Keystone logo
University of New Hampshire - Peter T. Paul College of Business and Economics

University of New Hampshire - Peter T. Paul College of Business and Economics

University of New Hampshire - Peter T. Paul College of Business and Economics

Introduksjon

Visjon

Vi streber etter å være et førsteklasses, innovative, student-fokusert, og forskningsintensivt læringsmiljø som fremmer virksomheter, myndigheter og samfunn.

Formålsparagraf

Vi forbereder enkeltpersoner å utmerke seg i sine karrierer, engasjere seg i sine lokalsamfunn, og møte utfordringene i det globale næringslivet gjennom våre innovative, forskningsbasert utdanning og formidling.

Internasjonalt akkreditert Business School

AACSB akkreditering

Den Paul College holder distinkte æren av å bli akkreditert av AACSB International (Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business), den fremste accrediting byrå for handelshøyskoler, over hele verden. AACSB akkreditert skole bekrefter sin forpliktelse til kvalitet og kontinuerlig forbedring gjennom et grundig og omfattende fagfellevurdering. Kun 560 skoler internasjonalt har møtt eller overgått AACSB strenge standarder for å bli tildelt denne eliten akkreditering.

AACSB International akkreditering sikrer interessentene som handelshøyskoler:

  • Behandle ressurser for å oppnå en levende og relevant oppdrag.
  • Forhånds næringsliv og forvaltning kunnskap gjennom fakultetet stipend.
  • Gi høyt kaliber undervisning av kvalitet og gjeldende læreplaner.
  • Dyrke meningsfylt samhandling mellom studenter og en kvalifiserte lærere.
  • Produsere kandidater som har oppnådd spesifiserte læringsmål.

ACPHA Akkreditering

Hospitality Management ved University of New Hampshire er også akkreditert av ACPHA (Accreditation Commission for programmer i Hospitality Administration). ACPHA akkreditering har to grunnleggende formål: For å sikre kvaliteten på programmet og for å bistå i forbedring av institusjonen eller programmet.

NEASC Akkreditering

Alle UNH programmene er også akkreditert av NEASC, The New England Association of skoler og høyskoler. NEASC, landets eldste regionale accreditating byrå, viser mer enn 2000 offentlige og private institusjoner i Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island, og Vermont, samt amerikanske internasjonale skoler i mer enn 60 nasjoner.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Durham

    10 Garrison Avenue University of New Hampshire , 03824, Durham

Programmer

Spørsmål