Keystone logo

Solvay Brussels School of Economics & Management - Executive Education

A logo

Introduksjon

Solvay Brussels School of Economics & Management ble grunnlagt i 1903 og er et fakultet for Université libre de Bruxelles. Det har for tiden en ledende posisjon i Europa for forskning og utdanning innen økonomi og ledelse. Skolens kjerneoppgave er å trene bedriftsledere og gründere med evnen til å tilpasse seg samfunnets stadig skiftende natur og å forme morgendagens verden.

Solvay Brussels School of Economics & Management - i korte trekk

Tiden da de store handelshøyskolene utdannet ledere for livet, er over. Den globale økonomien, digital transformasjon og utviklingen av samarbeidsmodeller er alle faktorer som krever kontinuerlig berikelse av dine ledelses- og sektorbaserte ferdigheter.

I dag krever ledelsesfunksjonen et tankesett for analyse, smidighet og ledelse, og stor kapasitet for innovasjon og åpenhet for å møte alle utfordringene som oppstår i en verden i evig bevegelse. Det krever regelmessig å kombinere et aktivt liv og etterutdanning - for å integrere nye kompetanser og fornye din kunnskap og din forretningskunnskap. Solvay Brussels School of Economics & Management hjelper deg med å møte denne enorme utfordringen. Å være, og forbli, en leder som er perfekt i tråd med de nyeste trendene i virksomheten din, verktøyene og beregningene som følger med den, og innsikten som ledelsen din bygger på. Mye mer enn et program, vi tilbyr deg en veiledende hånd gjennom hele karrieren. Å bygge din ledelsesreise, og gjøre deg i stand til å nå dine mål og til å blomstre fullt ut i livet ditt som leder. Gjennom årene har Solvay Brussels School blitt en viktig katalysator for observasjon, refleksjon og innovasjon i markedet.

Mellom forskning og praksis

Våre programmer er et resultat av fakultetsforskning kombinert med praksis i felt gjennom de mange anerkjente utøverne som også er en del av vårt fakultet. Ved å bli med på Solvay Brussels School of Economics & Management, drar du nytte av en unik opplevelse, som består av vitenskapelig kunnskap, svært nøye innhold innen økonomi og ledelse, praktiske case studier, simuleringer basert på den nyeste teknologien, fascinerende seminarer og teamarbeid som lar deg replikere selskapsdynamikk. Du fanger vår entusiasme for en ledelsesstil som er aktiv, i bevegelse, resolutt positiv og visjonær.

"Solvay Brussels School of Economics & Management hjelper deg med å bygge din karriere, nå dine mål og fullt ut utvikle deg profesjonelt."

Solvay Brussels School of Economics & Management - i noen få figurer

  • 68 heltidsforelesere
  • 400 toppledere og fagpersoner på deltid
  • 2 Socrates-priser (for professorens kvalitet i undervisningen)
  • 3.000 studenter, 23.500 alumner
  • 105 aktive bilaterale samarbeidsavtaler (studentutveksling) i mer enn 40 land
  • 340 Erasmus-studenter uteksamineres hvert år

Solvay Brussels School of Economics & Management er en del av Free University of Brussels. Det er akkreditert av EQUIS og AMBA og er en av grunnleggerne av programmet Quantitative Techniques for Economics and Management (QTEM), et nettverk av flere anerkjente handelshøyskoler i full utvidelse.

Internasjonalt perspektiv og akkrediteringer

Internasjonalisering er kjernen i skolens visjon og misjon.

Solvay Brussels School of Economics and Management, som ligger i det kosmopolitiske hjertet av Belgia og Europa, har vært en internasjonal skole helt fra starten.

Skolens internasjonaliseringsstrategi er basert på tre pilarer: internasjonale interessenter, studentenes globale rekkevidde og internasjonal synlighet.

akkrediteringer

Solvay Brussels Schools of Economics and Management har ambisjoner og håper å krone innsatsen for å være en ledende skole ved å oppnå de tre store internasjonale akkrediteringene - også kalt Triple Crown: AMBA, EQUIS og AACSB. Vi er godt i gang: Vi er allerede AMBA og EQUIS akkreditert og i ferd med å få AACSB-akkreditering.

Hvorfor er dette så viktig? Fordi ledende skoler er akkreditert, noe som betyr at jevnaldrende anerkjenner den internasjonale høye kvaliteten på skolens forsknings- og utdanningsprogrammer. Akkrediteringer gir en skole et kvalitetsstandardrammeverk som gjør at skolen kan presentere sin egenart: dens visjon, misjon og ambisjoner. Og selvfølgelig fokuserer akkrediteringer på oppnåelsen av skolens lokaler. En akkreditert skole er en skole som leverer. Det er så enkelt som det.

Disse akkrediteringene blir stadig viktigere i en global verden , akkurat som rangeringene er: de kommuniserer av høy kvalitet, de sikrer et løfte og garanterer at en skole er godt forbundet med samfunnet . Akkrediteringer viser at skolen har klare ambisjoner og ambisjoner, og at skolen ikke bare har vilje eller vilje til å levere høy kvalitet, men faktisk lykkes med å levere den kvaliteten som definert av skolen selv, men anerkjent av sine internasjonale jevnaldrende.

Akkrediteringer

Steder

  • Avenue Franklin Roosevelt 42, 1050, Brussels

Spørsmål