Keystone logo
Rushford Business School

Rushford Business School

Rushford Business School

Introduksjon

136117_RUSHFORD0-logo.png

Rushford Business School er en EduQua-sertifisert Business School i Lucerne, Sveits. Skolen tilbyr høyere utdanning i Business and Management. Skolen vår er unik i sitt tilbud av flere MBA-programmer med sentrale tekniske spesialiseringer. Våre 100 % nettbaserte programmer er godt egnet for studenter fra hele verden som ønsker å motta høykvalitetsutdanning fra en fremste European Business School til en rimelig skoleavgift. Vi utnytter nettverkene, kunnskapen, erfaringen og den geografiske spredningen til fordel for studentene våre.

Vårt oppdrag

Som en forskningsfokusert institusjon gjennomfører vi innovative og internasjonalt anerkjente næringslivsprogrammer med positiv innvirkning på næringsvekst og samfunnsutvikling.

Vi fortsetter å utnytte forretningsatferd og forskning gjennom:

 • Utvikle og utvide et internasjonalt nettverk av ledende akademiske og utvekslingspartnere for å gi et globalt forsknings- og undervisningsmiljø.
 • Utvikle bransjespesifikke forretningsferdigheter ved å engasjere sentrale opinionsledere.
 • Utvikle ledere for å ta sosialt ansvar og møte unike intellektuelle og personlige utfordringer.
 • Utvikle modne og selvhjulpne personligheter med interkulturell kompetanse og kritisk tenkning.

Vår visjon

Vår visjon er å være blant de beste handelshøyskolene i Europa og bli anerkjent internasjonalt for innovative forretningsprogrammer som hjelper bedrifter og institusjoner med å holde seg på en gunstig vekstkurve. Vår forskning skal ha en blomstrende innvirkning på forretningspraksis, lederskap og akademisk litteratur. Vi skal utvikle ledere med en global rekkevidde, som vil bruke potensialet sitt til å engasjere seg med bedrifter og samfunnet for å gjøre en verdifull, konstruktiv og etisk forskjell.

Våre verdier

 • Følgende verdier styrer oss når vi utfører vårt oppdrag og vår visjon:
  • Akademisk dyktighet, spesialitetsferdigheter og et forskningsfokus.
  • Tankeledelse og innovasjon.
  • Kritisk tenkning, rettferdighet og integritet.
  • Etikk, sosialt ansvar, velvilje, ansvarlighet, ansvar og åpenhet.
 • Vi har en uendelig tilnærming til å overgå forventningene til kvalitet og service i alt vi gjør. Å forme studentenes karriere er i sentrum for alt vi gjør. For å oppnå dette, utforskes alle potensielle virkemidler, alt fra veiledning til presentasjon og referanser før den aktuelle bransjen.
 • Vi verdsetter alle våre studenter og investerer i deres personlige og profesjonelle vekst og utvikling, og hjelper dem i deres karrierevei fra grunnleggende behov til selvrealisering.
 • Vi planlegger forsiktig for studentene våre ved å overvåke de viktigste endringene i bransjen og iverksette passende tiltak som forbereder dem på forhånd til å møte fremtidige utfordringer.

Nettbasert undervisningstilnærming

Undervisningstilnærmingen vi implementerer har som mål å identifisere de spesifikke opplæringsbehovene og karriereambisjonene til hver enkelt. Basert på denne forståelsen settes den mest effektive personlige veiledningsløsningen på plass slik at den enkelte kan få mest mulig ut av treningsprogrammet.

Vi tror fullt og fast på ideen om at hvert individ har sine egne styrker, og de kan utnyttes gjennom riktig læringsplattform og tilnærming. Studentene ved Rushford er fullstendig klar over at selvkunnskap har like stor betydning som akademisk kunnskap.

Hos Rushford bruker vi internettteknologiene for å maksimere læringseffektiviteten i en moderne setting, samtidig som vi gir studentene all kunnskapen de trenger for å lykkes.

Rushford ansetter et stort antall høyt kvalifiserte fagfolk fra industrien som mentorer for studentene for å gi dem reelle bransjeperspektiver. Dette hjelper våre håpefulle fagfolk til å nå et grensesnitt med bransjen selv. Mentorskap gir mange råd med tanke på opplæring og karriereplanlegging.

Vi tror på å forberede studentene våre på virkelige situasjoner gjennom førstehåndsopplevelser, ved å implementere falske økter via våre effektive nettbaserte opplæringsplattformer.

Våre akkrediteringer

138943_EduQua_LogoPhone.png

EduQua-sertifisert sveitsisk institusjon

Rushford Business School er sertifisert av EduQua, et sveitsisk kvalitetsmerke for videreutdanningsinstitusjoner. EduQua er et akkrediteringsorgan anerkjent og støttet av den sveitsiske konfødererte regjeringen.

EduQua er den første kvalitetssertifiseringen for offentlige og private utdanningsinstitusjoner i Sveits og er anerkjent, støttet og godkjent av følgende organisasjoner:

• Den sveitsiske føderale regjeringen
• Sveitsisk konferanse for kantonale utdanningsministre (EDK)
• Statssekretariatet for økonomiske saker (SECO)
• Sveitsisk konferanse for profesjonell opplæringsavdeling (SBBK)
• Swiss Association of Employment Departments (VSAA)
• Den sveitsiske føderasjonen for voksenopplæring (SVEB)

138941_ACBSP_ColorPhone.png

Akkrediteringsrådet for handelshøyskoler og -programmer

Rushford Business School er medlem av "Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP)

ACBSP er det eneste globale akkrediteringsorganet som akkrediterer forretningsprogrammer på associate-, baccalaureate- og graduate-nivå over hele verden siden 1988. Rushford Business School er en del av et medlemskap som strekker seg til mer enn 60 land. ACBSP-medlemmer er blant de beste lærerne innen sine respektive felt, interessert i å lære innovative undervisningsmetoder, forbedre leveringen av forretningsutdanningsprogrammer og skape verdi for studentene sine.

189796_qs-star-rating_la-voz_logo-03-web.jpeg

Rushford har fått en 5-stjerners rangering for undervisning og for nettbasert læring; med en 4-stjerners totalvurdering via det anerkjente QS Star Rating System. En firestjerners total QS-stjernevurdering er et bevis på kvaliteten og omdømmet til et institutt og er en prestisjefylt utmerkelse å oppnå.

172483_166809_IACBE_logo_Educational_2color_Horiz-768x235.png

Rushford Business School er medlem av "International Accreditation Council for Business Education (IACBE)" IACBE akkrediterer forretningsprogrammer som fører til grader på førsteamanuensis-, bachelor-, master- og doktorgradsnivå i institusjoner for høyere utdanning over hele verden. Alle leveringsmåter, studiesteder, lokasjoner og instruksjonssteder, samt alle forretningsprogrammer uavhengig av gradsnivå, vil normalt bli inkludert i IACBE-akkrediteringsgjennomgangen.

179310_prme_un_500.jpeg

Som organisasjon er vi stolte av å være en del av initiativet Principles for Responsible Management Education (PRME). PRME er et globalt initiativ som ble lansert i 2007 av FNs Global Compact for å oppmuntre handelshøyskoler og universiteter rundt om i verden til å integrere bærekraft i læreplaner og forskning.

189889_aacsb-business-education-alliance-member.png

Vi er stolte av å være medlem av Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). AACSB er en global akkrediteringsorganisasjon grunnlagt i 1916 som støtter, fremmer og fremmer kvalitetsundervisning, læring og forskning i handelshøyskoler. Ved å bli med i AACSB demonstrerer vi vår forpliktelse til fortreffelighet ved å opprettholde de høyeste kvalitetsstandardene i alle aspekter av vår akademiske virksomhet. Vårt medlemskap lar oss være en del av et nettverk av over 800 handelshøyskoler over hele verden som deler beste praksis for å fremme forretnings- og lederutdanning.

189890_BGA_Member_logo-1-300x300.png

Rushford Business School er et stolt medlem av Business Graduates Association (BGA). Business Graduate Association er en del av AMBA, et internasjonalt medlemskaps- og kvalitetssikringsorgan for verdensledende handelshøyskoler med høyt potensial som deler en dedikasjon til positiv innvirkning, ansvarlig ledelsespraksis og livslang læring.

Statistikk

Med studenter fra over 80 land og over 5000 alumner over hele verden, er vårt voksende globale fellesskap et bevis på den utmerkede utdanningen og ferdighetsbyggingen til studenter ved Rushford.

  Campus funksjoner

  Rushford Business School

  Rushford Campus ligger i hjertet av Lucerne sentrum. Denne beliggenheten ligger rett ved siden av offentlig transport for beste tilkobling og bekvemmelighet. Lake Lucerne ligger bare en 6-minutters busstur fra campus.

  Anlegget tilbyr sjenerøse klasserom og forelesningsrom utstyrt med tavler og projektorer; et bibliotek; en kafeteria og rekreasjonsområder hvor studentene kan slappe av og sosialisere.

   Studentuttalelser

   Steder

   • Geneva

    James lind Institute Rue de la Cité 1, 1204 Genève, Switzerland, 1204, Geneva

    • Lucerne

     Maihofstrasse 76, 6006, Lucerne

     • Geneva

      Rue de la Cité,1, 1204, Geneva

      • Valencia

       Carrer de les Barques, 2, 46002, Valencia

       Programmer

       Spørsmål