Keystone logo
Regent's International College

Regent's International College

Regent's International College

Introduksjon

Regent International College (RIC) er en videreutdanning college i Bangkok, Thailand tilbyr studentene en rekke ulike veier til å skaffe en britisk bachelorgrad. Den britiske tiltrekker seg tusenvis av studenter til sine universiteter hvert år, og gir fagvis grader i en rekke fagområder.

Regent International College er registrert senteret i Thailand for University of London internasjonale programmer, tilbyr fire BSc grader innen økonomi, ledelse, økonomi og samfunnsfag (EMFSS) med all akademisk retning gitt av London School of Economics and Political Science (LSE):

  • BSc (Hons) Virksomhet og ledelse
  • BSc (Hons) økonomi og ledelse

For de studentene som ikke oppfyller de faglige kravene som trengs for University of London (UOL) bacheloremne, tilbyr vi også den nødvendige International Foundation Programme. Dette programmet utstyrer elevene med ferdigheter og kunnskap er nødvendig for å ta fatt på de krevende UOL lavere grader som tilbys ved RIC. IFP har blitt utformet for å sikre at studenten oppnår høy faglig standard, lærer passende fagkunnskap og overtar både kompetanse og intellektuell nysgjerrighet nødvendig for strenge grad nivå studie.

Regent International College er også det første instituttet i Thailand for å bli godkjent av Edexcel, Storbritannias største tildeling kropp å tilby BTEC (Business og teknisk utdanning Council) kvalifikasjoner. BTEC kurs er nå tilgjengelig på

  • Business Studies
  • hospitality management

Regent International College tilbyr en 2 + 1 UK Degree program '. Ved avslutning av BTEC HND ved RIC, kan elevene fremgang på det siste året av en lavere grad kurs på et universitet eller det tredje året av en grad kurs ved andre internasjonale universitet akseptere HND.

Steder

  • 590 Thanon Pracha Utith, 10310, Bangkok

Spørsmål