Keystone logo
Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration

Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration

Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration

Introduksjon

The School of Economics og administrasjon forbereder studentene for utfordrende og interessante karrierer, i sammenheng med fine liberal arts utdanning. I tråd med universitetets katolske og Lasallian Christian Brothers arv, integritet og etisk bevissthet er vektlagt. &nbsp The School of Economics og Business Administration tilbyr utmerket lavere grad programmer, for eksempel Bachelor of Science i regnskap, Bachelor of Science i Business Administration, og valget av en Bachelor of Arts eller Bachelor of Science i samfunnsøkonomi. &nbsp Våre programmer forberede studentene på utfordrende og interessante karrierer, i sammenheng med fine liberal arts opplæringen for alle studenter ved Saint Mary's. Viktig for både profesjonelle og liberal utdanning er sterke mellommenneskelige evner, inkludert muntlig og skriftlig kommunikasjon, og den tillit og evne til å ta både tekniske og menneskelige dimensjoner organisasjonsliv. I tråd med universitetets katolske og Lasallian Christian Brothers arv, integritet og etisk bevissthet er vektlagt. &nbsp Graduate Business, en avdeling innenfor School of Economics og administrasjon av St. Mary's College, og tilbyr en rekke deltidsstudier som er forankret i intellektuelle spørsmål og anvendelse av teori-baserte konsepter. Graduate Business ble grunnlagt i 1975 med åpningen av Executive MBA-programmet. I 1984 ble Professional MBA-programmet introdusert, og i 2004 Gradate Business lanserte MS i analyse og Investment Management (MS-FAIM) Program. &nbsp Mange av våre studenter er allerede arbeider fagfolk. Saint Mary's tilbyr en fredelig, naturskjønn og sikker havn fra arbeidsplassen rutine, slik at du kan konsentrere deg helt om jakten på akademiske og faglige mål. Gjennomsnittlig klassestørrelse er 20, med en høy grad av elev / fakultetet samhandling, og vi benytter en kombinasjon av seminar og case formater.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Moraga

    Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration 1928 Saint Mary's Road PO Box 4240,

    Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål