Keystone logo
Real Madrid Graduate School – Universidad Europea

Real Madrid Graduate School – Universidad Europea

Real Madrid Graduate School – Universidad Europea

Introduksjon

I 2006 opprettet Real Madrid CF og Universidad Europea de Madrid den første universitetsskolen spesialisert innen sport og dens forhold til ledelse, helse, kommunikasjon og fritid / rekreasjon.

Real Madrid Graduate School – Universidad Europea strekker seg utenfor idrettens grenser ved å trene profesjonelle ledere i alle fagområdene som er tilknyttet, på en eller annen måte, med dette området. Graduateprogrammene fokuserer på forskjellige områder og er designet for universitetsutdannede og yrkesaktive fagpersoner fra de forskjellige sektorene knyttet til både profesjonell og amatøridrett.

Skolen ble opprettet med en sterk internasjonal komponent, akkurat som de to institusjonene som tilbakebetalt den. På den ene siden er det Real Madrid Football Club, som tok et spansk selskap og gjorde det til en ledende internasjonal styrke; på den andre er Universidad Europea de Madrid, medlem av Laureate International Universities, en verdensleder innen avansert utdanning.

Det veiledende utdanningsprinsippet bak hver av de oppgraderte gradene ved Real Madrid International Professional School er et profesjonelt fokus. Utformingen og implementeringen av disse programmene utføres av fagfolk fra både Real Madrid og Universidad Europea de Madrid, høyt prestisjefylte innen sine respektive felt.

Med målet om å gi praktisk utdanning, blir utdannelsesprogrammene undervist i toppmoderne fasiliteter: Real Madrid-fasilitetene på den splitter nye Sports City og Santiago Bernabéu Stadium, samt Universidad Europea de Madrids studiesteder i Alcobendas (Madrid ) og Villaviciosa de Odón (Madrid) I tillegg inkluderer de fleste av utdannelsesprogrammene besøk til bedrifter eller til arrangementer relatert til læreplanen, for eksempel All England Club hvor den berømte Wimbledon Grand Slam finner sted, i tilfelle Alfredo Di Stefano MBA i idrettsledelse.

Internasjonalt nettverk

Real Madrid Graduate School – Universidad Europea har et internasjonalt fokus, det samme gjør institusjonene som støtter den. Real Madrid CF overskrider lokalismen i kraft av sin verdensomspennende anerkjennelse og tradisjon. I tillegg er Universidad Europea de Madrid en del av Laureate International Universities- gruppen, en global leder innen høyere utdanning.

Denne alliansen kunne bare føre til et internasjonalt ambisiøst prosjekt, og det er grunnen til at Real Madrid Graduate School – Universidad Europea nå er til stede i flere land i Europa, Asia, Oseania og Amerika.

I tråd med vår forpliktelse til faglig fortreffelighet og vår faglige tilnærming, vurderer vi på forhånd programmene når du setter opp en skole i et nytt land. Vi kontrollerer at de er synkronisert med virkeligheten til hvert sted, og sikrer en svært givende opplevelse for våre studenter. I tillegg har hvert program et internasjonalt fakultet bestående av spanske undervisere som arbeider sammen med topp fagfolk fra landet der de oppgraderte studiene er undervist.

Real Madrid Graduate School – Universidad Europea utdanningsprogrammer blir nå undervist på flere universiteter rundt om i verden.

Campus funksjoner

Fasiliteter

Skolen tilbyr studentene toppmoderne fasiliteter: Real Madrid Sports City i Valdebebas-distriktet i Madrid, og Santiago Bernabéu Stadium, samt campusene til Universidad Europea de Madrid i Alcobendas (Madrid) og Villaviciosa de Odón (Madrid)

Alcobendas Campus

Bygget ligger i byen Alcobendas og måler 13.000 m2. Dens fire etasjer rommer følgende: mer enn 50 klasserom, datalaboratorier, fakultetskontorer, gruppeprosjektrom for studenter, veiledningskontorer og flerbruksrom. Bygget er utstyrt med det siste innen undervisningsutstyr og datanettverk. Tilgjengelig for funksjonshemmede.

Campus Villaviciosa de Odón

Campus Villaviciosa de Odón har den nødvendige infrastrukturen for å optimalisere ens læringsopplevelse. Når det gjelder idrettsanlegg, er det Sports Complex, som har baner og spesialiserte områder for å praktisere hver disiplin, samt de mest oppdaterte laboratoriene for motoriske ferdigheter, treningsfysiologi og bevegelsesbiomekanikk. Det gir den perfekte rammen for undervisning så vel som sportstrening.

Det er også to studenthybler på campus med en kapasitet på mer enn 550. Dette alternativet garanterer praktisk opphold for studentene, med alle nødvendige fasiliteter.

Santiago Bernabéu

Få stadioner i verden har så profesjonell drift på alle områder som Santiago Bernabéu Stadium. Det er mange detaljer som gjør Bernabéu Stadium unikt i verden. Organisasjonen brukte de beste aspektene ved andre stadioner og tilpasset disse til sine behov. Dette forklarer hvorfor Cisco Systems, et av de mest kapitaliserte IT-selskapene i verden, velger Santiago Bernabéu stadion som modelleksempel innen stadionadministrasjon.

Real Madrids sportsby

Real Madrids Sports City er det største sportskomplekset som noen gang er bygget av en fotballorganisasjon. Dens 1 200 000 kvadratmeter er hjemsted for både sportsfolk og fans. Beliggenheten er i det privilegerte området Parque de Valdebebas, et av de mest fremadstormende områdene i hovedstaden.

  Steder

  • Madrid

   Real Madrid International School UEM Villaviciosa de Odon Campus C/ Tajo, s/n. Urb. El Bosque , 28670, Madrid

   • Villaviciosa de Odón

    Calle Tajo,s/n, 28670, Villaviciosa de Odón

    Spørsmål