Keystone logo
Queen Margaret University Mba
Queen Margaret University

Mba

Edinburgh, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

1 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Aug 2024

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

QMU MBA-programmet oppfyller universitetets visjon om å utvikle ideer og innflytelse. Vi konsulterte mye med arbeidsgivere og industrieksperter i å utarbeide dette kurset.

Vi vet at arbeidsgivere ser utover kvalifikasjoner når de rekrutterer og ønsker ansatte med virkelige erfaringer. I tillegg til regelmessig engasjement med industrien tar kursene våre et klart og konsekvent fokus på ledelse, lag og gruppedynamikk, og utfordrer deg til å ta på seg ulike roller i å levere mål. I et globalt forretningsmiljø som er i stadig forandring, vil denne MBA utvikle evnen til å anvende kunnskapen din effektivt på arbeidsplassen og kritisk innenfor dynamikken til høypresterende grupper og lag.


Du vil studere en rekke moduler, og vi har erstattet den tradisjonelle avhandlingen med et student-sentrert, forretningsfokusert prosjekt som lar deg undersøke, designe og engasjere seg med en ekstern virksomhet.

 • Det er et praktisk prosjekt i stedet for en avhandling. Studentene utfordres til å undersøke, planlegge, administrere og evaluere et prosjekt i forbindelse med en ekstern virksomhet eller organisasjon, slik at de kan utvikle karriereforbedrende ferdigheter, selvtillit og muligheter.
 • Vi reflekterer moderne arbeidspraksis, vår undervisning og vurdering tar en sterk gruppe- og teamfokus.
 • Klassestørrelser er gunstig små: det gjør det mulig for elevene å jobbe tett med medstudenter fra ulike bakgrunner og gi forelesere mulighet til å utvikle sterke relasjoner med studentene. Den mindre kohorten av studenter tillater også deltakelse i regelmessige besøk og arrangementer.

Undervisning, læring og vurdering

Du vil delta på forelesninger og seminarer, jobbe i grupper og utføre selvstendig læring. Du vil bli forventet å delta i diskusjoner, utvikle ideer og engasjere seg i erfaringslæring. Vurderingsmetoder vil inkludere ledelsesrapporter, essays, nettbaserte diskusjoner, refleksjoner om praksis og gruppearbeid med presentasjoner. En sentral del av kursopplevelsen er det regelmessige engasjementet med industrien, gjennom spesifikke besøk, gjesteforelesere og arrangementer som alle gir verdifull innsikt i praksis, moderne trender og tenkning. Klassestørrelser er vanligvis 10-30.

Lenker med industri / faglige organer

Vi jobber kontinuerlig med et bredt spekter av bedriftsorganisasjoner og offentlige tjenester, samt den tredje sektoren, individuelle bedriftsledere og industrieksperter for å utvikle våre kurs. Dette sikrer at kursene sammen med grundig teoretisk underbygging er forankret i relevans og bransjepraksis. Etter hvert som kurset ditt skrider frem, vil du høre fra gjestelærere, delta i besøk til et bredt spekter av bransjer og organisasjoner, og engasjere seg i en rekke andre nettverksmuligheter med ansatte og industrieksperter. De siste årene har vi engasjert oss med: Diageo; New Lanark Heritage Center og Hotel; Nairns; AG Barr (Irn-Bru); Waldorff Astoria, Edinburgh; Glenkinchie Distillery; Henderson restauranter; Isle of Eriska Hotel; Scottish Ambulance Service; Turcan Connell; Og Dakota hoteller, for å nevne noen få.

Moduler

Internasjonal markedsføring / Human Resource Management / Direktørstrategi for verdiskaping / økonomistyring / bedriftsøkonomi Alle MBA-studenter vil da ta ytterligere tre moduler i sitt eget område, for eksempel: Family Business Insight (FASE) / International Tourism Management (Tourism) / Operations Og Supply Chain Management (General MBA) / Globale problemer og utfordringer for Hospitality Managers (Hospitality) Du vil også fullføre et 60 kredittprosjekt (Business Impact and Practice) fokusert på din spesialitet i partnerskap med en ekstern organisasjon. Dette er din mulighet til å oppdage, foreslå, planlegge, lede og levere et eksternt drevet prosjekt, samtidig som du utvikler dine ferdigheter med reflekterende praksis og personlig utviklingsplanlegging.

Modulene som er oppført her, er korrekte ved utskriftstidspunktet (16. juli), men kan endres. Dersom modulene må endres, vil QMU forsøke å bruke rimelige forsøk for å sikre at det ikke er noen skadelig innvirkning for studentene.

Eiere

Våre hovedfags kurs er utformet for å forbedre dine karrieremuligheter ved å åpne opp et bredt spekter av globale muligheter. Våre kandidater tar med seg bedre ansettelsesevne og selvsikkerhet om de oppnår en posisjon med en multinasjonal organisasjon, jobber i offentlig sektor, skaper egen virksomhet, jobber i den tredje sektoren eller går videre til videre studier.

Inntakskrav

Tradisjonelt har postgraduate studenter en forretnings-relatert honours degree eller tilsvarende og bransjeerfaring. Vi vil vurdere nyutdannede som kan demonstrere ytterligere evner. I tillegg hilser vi også søknader fra kandidater med en vanlig grad som kan vise en periode med oppgradering arbeidserfaring eller fra de med betydelig bransjeerfaring og en forpliktelse til CPD.

Akkreditering av tidligere læring: Du kan få unntak fra å studere en modul eller moduler opp til maksimalt 60 studiepoeng, forutsatt at du kan demonstrere vellykket oppnåelse av alle læringsresultater Internasjonalt: Hvor din æresgrad ikke er studert på engelsk, Vil bli pålagt å gi bevis på engelsk språkkompetanse på ikke mindre enn IELTS 6.5 uten individuell komponentscore mindre enn 6,0.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Full-Time MBA
  • Washington, USA
 • MBA på heltid
  • Coventry, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • Executive MBA (Warwick)
  • Coventry, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland