Keystone logo
Richfield University Mastergrad i bedriftsøkonomi (mba) i global ledelse
Richfield University

Mastergrad i bedriftsøkonomi (mba) i global ledelse

Los Angeles, USA

Request duration

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Fjernundervisning, På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Master of Business Administration (MBA) i Global Leadership

Richfield College's Master of Business Administration (MBA) med opsjon i Global Leadership er oppgraderingsprogram fokusert på å forberede studentene til å bidra til ledelsen og ledelsen av enhetene som har aktiv tilstedeværelse i den globale forretningsvirksomheten. Programmet gir et solid fundament i bedriftsøkonomi med fokus på ledende og globale lederskap. Programmet dekker ikke bare den funksjonelle virksomheten kunnskap, men det forbereder sine kandidater til å ta lederskap ansvar i dagens komplekse verden virksomhet og relasjoner.

Karrieremuligheter

Programmet forbereder våre kandidater til å bidra til sine internasjonale organisasjoner og bedriftsforetak gjennom global bevissthet, medborgerskap og ansvar, anerkjennelse av kulturell mangfoldetsetikk og deres dynamikk, utnyttelse av ny informasjon og kommunikasjonsteknologi og ressurser og utvikling av innovative og humane løsninger. og alternativer. Våre nyutdannede lærer å respektere menneskelig verdighet, miljø og verdien av global fred og samarbeid.

Opptakskrav

1. Ferdigstillelse, innlevering og godkjenning av søknadsskjema og bilag, inkludert betaling av obligatoriske avgifter.

2. En bachelor eller en høyere grad med minimum "C" karakterpoeng gjennomsnitt fra et nasjonalt akkreditert utdanningsinstitutt for høyere utdanning i USA eller fra et tilsvarende utenlandsk institutt. Alle utenlandske dokumenter, inkludert sertifikat og transkripsjoner, er underlagt evaluering og validering av Richfield Colleges opptakskontor. Sertifisert Engelsk oversatte kopier må ledsage alle dokumenter på fremmedspråk.

3. Ferdighet på engelsk fremgår av ett av følgende:

en. 70% eller over bestått poengsum på Richfield College English Proficiency Examination (RCEPE), eller

b. En score på 600 eller høyere på den papirbaserte testen av engelsk som fremmedspråk (TOEFL), tilsvarende en poengsum på 100 eller høyere på internettbasert (iBT), eller

c. Videregående Diplom eller minst ett (1) år høyskoleutdanning ved en institusjon med engelsk som sitt offisielle instruksjonsspråkkurs.

4. En sertifikaterklæring (SOP) skrevet av søkeren, som beskriver hans / hennes faglige mål, mens han studerte høyere studier på Richfield College. Dette dokumentet skal sendes som en del av søknadsdokumenter for opptak.

5. GMAT-poenget kreves for opptak. Denne poenget kan bli erstattet av GRE - inkludert GRE revised General Test - som et alternativ. GMAT / GRE score er gyldig i fem år og må tas før innlevering av søknad om opptak.

Søkere som ikke har godkjent GMAT / GRE eksamen på innlevering og godkjenning av de andre nødvendige opptaksdokumenter og kriterier, vil bli innvilget betinget for programmet og må ta og sende GMAT / GRE testresultatene innen ett år etter inntak til oppgradere programmet. Søkere med en bachelorgrad med en GPA på over 3,5 eller høyere kan kreve et frafall av GMAT-kravet. Ved godkjenning av søkerens berettigelse til å forfølge kandidatstudier, vil opptakene underrette søkeren om godkjenningen av frafallet.

6. Sysselsetting verifikasjon brev bekreftelse nåtid eller tidligere ansettelse i ledende eller executive stilling.

7. To anbefalingsbrev fra personer som er kjent med søknadens evne og kvalifikasjoner til å forfølge høyere studier og forskning.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • MBA i generell ledelse
  • Fayette, USA
  • Hong Kong, Hongkong
 • Master of Business Administration: General
  • Charlotte, USA
 • MBA generelt
  • New York, USA
  • Athens, Hellas
  • + 11 mer