Keystone logo

Rotterdam School of Management | Erasmus University

A logo

Introduksjon

I løpet av de siste 40 årene har Rotterdam School of Management, Erasmus University, etablert sitt rykte som en av Europas ledende handelshøyskoler.

Langt før "global" ble en viktig deskriptor for forretningsutdanning, reflekterte RSMs studenter, fakultet og ansatte allerede mangfoldet i den globaliserende verden.

I likhet med vårt vertsland, en av verdens mest anerkjente internasjonale handelsnasjoner, har RSM fortsatt å utvide og internasjonalisere, sementere sin status som en av Europas mest internasjonale og innovative handelsskoler.

RSM tilbyr en karakteristisk intellektuell kultur. Vi tror at lederskap kan læres gjennom en kombinasjon av en intellektuell og praktisk utfordring. Vi tror at vanskeligheter som oppstår i arbeid i ulike lag, fremmer kreative nye tilnærminger i virksomheten. Vi har et gjensidig, støttende forhold til multinasjonale selskaper. Og vi oppfordrer til et fleksibelt, bredt og noen ganger ikonoklastisk tenkemåte når det gjelder forretningspraksis og forskning.

Denne spesielle tilnærmingen har hjulpet RSM til å etablere en portefølje av topprangerte programmer, samt en av verdens største og mest produktive ledelsesfakulteter.

RSM-tilnærming

På RSM er lederutvikling om realisering av intellektuelt og personlig potensial. Her vil du bli intellektuelt utfordret av akademisk innhold på høyeste nivå og under ledelse av de skarpste forretningstankene: Fakultet som trekker på mange års erfaring med å jobbe for organisasjoner, samt innsikt fra egen forskning. Du vil utfordre oss: spørre fakta som de presenteres og kritisk vurdere antagelser. Og du vil utfordre deg selv: konfrontere dine begrensninger, skyve forbi grenser, oppdage hva som virkelig driver oppførselen din og andres.

Utvikling av ferdigheter for å kunne lede ledende ideer til fremragende resultater i virksomheten krever handling. Alle programmer gir studentene mulighet til å handle på sine ideer i virkelige eller simulerte forretningsmiljøer, fra selskapsforeninger og praktikplasser til faktiske konsulentprosjekter, internasjonal reise og deltakelse i klubber og studentforvaltede konferanser.

På RSM er mangfold ikke bare verdsatt, men det oppfordres også og utvikles. I et unikt åpent og samarbeidsmiljø vil du finne plass til å utforske nye måter å tenke på, inspirasjonen til å utfordre ideer, og til slutt muligheten til å utvikle ditt eget potensial som en fremtidig leder innen næringslivet.

Steder

  • Burgemeester Oudlaan 50 3062 PA , , Rotterdam

Spørsmål