Keystone logo
Rotterdam School of Management | Erasmus University

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Introduksjon

I løpet av de siste 40 årene har Rotterdam School of Management, Erasmus University, etablert sitt rykte som en av Europas ledende handelshøyskoler.

Langt før "global" ble en viktig deskriptor for forretningsutdanning, reflekterte RSMs studenter, fakultet og ansatte allerede mangfoldet i den globaliserende verden.

I likhet med vårt vertsland, en av verdens mest anerkjente internasjonale handelsnasjoner, har RSM fortsatt å utvide og internasjonalisere, sementere sin status som en av Europas mest internasjonale og innovative handelsskoler.

RSM tilbyr en karakteristisk intellektuell kultur. Vi tror at lederskap kan læres gjennom en kombinasjon av en intellektuell og praktisk utfordring. Vi tror at vanskeligheter som oppstår i arbeid i ulike lag, fremmer kreative nye tilnærminger i virksomheten. Vi har et gjensidig, støttende forhold til multinasjonale selskaper. Og vi oppfordrer til et fleksibelt, bredt og noen ganger ikonoklastisk tenkemåte når det gjelder forretningspraksis og forskning.

Denne spesielle tilnærmingen har hjulpet RSM til å etablere en portefølje av topprangerte programmer, samt en av verdens største og mest produktive ledelsesfakulteter.

RSM-tilnærming

På RSM er lederutvikling om realisering av intellektuelt og personlig potensial. Her vil du bli intellektuelt utfordret av akademisk innhold på høyeste nivå og under ledelse av de skarpste forretningstankene: Fakultet som trekker på mange års erfaring med å jobbe for organisasjoner, samt innsikt fra egen forskning. Du vil utfordre oss: spørre fakta som de presenteres og kritisk vurdere antagelser. Og du vil utfordre deg selv: konfrontere dine begrensninger, skyve forbi grenser, oppdage hva som virkelig driver oppførselen din og andres.

Utvikling av ferdigheter for å kunne lede ledende ideer til fremragende resultater i virksomheten krever handling. Alle programmer gir studentene mulighet til å handle på sine ideer i virkelige eller simulerte forretningsmiljøer, fra selskapsforeninger og praktikplasser til faktiske konsulentprosjekter, internasjonal reise og deltakelse i klubber og studentforvaltede konferanser.

På RSM er mangfold ikke bare verdsatt, men det oppfordres også og utvikles. I et unikt åpent og samarbeidsmiljø vil du finne plass til å utforske nye måter å tenke på, inspirasjonen til å utfordre ideer, og til slutt muligheten til å utvikle ditt eget potensial som en fremtidig leder innen næringslivet.

Statistikk

Fakta og tall

Som en av Europas største internasjonale handelshøyskoler, når RSM et ekspansivt internasjonalt publikum av fremtidige og nåværende ledere gjennom sin portefølje av programmer, tjenester og akademiske aktiviteter.

Ansatte og fakultet bringer stadige nye innovasjoner til både forretningsutdanning og kunnskapsskaping i tråd med vårt institusjonelle oppdrag:

Hos RSM er vi stolte av å hevde:

 • Mer enn 40 års erfaring innen forretnings- og lederutdanning.
 • Et av Europas topp 3 forskningsanlegg.
 • En konsekvent rangering blant Europas beste handelshøyskoler.
 • En plass blant 1 % av skolene over hele verden med Quadruple Crown-akkreditering.
 • Utdanning av over 1200 ledere hvert år.
 • 7 500 studenter og hovedfagsstudenter.
 • 40 000+ alumner aktive over hele verden.
 • Et av verdens største og mest siterte handelshøyskolefakultet: 250 seniorforskere og 100 PhD-studenter.
 • 30 forskningssentre og tiltak.
 • 100+ partnerskoler.

  Opptakskrav til programmet

  Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

  Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

  Steder

  • Rotterdam

   Burgemeester Oudlaan 50 3062 PA , , Rotterdam

  Spørsmål