillegg samarbeider høyskolen med et St. Louis-basert bedriftsråd og medlemmer av områdets handelskamre for å holde læreplanen oppdatert. Uansett hvilken vei du tar, blir du veiledet fra du starter hos oss til du fullfører et steinsteinprosjekt.

Opprette læringsrom i verdensklasse

Vår toppmoderne Dempster Hall gir deg tilgang til dagens teknologi og miljøer for å engasjere deg på et dypere læringsnivå. Bygningen er rik på erfaringslæringslaboratorier: presentasjonslaboratorier, salgslaboratorier, fokusgruppeforskningslaboratorier, samt flere datalaboratorier, inkludert undervisningslaboratoriet for cybersikkerhet, støttet av en privat skyinfrastruktur. Denne høsten kommer en Cyber Range som er en pedagogisk virtuell databehandlingsplattform som lar studenter, fakulteter og forskere få tilgang til beregningsressurser i et mylder av konfigurasjoner av utdannings-, eksperimentelle og motvirkningsstrukturer. Alt dette er designet for å forberede deg på det profesjonelle næringslivet.

Catapult Creative House ligger i nærheten av campus, og tilbyr muligheter for studenter og fakulteter fra en rekke disipliner til å opprette forretningsforetak eller lansere et nytt produkt eller en ny tjeneste. Ånden til å være gründer er levende på Catapult og fremmes av programmering og konkurranser støttet av Douglas C. Greene Center for Innovation and Entrepreneurship.

120751_2016-BS-Professionalism-1118-MP-MP-1118-001_full003.jpg

Finansiering av utdanningen din

Her er bunnlinjen for bunnlinjen din: Sørøst er en av de to beste institusjonene i Missouri i akkrediteringer, og det er i topp 5 av de laveste kostnadene universitetene i staten! Det betyr at du kan være trygg på at du får utdannelse av høy kvalitet til en rimelig pris. I tillegg tildeler vi 20 millioner dollar i akademiske stipendier og 1600 stipendier hvert år for å hjelpe deg videre med kostnaden for graden din. College kan være utfordrende, vi jobber med å gjøre det lettere å betale for det.

Smi et globalt nettverk

Vi har et nettverk av nærmere 20 000 alumner som jobber over hele verden i noen av verdens største selskaper til noen av dagens mest innovative oppstart. Finn ut mer om hva våre studenter gjør.

120753_2019-LOC-Dempster-Exterior-MP-0401-014_full004.jpg

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

 • Cape Girardeau

  Southeast Missouri State University One University Plaza Cape Girardeau, MO 63701, , Cape Girardeau

Spørsmål