Keystone logo
SDA Bocconi The Rotman – SDA Bocconi Global Executive MBA – GEMBA
SDA Bocconi

The Rotman – SDA Bocconi Global Executive MBA – GEMBA

18 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Sep 2024

USD 110 000 *

Blandet

* betales i fem rater

Introduksjon

The Rotman- SDA Bocconi GEMBA

Virkelig global, utpreget personlig.

Rotman- SDA Bocconi Global Executive MBA (Master in Business Administration) er et modulært program som kombinerer ekspertisen og perspektivene til en ledende europeisk og en ledende nordamerikansk handelshøyskole i en transformativ reise som arrangeres i internasjonale forretningsknutepunkter. En startrampe for fremtidige karrierefaser og en integrert forberedelse for seniorlederroller, gir GEMBA et svært personlig fokus på lederutvikling og introduserer deltakerne til et globalt nettverk av eksepsjonelle ledere, fakultet, ledere og tankeledere.

Dette unike 18-måneders programmet, som spenner over syv byer på fire kontinenter , vil endre måten du tenker, nettverk og gjør forretninger på i noen av verdens største markeder og vil gi deg et bredere spekter av muligheter, kontakter og opplevelser. Rotman- SDA Bocconi GEMBA tilbys i samarbeid med Rotman School of Management ved University of Toronto i Canada.

Ikke gå glipp av muligheten til å lære mer om SDA Bocconi GEMBA: bli med på vår dedikerte MBA Open Day, enten Oncampus eller Online.

Hvorfor velge oss?

 1. Global fordel: Europa, Amerika, Asia
  • Toronto, Milano, Mumbai, San Francisco, København, Shanghai, São Paulo: fordyp deg i de lokale kulturene til syv internasjonale forretningssentre, kryss landegrenser, brokontinenter og overskrid øytenkning.
 2. To legitimasjon og to nettverk
  • En Global Executive MBA fra SDA Bocconi School of Management i Milano og en MBA fra Rotman School of Management ved University of Toronto. Den kombinerte styrken til disse merkene vil posisjonere deg for livslang suksess.
 3. Innsiktsdeling med tankeledere
  • Lær av et globalt fokusert fakultet, som kan tilby veiledning, fungere som mentorer og åpne dører til nye muligheter. Og del førstehånds innsikt i globale forretningsutfordringer med bedriftsledere på campus og omvisninger på stedet.
 4. Fleksibelt format, timing og plassering
  • Kombiner profesjonelle, personlige og læringsmuligheter uansett hvor du befinner deg, gjennom det fleksible executive-formatet som blander residency-moduler rundt om i verden med fjernundervisning.
 5. Personlig lederutviklingsprogram
  • Utvid potensialet ditt som leder gjennom regelmessige personlige vurderinger, ferdighetsworkshops, coachingsamtaler og et lederretreat.

MBA's åpen dag

Ideelle studenter

Opptak

Stipend og finansiering

Læreplan

Rangeringer

Program undervisningsavgift

Akkrediteringer

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Om skolen

Spørsmål