Keystone logo
Steinbeis School Of International Business And Entrepreneurship (SIBE)

Steinbeis School Of International Business And Entrepreneurship (SIBE)

Steinbeis School Of International Business And Entrepreneurship (SIBE)

Introduksjon

115513_SIBE_Verbundlogo_2019_schwarz_transparent.png

I juli 2013 registrerer den tyske rektorkonferansen 392 offisielt anerkjente institusjoner for høyere utdanning i Tyskland, hvorav 110 er tildelt rett til å gi Ph.D. grader. Og mens flertallet av disse institusjonene er offentlige, er bare 11 privateide. Steinbeis University er en av disse 11. (Hochschulrektorenkonferenz (HRK), Hochschulkompass 2013) Det ble grunnlagt i 1998 påvirket av den europeiske Bologna-prosessen og forstår seg selv som en leverandør av bachelor-, graduate- og post-graduate kvalifikasjoner for arbeidere. Og mens noen mennesker søker etter rimelige, tilgjengelige grader på deltid, som så lite som mulig forstyrrer arbeidsplaner og personlige forpliktelser, er andre ivrige etter å dedikere mer tid og krefter for å dykke dypere inn i faget og tilegne seg mer anerkjente grader , som optimalt forårsaker et karriereløft som rettferdiggjør høyere priser.

På SUB betjenes disse forskjellige gruppene av forskjellige skoler. School of International Business and Entrepreneurship ( SIBE ) er forskerskolen ved fakultetet for lederskap og ledelse ved SUB, som gjennomfører studieprogrammer for krevende, ambisiøse, oppover mobile arbeidere som ønsker å bli satt i stand til å bedre bidra til suksessen til deres arbeidsgivere eller egne selskaper og bli belønnet gjennom bedre karrieremuligheter og suksess.

Hvem gir akkrediteringsseglet til SIBE sitt masterprogram?

Studieprogrammene til SIBE blir jevnlig gjennomgått og evaluert av Foundation for International Business Administration Accreditation (FIBAA) i den rutinemessige akkrediteringen. FIBAA er et europeisk, internasjonalt orientert byrå for kvalitetssikring og kvalitetsutvikling i høyere utdanning. Vurderingskriteriene og metodene som brukes av FIBAA for å evaluere, sertifisere og akkreditere studiekurs og utdanningsinstitusjoner er utviklet av internasjonale komiteer. FIBAA opprettholder et globalt nettverk og jobber tett med internasjonale organer om spørsmål som sammenlignbarhet av kvalitetsstandarder og kvalitetsstyringsprosedyrer. SIBE kurs har blitt overvåket og evaluert siden 2003 av FIBAA. Kursene har flere ganger overgått kravene fra FIBAA til masterprogram. Når det gjelder temaet "Universitetets kvalitetssikring og utvikling", tildelte FIBAA merket "Excellent". 13. mai 2015, for første gang, ble SIBE -kursene MA i generell ledelse og M.Sc. i International Management ble tildelt et Premium-segl. Dermed er SIBE sine programmer to av 3 % masterprogrammene med en premium akkreditering.

Steder

Steder
  • Kalkofenstr. 53

Spørsmål