Keystone logo
Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Introduksjon

John L. Grove Business School , etablert i 1971, er en av de fremste handelshøgskolene i Midtatlanten. Siden 1981 har vår høyskole blitt akkreditert internasjonalt av det mest prestisjefylte virksomhetsakkrediterende byrået, AACSB International.

Shippensburg Universitys Grove College of Business gir en høyverdig og høyverdig omfattende pedagogisk opplevelse som forbereder deg til å utmerke seg som en ledende leder i det globale næringslivet. Forretningsprogrammene på Shippensburg er relevante og utfordrende.

Grove Hall har moderne klasserom designet med en 21. århundre utdanning i tankene. Små klasser tillater fakultetet å samarbeide tett med deg for å utvikle sterke kommunikasjons-, mellommenneskelige og samarbeidsevner som er svært viktig i dagens forretningsverden.

Vi er stolte over å tilby internasjonale akkrediterte forretnings programmer til lav pris. I tillegg til gode akademiske programmer, vil jeg også introdusere deg til våre fakultet , studentorganisasjoner , tjenester og studentrelaterte programmer. Vi har et utmerket fakultet med variert faglig, forskning og lærerinteresse. Klasser holdes i mindre innstillinger med toppmoderne fasiliteter, som støtter vår innsats for å betjene dine pedagogiske behov. Utforsk mulighetene til vår nasjonalt anerkjente Grove College of Business hvor "Vårt mål er din suksess!" ~ Dr. John Kooti, ​​Dean

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Shippensburg

    1871 Old Main Drive, 17257, Shippensburg

  • Harrisburg

    2986 North Second Street, 17110-1201, Harrisburg

    Spørsmål