Keystone logo
Singapore Business School

Singapore Business School

Singapore Business School

Introduksjon

Singapore Business School (SBS) ble grunnlagt i 2014 og arbeidet frem til 2020 hovedsakelig i B2B-segmentet. På grunn av situasjonen med Covid-19, gikk skolen over til B2C-segmentet.

Hovedgrunnen til å etablere denne skolen var å åpne muligheter for alle. SBS er en ledende online handelshøyskole som tilbyr det rimeligste MBA-programmet og det med de laveste kravene. Vårt mål er å gi tilgang til en høyt verdsatt forretningsutdanning til det bredeste spekteret av mennesker fra mange land.

Vi tok mange skritt for å gjøre programmet vårt så billig som mulig, så det ville være rimelig selv for folk med lavere inntekt enn gjennomsnittet som er mest interessert i å endre sin økonomiske situasjon. Å få en MBA-grad kan føre til en betydelig karriereendring.

Vi kuttet alle unødvendige kostnader for å oppnå det. Vi deltar ikke i rangeringer og kjøper ikke dyre akkrediteringer. Våre studenters resultater taler for seg selv. Vi har ikke en campus, og utdannelsen vår er 100% online.

Men det som er viktigere, vi forandrer livene til elevene våre til det bedre, og det er vår mest fremragende prestasjon.

Steder

 • Singapore

  Singapore, Singapore

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål