Keystone logo
College of Charleston School of Business Master of Business Administration
College of Charleston School of Business

Master of Business Administration

Charleston, USA

1 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Master of Business Administration

&nbsp

The College of Charleston School of Business MBA-programmet tilbyr høy oppnå studenter en unik, akselerert akademisk erfaring utviklet for å posisjonere våre kandidater for karrieremuligheter i det globale markedet. Den 13-måneders global MBA-program, akkreditert av AACSB International, er bygget rundt en kjerne av innovativ tenkning, aggressiv læring, og praktisk erfaring. Høytytende studenter med bakgrunn i statsvitenskap, biologi, kommunikasjon, historie, sport ledelse, jus, økonomi, og andre bachelor-og utdannet grader er registrert i vårt program.


Vår fulltid, er dagen MBA den første av sitt slag i South Carolina, med universitetsområdet ligger på Atlanterhavskysten i det sørøstlige USA.Den globalt fokus, anvendt læring og akselerert program er tiltalende hvis du nettopp fikk en lavere grad eller hvis du ønsker å hoppe starte eller flytte dine faglige ambisjoner. Vår MBA har tre fokusområder å velge mellom, inkludert økonomi, markedsføring, og gjestfrihet revenue management. Med en raskere vei til eksamen, betyr det at du kan starte din karriere før.

&nbsp

Programmet starter med en nødvendig seks ukers sommer "boot camp " som gir fordypning i funksjonelle forretningsområder som regnskap, finans og kommunikasjon.

 • Kohort-basert læring med jevnaldrende start og fullføre programmet sammen;
 • Kurs presentert i seks-ukers moduler;
 • Reis studie i 2-3 uker til Asia, Europa eller latinamerikanske land;
 • En integrert hjørnestein kurs for å fullføre studiet læreplanen etter reiser studien.

&nbsp

&nbsp

MBA Focus i finans

De finans fokusområde appellerer til de som er interessert i finanssektoren inkludert investment banking, kommersielle bank, kapitalforvaltning, corporate finance, og eiendom. Hvis du vurderer en karriere som controller, corporate kasserer, detaljhandel bankier eller forbruker utlåner, deretter MBA med fokus på finans er rett vei for deg.

&nbsp

Emner som dekkes i finans kursene inkluderer avansert verdivurdering og mulighetsstudie analyse, investeringer og økonomisk modellering, og internasjonal finans og risikostyring med prognoser. Med disse anvendt læringskurs, nyutdannede kvalifisere for management consulting og kontoadministrasjon stillinger i flere næringer.Læringsmålene fokusere på din evne til kvalitativt og kvantitativt vurdere fast resultatene fra flere forskjellige aspekter.

&nbsp

&nbsp

MBA Focus i markedsføring

&nbsp

Markedsføringen fokusområde er utformet for å gi fremtidige markedsføring direktører, produktet og merkevaren ledere, salg og markedsføring vice presidenter en dypere forståelse av sentrale fagområder i forbrukernes posisjonering og strategi, kvalitativ og kvantitativ forskning og analyse, og beslutningstaking. Kombinert med kreativitet og innovasjon, Global Enterprise og andre nødvendige program kurs, de tre kurs i fokus sekvensen gi et sterkt fundament for kandidater interessert i yrker innen markedsføring med globale implikasjoner.

&nbsp

&nbsp

Hospitality Revenue lederutvikling - vokse utover hotelldrift

Bli en del av de raskest voksende, høyt verdsatt felt i det globale gjestfrihet og turisme industrien. Tjen din MBA med fokus på gjestfrihet revenue management til en unik posisjon din karriere og avansement muligheter i bransjen.


Unike programmet Funksjoner og fordeler

1. Fagfolk som forstår revenue management strategier er i høy etterspørsel i det globale gjestfrihet og turisme industrien. Salg og markedsføring direktører, eiere, operatører og daglige ledere er stadig utnytte verdien og kompetansen til forvaltning av inntektene.

Basert på en undersøkelse av arbeidsgivere og jobbannonser for mid-nivå ledere og analytikere, begynnerlønn varierer fra $ 50k til $ 80k, avhengig av beliggenhet og industri. Våre MBA med fokus på forvaltning av inntektene vil forberede deg på management-nivå mulighetene i reise-relaterte selskaper over hele verden.

2. Lev og lær i Charleston, stemte # 1 reisemålet byen i USA av Condé Nast Traveler Magazine lesere. Vår beste reisemålet byen og forhold til områdets gjestfrihet og turisme industrien tjene som læringsmiljø for utvikling av inntektskildene dine lederegenskaper.

3. Utvikle din analytisk tilnærming til prognoser, salg og prising av fordyper deg i de nyeste teknologiene for næringen.Lær hvordan du bruker sosiale salg, geo markedsføring, flash salg, omdømmebygging og distribusjonskanaler for å designe og utvikle en omsetning strategi som kapitaliserer på disse verktøyene.Destination Utdanning

Ifølge Conde Naste Traveler Magazine og Charleston Visitor 's Bureau, er byen vår anerkjent som en ledende destinasjon nasjonalt og internasjonalt. Fakultetets kompetanse og relasjoner med gjestfrihet og turisme industrien gir muligheter for å utvikle og finpusse revenue management ferdigheter i løpet av studiet. Disse ferdighetene er så forbedret i ønsket studie i utlandet komponent.

&nbsp


Karriere

Revenue management analytikere er en av de høyeste etterspørselen stillinger i gjestfrihet og turisme.Basert på en undersøkelse av arbeidsgivere og jobbannonser, begynnerlønn for industri analytikere varierer fra $ 50k til $ 80k, avhengig av beliggenhet og industri. Våre MBA med fokus på forvaltning av inntektene vil forberede deg på management-nivå mulighetene i reise-relaterte selskaper over hele verden.

&nbsp

&nbsp

Søknadskriterier

 • Søknadsfrist: amerikanske studenter på grunn av 1. mai. Internasjonale studenter på grunn av 1. april.
 • Konkurransedyktig score på GMAT, GRE eller godkjent høgare kompetanse eksamen
 • Konkurransedyktig undergraduate GPA; 3,0 minimum
 • To anbefalingsbrev - en må være en akademisk referanse
 • Målet uttalelse (300 ord maksimum)
 • For internasjonale studenter: Engelsk språk akkreditering TOEFL 83 eller IELTS 6.5

&nbsp

&nbsp

Omgi deg med Storhet


Studentene blir veiledet av og har tilgang til ledende bedriftens ledere på vår Board of Governors som aktivt engasjerer med MBA kohort inn og ut av klasserommet. Den populære Mind bedriften høyttaler serie har tatt toppledere fra Boeing South Carolina, Mercedes-Benz, Booz Allen Hamilton, BMW, Intertech Group, Lacoste, Sør Carolina Ports Authority og andre.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • 1 år MBA (digital transformasjon, finans, digital markedsføring)
  • Online Switzerland
 • MBA i markedsføring
  • South Orange, USA
 • MBA Marketing Analytics
  • New York, USA