Keystone logo
Saarland University, European Institute for Advanced Behavioural Management (EIABM)

Saarland University, European Institute for Advanced Behavioural Management (EIABM)

Saarland University, European Institute for Advanced Behavioural Management (EIABM)

Introduksjon

En moderne forskningsuniversitet som ligger i Saarbrücken, Hovedstaden i den tyske delstaten Saarland, Og Homburg. Den ble grunnlagt i 1948 i Homburg i samarbeid med Frankrike og er organisert i åtte fakulteter som dekker alle viktige fagområder. Inter har vært et definerende trekk ved Saarland Universitetet helt siden universitetet ble etablert.

Universitetet ligger i en del av Europa som definerer seg selv ved de felles grensene mellom Tyskland, Frankrike, Luxembourg og Belgia. Denne regionen danner grunnlaget for de nære internasjonale bånd at universitetet nyter. Saarland Universitetet er dedikert til å fremme og utvide sine internasjonale aktiviteter i akademisk undervisning, forskning og administrasjon. Universitetet gir muligheter for studenter og undervisning og forskning ansatte til å bruke tid på å jobbe i utlandet, og tilbyr en varm velkomst til internasjonale studenter, akademikere og forskere fra hele verden.

Den Europa-Institut er blant de svært få samfunnsøkonomiske forskningssentre for å fokusere primært på europeisk integrasjon. Dens europeisk lov og MBA i europeiske Management-programmer unikt fokus på mulighetene som kommer ut av en voksende og mer integrert Europa.

MBA-programmet er koordinert og drives av Economics Seksjon på Saarland Universitetet's Europa-Institut. Programmet kan studeres enten deltid eller heltid. Kursene blir undervist av universitetspedagogikk stab eller av internasjonale gjesteprofessorer. Utvalget av kursene som tilbys er svært bred og omfatter forelesninger som dekker slike områder som "International Management", "European Economics" eller "European Law" og temaer av stor aktualitet, for eksempel "Corporate Sustainability og Social Responsibility" eller "Markedsføring og Ledelsen i fremvoksende land ".

Visjon Mennesker, marked og moral!

Administrerende lykkes med (i) Europa er vår visjon for våre kandidater som kommer fra hele verden. I vår MBA-programmet gir vi derfor muligheten til å lære, blant annet hvordan man skal håndtere de ulike gjenværende nasjonale forskjeller i et forent Europa og spesifikke kulturelle forskjeller. "Managing med (i) Europa" betyr på den ene siden alle de operative og strategiske aktiviteter som er nødvendige for bedrifter som arbeider innenfor Europa. På den annen side det er relatert til utfordringen for selskaper utenfor Europa for å gjøre forretninger med Europa.

På bakgrunn av dette den pågående europeisk integrasjon betyr både mulighet og utfordring for ledere: muligheten er å oppdage mangfoldet i medlemsstatene og bli fascinert av sine landsspesifikke attributter; utfordringen er å bruke disse forskjellene hell i bakgrunnen av gründer mål. MBA-programmet "European Management" er derfor overbevist om at en moderne dannelsen av ledere bør ikke bare formidle faglig kunnskap, men også det kulturelle mangfoldet som et rammeverk krav. Folk bør alltid anses som designer av alle slags kommersielle forhold. Derfor vårt program fokuserer på tre aspekter mennesker, markeder og moralske: - Personer fordi ledelse avtaler med folk, med deres behov og deres kulturer. Dessuten, folk er ansatte og kunder.

  • Markeder fordi ledelse omhandler markeder. Til slutt bestemmer markedet på suksess eller fiasko.
  • Moralsk fordi Ledelsen også med ansvar både mot miljøet og ansatte.

På slutten våre kandidater er forberedt på "Managing med (i) Europa".

Steder

  • Saarbrücken

    Saarland University EIABM / Europa-Institut; Campus, Building A5 4 1st floor, room 1.07, 66123, Saarbrücken

    Spørsmål