Keystone logo
San Francisco State University Master of Business Administration (MBA)
San Francisco State University

Master of Business Administration (MBA)

Request duration

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

The College of Business tilbyr tre programmer på høyere nivå.

MBA Dette er flaggskipet utdannet siviløkonom program. Kursene tilbys utelukkende på Downtown Campus. Programmet er utviklet for å imøtekomme behovene til både heltids- og deltidsstudenter. Programmet gir mulighet for begrenset spesialisering i noen av flere funksjonelle områder av vekt eller konsentrasjon.

SFSU

Generelle retningslinjer for Graduate Programs

Alle studenter som planlegger å fullføre en mastergrad i business må fullføre på etterretning, gjeldende krav, herunder karriere og kommunikasjon workshops, Stiftelsen nivå og avansert Kravnivå kurs.

Registrering i graduate kurs i bedriftsøkonomi (700-899) er begrenset til å oppgradere økonomistudenter eller studenter i etikk og overholdelse sertifikat program. Hovedfagsstudenter i andre fagretninger kan melde på en plass basis med samtykke fra fakultetsdirektøren av graduate-programmer.

Registrering i ACCT 890 og BUS 890 er begrenset til gradert graduate økonomistudenter.

mba

The Graduate Business Administration Programmet er utformet som en balansert forberedelse for ledelsesmessige karriere i næringslivet. Formålet er å forberede studentene for ansvarlige stillinger i en raskt skiftende verden; å utvikle en holdning av intellektuell nysgjerrighet; å fremme et program for kontinuerlig læring gjennom hele livet; og å studere ledelse som et unikt funksjon som gjelder for alle typer bestrebelser som innebærer koordinering av mennesker og materielle ressurser mot gitte mål. Studentene kan velge en konsentrasjon i bærekraftig virksomhet, eller en vekt på andre områder (merk at vekt ikke vises på en student-grad).

Akkreditering

MBA-programmet er akkreditert av de mest respekterte virksomheten accrediting foreningen i verden, AACSB, Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business. San Francisco State University er også akkreditert av WASC, Western Association of skoler og høyskoler. Dette sikrer kontinuerlig forbedring av lærere i undervisning, forskning og profesjonell service.

Entre

Amerikanske borgere, fastboende og internasjonale studenter er akseptert for både høsten og våren opptak i henhold til følgende tidsplan.

 • Fall semester innlevering perioden 1 oktober til 15. mai med runder
 • Vårsemesteret innlevering perioden 1 august til 1 november

De ovennevnte dato kan endres. Sjekk Graduate Business program hjemmeside for de nyeste dato.

Inntakskriteriene

The College of Business opptakskomité vurderinger en søkers samlede kvalifikasjoner og tar følgende krav i betraktning:

 • Gjennomføring av en grad tilsvarer en fire års amerikanske bachelorgrad fra et anerkjent universitet.
 • Et minimum 3,0 Grade Point Gjennomsnittlig samlet, eller i de siste 60 semester enheter eller 90 kvartal enheter av universitetet kurs fullført (gjennomsnittlig innkommende klasse GPA er 3.3)
 • GMAT eksamen inkludert total poengsum, verbale, kvantitative, skriving score, og integrert resonnerende score (gjennomsnitt innkommende klasse total GMAT score er 570). Eller GRE test verbale, kvantitative og skriving score. En GMAT AWA score på 5.0 eller høyere er nødvendig for klassifisert opptak eller GRE AWA score på 4,5 eller høyere. En GMAT AWA score på 4.5 eller GRE AWA score på 4,0 er akseptert, men som en betinget opptak og student må gjennomføre en godkjent College of Business skrivekurs.
 • Formål skrevet med retningslinjene angitt på avdeling hjemmeside
 • To anbefalingsbrev fra veiledere eller fakultetet medlemmer
 • CV (Heltid arbeidserfaring anbefales)
 • TOEFL score på minst 590/243/96 eller IELTS score på minst 7.0, eller PTE på minst 65, tatt i løpet av de siste to årene, er nødvendig for alle søkere som har tjent sin lavere grad fra et land der det offisielle språket ikke er engelsk.
 • Opptakskomiteen vurderer også bevis på motivasjon, karriere modenhet og tidligere suksess i å gjøre opptak beslutninger.

Møte minimumskvalifikasjoner garanterer ikke opptak til programmet.

Program Krav

Orientering og lærerseminarene

The College of Business Graduate Programs orientering hjelper studentene forberede for det faglige programmet og gir faglige utviklingsmuligheter. Verkstedene er inkludert i orientering er utformet for å forbedre karriereutsikter, profesjonell kommunikasjon stil, lederegenskaper og teamarbeid. Studentene forventes å delta på den nødvendige orientering dager.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Masters of Business Administration
  • Suva, Fiji
 • Master of Business Administration (M.B.A.)
  • Chicago, USA
 • Babson Heltid MBA
  • Wellesley, USA