Keystone logo
Roberto Miranda Educação Corporativa

Roberto Miranda Educação Corporativa

Roberto Miranda Educação Corporativa

Introduksjon

registrering

The School

Bygget på et fundament av over 40 års konsulentvirksomhet, hadde Graduate School Roberto Miranda bedrifts Education sin DNA formet av kundenes behov for effektive resultater i atferd, tekniske ferdigheter og talenter i sine lag.

Mens tradisjonelle skoler ble betalt for sine sertifikater, ble Roberto Miranda saksøkt for å levere innhold stand til å fremme vesentlige endringer i mange forskjellige globale selskaper.

Denne bevegelsen, gjennom årene, slipt en skole full av effektive læringssystemer i stand til å få til reell endring i livet og suksess for studentene og bedriftene der de arbeider.

på

Learning Systems

student

forberedelse moduler

For å sikre at innholdet i programmene som tilbys kan bare forholde seg til problemstillinger og avanserte emner, School tilbyr forberedende moduler for innreise til viktige disipliner, slik at det er en tidligere utjevning av kunnskap blant elevene i klassen.

De forberedende moduler kan elimineres ved de som viser et minimum av kunnskap som kreves for innreise i hver disiplin gjennom tester på nettet eller i person.

Pre-Works

For noen klasser er nødvendig før gjennomføring av arbeider som bidrar til å justere saker som skal behandles, drar læringsprosessen.

FIT - Introduksjon til Learning Sheet

Hver klasse er en introduksjon til å lære posten som er tilgjengelig i det virtuelle miljøet, og kan lastes ned direkte til iPad studenter.

Chip, også kalt introduksjon til temaet form, har som mål å instruere elevene om hva som er de sakene som skal behandles i klassen (innganger), som anbefalte bibliografi, som formålet med skolen for å undervise denne saken og hva forventer at studenten etter klasse (utganger).

Læring Sedimente trening

For å sikre at det som ble gitt i rommet er sedimenteres så effektiv læring, lærere forberede unike øvelser for MBA School, som involverer fra forskning, utvikling av en forretningsplan.

The Leading Group - Advanced Study Group

Den ledende gruppen er den gruppen av avanserte studier av Roberto Miranda bedrifts Education. moduler undervist utelukkende på et fremmed språk på aktuelle saker av verdensmarkedet.

Denne gruppen er tilgjengelig for alle studenter og arbeid i henhold mentorer av internasjonale lærere.

Videoer, lydpodcaster og andre aktiviteter som er tilgjengelige på nettstedet er grunnlaget for rundebords gruppene dannet av studenter er interessert i å gå utover.

Menthoring

Studenter har til rådighet, mentorer som gir veiledning for virksomheten, liv og karriere. Møter etter avtale og eksklusiv oppmerksomhet til suksess.

Steder

  • São Paulo

    Avenida Paulista 1009, 21° andar Bela Vista, 04011-031, São Paulo

Spørsmål