Keystone logo
RANEPA- Institute of Business Studies (IBS)

RANEPA- Institute of Business Studies (IBS)

RANEPA- Institute of Business Studies (IBS)

Introduksjon

126068_logos.png

Om oss

Institutt for bedriftsstudier (IBS-Moskva)

Siden starten har Institute of Business Studies (IBS-Moscow) i RANEPA vært ledende på det russiske markedet for handelsutdannelse. IBS-Moskva er en kollegial handelshøyskole som driver RANEPAs lokaler i Moskva. IBS-Moskva ble grunnlagt i 1988 ved Moscow State University of International Relations nasjonalt kjent for sterk internasjonal kompetanse. I 1994 overførte IBS-Moskva til RANEPA og ble den homogene strukturelle enheten.

En kombinasjon av internasjonal kompetanse ved Moscow State University of International Relations og RANEPAs rike erfaring med å forberede dyktige ledere og ledere har bidratt til den brede anerkjennelsen av IBS-Moskva i Russland og SNG-land. Som en handelshøyskole og RANEPAs strukturelle enhet har vi tilgang til de menneskelige og materielle ressursene som kreves for å sikre høy kvalitet på våre læringsprogrammer. IBS-Moskva fra RANEPA er den første og eneste handelshøyskolen i Russland som har fått AACSB-akkreditering. Nesten 35 000 av våre kandidater er aktive medlemmer av IBS-Moscow Alumni Association. Alle våre studieprogrammer er russisk regjering-akkreditert. Våre deltids MBA-, EMBA- og Master in Management-programmer er akkreditert av Association of Masters in Business Administration (AMBA International).

ibs

Vårt oppdrag

IBS 'oppgave er å utdanne og danne den nye generasjonen av en sosialt ansvarlig gründer- og ledelseselite i Russland og å fremme russisk handelsutdanning. Den eldste og mest anerkjente handelshøyskolen i Russland

 • Grunnlagt i 1988.
 • Lederen av russiske handelsskolerrangeringer.
 • Markedsrettet forretningskole (85% av programmene er åpne programmer).
 • Prestisjefylt internasjonal og nasjonal akkreditering.

En av de største skolene i RANEPA 4 avdelinger, 7 stoler, 4 sentre, over 30 programmer, 20 dobbeltstudier. IBS har over 2000 studenter, 200 fakultetsmedlemmer og 35000 alumner.

Internasjonal og nasjonal anerkjennelse Alle EMBA- og MBA -programmer i IBS har internasjonal akkreditering av AMBA International og National Accreditation Council for Management and Business education (NACBME), som er på topplasseringer i handelshøyskolens rangeringer.

IBS er på toppen av handelshøyskolens rangeringer Eduniversal Ranking: 2011-2018. Rangering av russiske nasjonale handelshøyskoler: 2012-2018. 181 IBS-kandidater og fakulteter er inkludert på listen "ТОП-1000 russiske ledere". I den interne RANEPA -vurderingen er IBS i den øverste gruppen av RANEPA handelshøyskoler, og EMBA- og MBA -programmene har den høyeste karakteren på 6 stjerner.

En komplett syklus av bachelor- og forskerutdanning Fra bachelorprogram til ledende utdanning. Det totale antall studenter og deltakere på bachelor, master, МВА, Executive МВА, og profesjonelle omskolingsprogrammer overstiger 2000.

Endre, men vær sant for deg selv. Nøkkelfaktoren som sikrer IBS ledende stillinger er evnen til å forandre, samtidig som den holder seg til seg selv - tilpasser seg endringsmiljøet på det pedagogiske markedet, holder opp de beste tradisjonene og høy kvalitet på sin programmer. Den akademiske konsulenten for MBA-programmer av IBS er Ichak Adizes, en av verdens ledende eksperter innen ledelse og ledelse.

Over 35 000 alumner, IBS Alumni -foreningen ble opprettet for å lette kommunikasjon og samarbeid med og mellom alumni. I dag forener IBS alumniforening høyt kvalifiserte russiske ledere, ledere og fagfolk, som har uteksaminert seg fra IBS siden 1988.

Markedsorienterte forretningsskole IBS postgraduate programmer har nært samarbeid med ledende selskaper, som også bidrar til konsulent- og forskningsprosjekter. Dette gjør at IBS umiddelbart kan identifisere nye trender og holde seg tilpasset markedets krav. IBS er primært rettet mot mellomstore og store bedrifter, som danner grunnlaget for Ruslands sivile samfunn. IBS-programmer er høyt ansett av russiske markedsorienterte virksomheter (85% av IBS-studentene kommer fra det åpne markedet).

110321_ScreenShot2019-02-13at11.49.03AM.png

IBS-Moscow er et aktivt medlem av foreninger:

 • AACSB International
 • Beta Gamma Sigma (BGS)
 • EFMD
 • Executive MBA Council (EMBAC)
 • General Management Admissions Council (GMAC)
 • CEEMAN
 • IBSA
 • Nasjonal Akkreditering Råd for næringsliv og ledelse utdanning (NACBME)
 • Russisk Forening for Bedriftsutdanning (RABE)
 • Russian Managers 'Association

ibs

Muligheter

IBS har nylig oppnådd akkreditering av sine forretningsprogrammer av AACSB International. Som et resultat av denne prestasjonen har skolen etablert et kapittel av Beta Gamma Sigma.

Det gir ytterligere muligheter for sysselsetting i utenlandske selskaper til våre kandidater, gjør dem enda mer konkurransedyktige på det globale arbeidsmarkedet. En handelshøyskole med AACSB -akkreditering får retten til å anbefale 20% av de beste MBA/EMBA -studentene og 10% av de beste studentene på bachelor- og masterprogrammer til den internasjonale basen for talentfulle ledere, som har blitt vedlikeholdt av AACSB -partnerorganisasjonen i Europa - Beta Gamma Sigma.

Beta Gamma Sigma ble grunnlagt som en nasjonal organisasjon 19. februar 1913. Det første nasjonale æressamfunnet i næringslivet var en sammenslåing av tre separate samfunn som ble opprettet for å hedre akademiske prestasjoner i næringslivet ved University of Wisconsin, University of Illinois og University of California.

Med kollegiale kapitler på seks kontinenter, er Beta Gamma Sigma i dag virkelig et internasjonalt samfunn som fortsatt er dedikert til å anerkjenne de mest fremragende studentene innen næringsliv og ledelse. Samfunnet betjener handelshøyskoler som er akkreditert av AACSB International i det 21. århundre, vel vitende om at medlemskapet på mer enn 830 000 består av de lyseste og beste av verdens næringslivsledere.

Rangeringer

 • Bedømmelse Eduniversal TOP Business School Siden 2014 har IBS blitt rangert i de 4 Palms of Excellence kategori TOP Business School.
 • Financial Times IBS er #58 i Financial Times European Business Schools 2020-rangering.
 • Eduniversal EMBA I følge Eduniversal ratingbyrå i 2016-2020 er IBS-programmer blant verdens beste programmer. I fem påfølgende år har IBS Executive MBA i Strategic Management and Leadership blitt rangert blant de 10 beste EMBA-programmene i Øst-Europa. MBA ble rangert blant de 10 beste MBA-programmene i Øst-Europa i 2016-2017 ifølge Eduniversal.
 • Eduniversal Master i internasjonal ledelse IBS Master i internasjonal ledelse ble rangert i Eduniversal Best Masters i Øst-Europa i 2015-2020-listen. I fem påfølgende år har IBS Master in International Management blitt rangert blant de 10 beste masterprogrammene i Øst-Europa.
 • I ti år på rad har IBS vært på toppen av Russlands nasjonale handelshøyskoler! Institutt for forretningsstudier er på toppen av rangeringsdiagrammer i kategoriene «inntektsøkning» og «karrierefremgang». Den nasjonale vurderingen av russiske handelshøyskoler er utført av den russiske MBA Alumni League og et nasjonalt rekrutteringsbyrå Job.ru og ble publisert av avisen Izvestia i 2010-2014, Secret Firmy-portalen i 2015, og RBK-nyhetsportalen i 2016 - 2020 , Business FM i 2021.
 • Økningen i personlig inntekt for IBS-kandidater er den raskeste i Russland. I følge uavhengige studier av et nasjonalt rekrutteringsbyrå Job.ru og den russiske MBA Alumni League, bidrar en MBA-grad til betydelig karrierefremgang og personlig inntektsøkning. IBS MBA-grad er øverst på rangeringslisten. IBS-kandidaters personlige inntekt har økt i gjennomsnitt med 69 % innen 2-4 år etter endt utdanning. Resultatene av studien ble publisert av nettportalene kommersant.ru, MBA.su og rbc.ru.
 • Rangering av den russiske lederforeningen "Topp 1000 russiske ledere" På individuelt nivå, mellom 2001 og 2020, ble 181 IBS-kandidater og -lærere sitert av den russiske lederforeningen i deres "Topp 1000 russiske ledere"-anmeldelser. Dette gir upartiske bevis på effektiviteten til IBS-programmer.

LES MER

Statistikk

 • over 33 år i utdanningen
 • 4 avdelinger
 • 7 stoler
 • 4 sentre
 • over 30 programmer
 • 20 dobbeltgraders programmer
 • over 2000 studenter
 • 200 fakultetsmedlemmer
 • Over 35 000 alumner

  Campus funksjoner

  Studerer i Moskva

  Moskva er sentralt i Russland både geografisk og historisk. Moskva er en historisk by som er mer enn 869 år gammel. Som hovedstad i dag er den sentrum for politikken og for endringene som feier over landet. Men først av alt er Moskva det symbolske hjertet av det enorme landet Russland. Å studere i Moskva gir studentene den fascinerende muligheten til å se både virkningene av fortiden og løftet om fremtiden.

  Hvert år tar Moskva imot talentfulle studenter, på både lavere og høyere nivå, fra hele verden. Å studere i en så global by som Moskva har mange fordeler. Du vil etablere et internasjonalt nettverk av venner og nyte et spennende sosialt liv.

  Studentlivet i Moskva vil helt sikkert bringe uforglemmelige inntrykk. Byen tilbyr et svimlende utvalg av severdigheter og opplevelser, fra bohemske og underjordiske kafeer og nattklubber til de fineste restaurantene, opera- og ballettteatrene, historiske palasser og katedraler.

  Den fantastiske historien til byen kan sees på steder som Kreml, som har monumenter fra de forskjellige herskende maktene gjennom tidene. Byen er kjent for sitt utvalg av museer, teatre, offentlige biblioteker og konsertsaler. Fantastiske kunstmuseer er spredt over hele byen, som Tretjakovgalleriet, som huser verdens beste samling av russiske ikoner og en imponerende samling av førrevolusjonær russisk kunst.

  campus

  Campusfasiliteter inkluderer et moderne administrativt og boligkompleks som ligger komfortabelt i det sørvestlige distriktet i Moskva. Komplekset består av tre akademiske bygninger som omfatter 120.000 kvadratmeter klasserom, administrative bygninger, to hoteller og to sovesaler med totalt 1.300 enkelt- og dobbeltrom.

  Våre studenter og ansatte har tilgang til flere bibliotek. Bibliotekets beholdning omfatter mer enn 1 200 000 gjenstander på russisk og fremmedspråk, inkludert bøker, doktorgrad, vitenskapskandidat og studenters avhandlinger og avhandlinger, og tidsskrifter.

  Klasserommene er utstyrt med alle nødvendige enheter og fasiliteter, inkludert TV-apparater, flippover, multimediaprojektorer, LCD-projektorer, datamaskiner og videokonferanseutstyr. IBS gir studenter og fakultet tilgang til et bredt spekter av databaser og informasjonsressurser. Studenter og fakultet har Wi-Fi-tilgang til Internett fra hvor som helst på campus, inkludert sovesalene.

  Campus har også et sports- og treningskompleks med et treningsstudio, et treningsanlegg for gymnastikk, en idrettshall, et svømmebasseng, en badstue, en friluftsidrettsplass og tennisbaner. Både studentene og fakultetet og ansatte ved IBS kan bruke tjenestene til et medisinsk senter og medisinske laboratorier, lokalisert på campus, med allmennleger, medisinske spesialister, tannleger og sykepleiere.

   Opptak

   Utvekslingsstudenter nomineres av sine hjemuniversiteter i henhold til en prosedyre fastsatt i avtaler mellom IBS og deres universiteter. Søknadsfrister (med mindre annet er angitt i avtalen mellom universitetene) er 15. mai for første semester og 30. oktober for andre semester.

   Informasjon om tilgjengelige kurs for bachelor- og masterutvekslingsstudenter samt søknadsprosedyre for gradssøkende masterstudenter finnes på vår nettside.

   Senior bachelorstudenter kan også velge masteremner, som leveres på engelsk. Russisktalende utvekslingsstudenter kan delta på kurs, levert på russisk. Det kan være forutsetninger for å delta på masterkurs.

   Studentuttalelser

   Akkrediteringer

   AMBA-akkreditertAACSB-akkreditert

   Steder

   • Moscow

    Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration Institute of Business Studies Vernadskogo pr., 82,

   Spørsmål